Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manchester United Football Club

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygrana 3:0 z 4 ligowcem. Według mnie priorytetem jest utrzymanie 3 miejsca, bo wątpię, że jest jeszcze szansa na mistrzostwo i walka w pucharach krajowych.

Przecież w FA Cup mają szansą i to sporą, tym bardziej że odpadły silne drużyny. Szansa zawsze jest, ale LvG liczy na Top5 w tym sezonie i pewnie tak będzie.

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież w FA Cup mają szansą i to sporą, tym bardziej że odpadły silne drużyny. Szansa zawsze jest, ale LvG liczy na Top5 w tym sezonie i pewnie tak będzie.

Wiem, chodziło mi o to, że priorytetem jest skupienie się na utrzymanie w top 3 i na walkę w pucharach. Sorry za składnię, ciężki dzień...

Opublikowano

Pewna wygrana w pucharze z Cambridge i "Czerwone Diabły" są na najlepszej drodze do zdobycia tego pucharu. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Podobno United interesuje się Alvesem. 

Już od dawna, jak Alves wspominał że czasami nie podpisze kontraktu z Barcą, dodatkowo Valdes miał go przekonać do przejścia.

Opublikowano

Jutro mecz z West Hamem i może być ciekawie, stawiam 2-1 dla Man U. 

Opublikowano

ja licze na Herrere w składzie i 2:0, ale podobno LvG stwierdził, że Herrera po prostu musi jeszcze dużo pracować zeby grać tak często jak Rooney...

Opublikowano

tyle gwiazd z przodu, na papierze wygrywamy 5-0 spokojnie. a w meczu ani jednej stuprocentowej sytuacji przez 45 minut i słaba gra... znowu ratuje ich De Gea...

Opublikowano

No i Kouyate daje prowadzenie West Hamowi, United w 1 połowie nic ciekawego nie pokazało. 

Opublikowano

tyle gwiazd z przodu, na papierze wygrywamy 5-0 spokojnie. a w meczu ani jednej stuprocentowej sytuacji przez 45 minut i słaba gra... znowu ratuje ich De Gea...

Napiszę po raz kolejny - PIENIĄDZE NIE GRAJĄ. Na co liczysz jak RvP i Falcao są bez formy, wolałbym młodego Wilsona od pierwszej minuty i Rooneya w przodzie, a za RvP/Falcao Mate na pomocy.

Opublikowano

LvG nie wyleci bo jest dobrym menedżerem, ale powinien skończyć ze swoimi taktykami i ustawić pilkarzy tak jak są przyzwyczajeni, takie kombinowanie najwidoczniej nie przynosi rezultatow. I moglby podniesc dupe z lawki 3 razy na mecz i opierdolic pilkarzy, ze grają tak jak grają.

Opublikowano

Nie jestem za jego odejściem, bo dla mnie United może poniewierać się nawet w środku tabeli. Po prostu pytam.

Jak się miewa sytuacja United w pucharach? Na jakim szczeblu są i z kim będą grać?

O, nawet wywalczyli remis.

Opublikowano

Blind uratował remis, ale wydaje mi się, że West Ham bardziej zasłużył na zwycięstwo.

Opublikowano

Podobno Jorge Mendes negocjuje już nowy kontrakt z United dla De Gei. Perez nie śpi... ;p

Opublikowano

Już w środę mecz z Burnley, myślę, że to będzie łatwe zwycięstwo. 

Opublikowano

De Gea zostaje w MU sam tak powiedział. Co do meczu - jeżeli wyjdzie Falcao i RvP w pierwszym to może być różnie bo panowie lubią psuć setki : ]

Opublikowano

De Gea aktualnie jest najlepszym bramkarzem w BPL, więc w Realu by się przydał, ale wątpię w transfer.

Z Burnley myślę, że nawet Falcao bez formy coś strzeli ;D.

Opublikowano

De Gea aktualnie jest najlepszym bramkarzem w BPL, więc w Realu by się przydał, ale wątpię w transfer.

Z Burnley myślę, że nawet Falcao bez formy coś strzeli ;D.

różnie bywa, po ostatnim meczu wolalbym Wilsona, za nim Rooney i formacja 4-2-3-1 moze.

Opublikowano

różnie bywa, po ostatnim meczu wolalbym Wilsona, za nim Rooney i formacja 4-2-3-1 moze.

Falcao po kontuzji już nie gra tak samo jak za czasów gry w Porto czy Atletico, ale ma ogromny potencjał i gdy wróci do formy to będzie maszyną do strzelania bramek. 

Opublikowano

Falcao po kontuzji już nie gra tak samo jak za czasów gry w Porto czy Atletico, ale ma ogromny potencjał i gdy wróci do formy to będzie maszyną do strzelania bramek. 

Ale to nie nastąpi w MU, bo jeżeli dalej tak będzie grać to nie skorzystają z wykupu.

Dokładnie w Wilsonie chociaż widać potencjał i chęci do gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...