Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manchester United Football Club

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakie zmiany w obronie.

Najlepszy duet środkowych obrońców chyba planuje zrobić.

Mają tyle kasy to niech zaoferują dużo za Varane z Realu. Obrońca klasy światowej w wieku 22/23 lat. Nie rozumiem tylko w czym Pepe jest lepszy niż on, czemu Portugalczyk jest w podstawie, a nie Francuz.

Opublikowano

Raczej ten Francuz by nie chciał zmieniać klubu.

Real go wychowywał, pomijając RC Lens. Gra już w nim przeszło 5 lat.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Raczej ten Francuz by nie chciał zmieniać klubu.

Real go wychowywał, pomijając RC Lens. Gra już w nim przeszło 5 lat.

Wiem o tym, ale albo Varane nie czyta mediów albo jest najcierpliwszym piłkarzem świata. Mi by się nie podobało, że będąc na takim poziomie jestem rezerwowym.

Opublikowano

Wiem o tym, ale albo Varane nie czyta mediów albo jest najcierpliwszym piłkarzem świata. Mi by się nie podobało, że będąc na takim poziomie jestem rezerwowym.

Nic nie poradzisz gwiazda mistrzostw świata w Brazylii G. Ochoa w tym sezonie jest rezerwowym Malagi w której wystąpił tylko 2 razy, a każdy mówił że pierwszy skład, jak i znakomity kontrakt po MŚ ma zapewniony : ]

Dziś z Yeovil Town jakieś 2-3:0 bo zagramy pewnie rezerwowymi.

Opublikowano

Czyżby Falcao przeszedł do Juventusu?

To wyglądałoby ciekawie: Tevez + Falcao na ataku.

Do lata będzie w MU, później to MU będzie decydować czy chcą skorzystać z pierwokupu.

Opublikowano

Jeżeli chcą wywalczyć awans do przyszłorocznej edycji Ligi Mistrzów, to raczej postarają się, żeby pozostał u nich.

Jeśli nie wykupią Falcao z AS Monaco, wówczas Juventus wkroczy do akcji i spróbuje sprowadzić go do siebie.

Podobno Allegri bardzo chce go mieć u siebie.

Opublikowano

Jeżeli chcą wywalczyć awans do przyszłorocznej edycji Ligi Mistrzów, to raczej postarają się, żeby pozostał u nich.

Jeśli nie wykupią Falcao z AS Monaco, wówczas Juventus wkroczy do akcji i spróbuje sprowadzić go do siebie.

Podobno Allegri bardzo chce go mieć u siebie.

Juventus ma takie pieniądze?

Póki co to nawet Falcao nie da I miejsca w tabeli. 

Opublikowano

Juventus ma takie pieniądze?

Póki co to nawet Falcao nie da I miejsca w tabeli. 

Jak ma ponad 20mln na Moratę to znajdzie się i dużo na Falcao :v

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jak ma ponad 20mln na Moratę to znajdzie się i dużo na Falcao :v

­

20 mln dali za Morate, a za Sancheza oferowali 14 mln... Kasę na Falcao mogą mieć ze sprzedaży Pogby. United podobno mocno się nim interesuje. ;d

Opublikowano

United wykazuje spore zainteresowanie Alvesem.... Piękna bramka Herrery w pucharze :).

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

United wykazuje spore zainteresowanie Alvesem.... Piękna bramka Herrery w pucharze  :).

Każdy gada że Nim MU się interesuje tak jak Pepe, Hummelsem, Khedira i wieloma innymi zawodnikami. Wiadomo jest zimowe okienko i wszędzie będzie jakaś informacja, że ktoś ma testy, a inni się interesują kimś. Oppps sorki prawie wszyscy bo Barcelona ma zakaz ^^

Co do bramki to się zgodzę znakomite uderzenie, no i nie zapomnijmy o asyście Rooney'a ;)

Opublikowano

Bardzo dobry klub . Mam nadzieje ze w tym roku wywalcza awans do ligi mistrzów. Z takim składem powinni walczyć o mistrzostwo ligi

Opublikowano

Bardzo dobry klub . Mam nadzieje ze w tym roku wywalcza awans do ligi mistrzów. Z takim składem powinni walczyć o mistrzostwo ligi

