Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manchester United Football Club

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie i tak LVG wystawi od pierwszych minut Van Persiego, więc nici z Wilsona.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Jeżeli United wygra swój mecz a Southampton nie zdobędzie punktów to wskakują na 3 miejsce. Myślę, że powinni walczyć o tą pozycję na koniec sezonu. 

Opublikowano

Jeżeli United wygra swój mecz a Southampton nie zdobędzie punktów to wskakują na 3 miejsce. Myślę, że powinni walczyć o tą pozycję na koniec sezonu. 

Ponoć w wyjściowym składzie ma pojawić się Wilson za Falcao. Osobiście mam taką nadzieję.

Opublikowano

3:1 po x2 golach Smallinga i golu RvP. Smalling wejście smoka. ;-P

Opublikowano

3:1 po x2 golach Smallinga i golu RvP. Smalling wejście smoka. ;-P

Dokładnie, jak to kumpel mówi - Smalling milusi. Southampton zgubił punkty, więc jest super.
Opublikowano

De Gea patron tłustego czwartku życzy wszystkim smacznego.  ^_^

Opublikowano

United pokonało Burnley 3-1, a 2 golami popisał się Smalling, który według Sky Sports był najlepszym piłkarzem "Czerwonych Diabłów". Dzięki temu zwycięstwu United jest na 3 miejscu w tabeli, myślę, że stać ich na dogonienie City. 

Opublikowano

United pokonało Burnley 3-1, a 2 golami popisał się Smalling, który według Sky Sports był najlepszym piłkarzem "Czerwonych Diabłów". Dzięki temu zwycięstwu United jest na 3 miejscu w tabeli, myślę, że stać ich na dogonienie City. 

Szczerze? Przy aktualnej formie graczy United nie ma szans. Zobacz co wyrabia po kontuzji Aguero, a co Falcao :)

Opublikowano

Szczerze? Przy aktualnej formie graczy United nie ma szans. Zobacz co wyrabia po kontuzji Aguero, a co Falcao :)

Aguero nie pauzował tyle co Falcao. Kolumbijczyk zerwał więzadła co jest chyba najgorszą kontuzją dla piłkarza. Trzeba dać mu czas, żeby wrócił do formy którą prezentował w Porto, Atletico czy nawet w Monaco. 

Opublikowano

Aguero nie pauzował tyle co Falcao. Kolumbijczyk zerwał więzadła co jest chyba najgorszą kontuzją dla piłkarza. Trzeba dać mu czas, żeby wrócił do formy którą prezentował w Porto, Atletico czy nawet w Monaco. 

Aguero też miał zerwane wiązadła, ale mniejsza. W United tego czasu na pewno nie dostanie bo MU będzie szukać zastępstwa za niego bo wątpię że skorzystają z kupna.

Opublikowano

Aguero też miał zerwane wiązadła, ale mniejsza. W United tego czasu na pewno nie dostanie bo MU będzie szukać zastępstwa za niego bo wątpię że skorzystają z kupna.

też bym nie skorzystał jakbym miał wydać 45mln na doświadczonego zawodnika, który gra gorzej od 18 latka z akademii.

Opublikowano

Tak, tylko jeden pauzował miesiąc a drugi prawie pół roku. 

Opublikowano

Tak, tylko jeden pauzował miesiąc a drugi prawie pół roku. 

Większość topowych graczy potrzebuje kilka tygodniu żeby wrócić do optymalnej formy, a Falcao nic nie pokazuje, wręcz z meczu na mecz gra słabej w moich oczach. Kolejna głupota to trzymanie Rooneya w pomocy, gdzie widać braki w przodzie...

Opublikowano

Większość topowych graczy potrzebuje kilka tygodniu żeby wrócić do optymalnej formy, a Falcao nic nie pokazuje, wręcz z meczu na mecz gra słabej w moich oczach. Kolejna głupota to trzymanie Rooneya w pomocy, gdzie widać braki w przodzie...

Braki w przodzie są, ale jeszcze większe w defensywie. Jones i Evans mnie nie przekonują i tylko dzięki doskonałej postawie De Gei tracą tak mało bramek. 

Opublikowano

Potrzeba dobrego środkowego obrońcy z prawdziwego zdarzenia.

PS: Ostatnio widziałem ciekawy dokument o Manchesterze: "Sześciu wspaniałych z Manchesteru United".

Moim zdaniem każdy kibic tego klubu powinien to obejrzeć ;)

#rein

Opublikowano

Z kim gra United w pucharze/ach?

Preston North End FC, zajmują 4 miejsce w 1 Lidze. Grają w poniedziałek.

Opublikowano

wooooooow, 22 marca. El Clasico i derby Anglii, ale dzień.  <3

Opublikowano

Smalling w meczu z Burnley przeszedł do historii Premier League, ponieważ jest pierwszym zawodnikiem który wchodząc z ławki rezerwowych zdobył 2 bramki jeszcze w pierwszej połowie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...