Dokładnie. Ja czekam jeszcze na powrót Naniego, sam osobiście chciałby wrócić, ale Sporting Lizbona jest przeciwny, aby go puścić w styczniowym okienku :/

Bardzo lubię i szanuje tego zawodnika, lekki spadek formy przez kontuzje, ale mam nadzieję że jeszcze wróci do pełni formy i pokaże klasę jak w 2007/2012 <3

Opublikowano

United musi zatrzymać Davida za wszelką cenę, bo dzięki niemu zawdzięcza 3 miejsce w tabeli, a jest dużo chętnych na niego. Co do mistrzostwa Anglii, hehe. Niby jeszcze jest nadzieja, ale z drugiej strony 9 punktów to też nie mała strata. No zobaczymy jak to się rozwinie, ważne, aby nie odpuścili. 

Opublikowano

Jeżeli dojdzie to transferu, to prawdopodobnie jego transfer będzie do tej pory najdroższym w historii, jeśli chodzi o bramkarzy.

Myślę, że te 33 miliony jakie dano kiedyś za Buffona, któryś z klubu na pewno by przebił.

Opublikowano

David musialby byc chyba idiotą żeby odejsc z klubu w tym czy kolejnym oknie. tutaj zostal tak naprawde wykreowany na pilkarza swiatowej klasy, gdyby nie ten klub (w szczegolnosci SAF) to nie wiadomo co by z nim bylo, ale na pewno by się tak nie rozwinął. (tak samo niektórzy mówią o CR7). tutaj ma zapewniony status gwiazdy klubowej, nigdzie tego nie będzie mial. ja jestem o to spokojny, nawet gdyby oferowali mu setki tysiecy $$ to nie odejdzie.

Opublikowano

ja jestem o to spokojny, nawet gdyby oferowali mu setki tysiecy $$ to nie odejdzie.

Tego nie wiesz.

Opublikowano

Jeżeli dojdzie to transferu, to prawdopodobnie jego transfer będzie do tej pory najdroższym w historii, jeśli chodzi o bramkarzy.

Myślę, że te 33 miliony jakie dano kiedyś za Buffona, któryś z klubu na pewno by przebił.

Jest wyceniony na 20 mln. euro na stronce od transferów. Jeżeli by ubiegały się o niego 2/3 kluby to cena by podskoczyła o 10-15 mln.

David musialby byc chyba idiotą żeby odejsc z klubu w tym czy kolejnym oknie. tutaj zostal tak naprawde wykreowany na pilkarza swiatowej klasy, gdyby nie ten klub (w szczegolnosci SAF) to nie wiadomo co by z nim bylo, ale na pewno by się tak nie rozwinął. (tak samo niektórzy mówią o CR7). tutaj ma zapewniony status gwiazdy klubowej, nigdzie tego nie będzie mial. ja jestem o to spokojny, nawet gdyby oferowali mu setki tysiecy $$ to nie odejdzie.

Może i został wykreowany, lecz ludzie dla pieniędzy robią głupoty. Lecz 2/3 sezony jeszcze na pewno zostanie.

Opublikowano

Kontrakt ma niby do 2016 roku, ale forma w tym czasie nie powinna mu spaść.

Wart będzie nadal sporo.

jak dla mnie to może się jeszcze rozwinąć :)

Opublikowano

W IV rundzie Pucharu Anglii "Czerwone Diabły" zmierzą się z Cambridge United. Obstawiam łatwe 5-0, grając rezerwami :).

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

W IV rundzie Pucharu Anglii "Czerwone Diabły" zmierzą się z Cambridge United. Obstawiam łatwe 5-0, grając rezerwami :).

nie bylbym taki pewny. MU w tym sezonie ma problemy ze slabszymi druzynami...

Opublikowano

nie bylbym taki pewny. MU w tym sezonie ma problemy ze slabszymi druzynami...

Każdy klub ma z tym problem. Na mecz z przeciwnikami takimi jak: Real, Chelsea, City, Atleti wychodzi się zmotywowanym. Słabą drużynę się olewa i potem wychodzą cuda na kiju. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...