Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manchester United Football Club

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Znakomity mecz Herrery, Fellainiego i Maty. Dwie bramki, z tego jedna palce lizać, dodajmy także, że ładna asysta Angela.

Gerrard zasłużona czerwona kartka. Jones powinien dostać czerwoną moim zdaniem. Żółta dla Smallinga i Balotelliego za przepychanki, z czym wiązałaby się czerwona dla Mario.

Škrtel pewnie będzie pauzować za nadepnięcie De Gea. Szkoda niestrzelonego karnego, ale od samego początku Rooney się zdardził w którą stronę będzie strzelać.

Myślę, że zasłużone zwycięstwo, w końcu było widać walkę na każdym metrze.

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zgadza się. Fellaini bardzo dobry mecz, Mata również. Herrera znakomite podanie przy pierwszym golu. Jednak to nie jest to samo United co kiedyś.

Opublikowano

I tak słaby sezon dla Falcao moim zdaniem.

Zbyt dużą ilość napastników MU ma w swojej kadrze.

Zawsze któryś z nich musi przez to trochę cierpieć.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

I tak słaby sezon dla Falcao moim zdaniem.

Zbyt dużą ilość napastników MU ma w swojej kadrze.

Zawsze któryś z nich musi przez to trochę cierpieć.

Słaby przez hmmm... kontuzje? Czasami piłkarz potrzebuje roku na powrót po kontuzji, albo i jeszcze więcej czasu.

Co złego jest w tym, że toczy się walka o miejsce. Duża ilość owszem, ale jakościowo bardzo nisko.

Opublikowano

Ciekawe kiedy Del Bosuqe postawi na Davida w pierwszej jedenastce. On meczów nie ogląda czy co?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Plotki chodzą, że nawet Lewandowski ma się udać do MU. Ja w to nie wierzę ;>

Lewy się nigdzie nie wybiera, jak już to za 2-3 lata.

Opublikowano

De Gea został nominowany do nagrody MVP BPL. Bramkarz zawsze ma małe szansę, ale... 

Dziś mecz z Chelsea. Obstawiam 2-1 dla United.

Opublikowano

Niestety przegraliśmy 0:1 Falcao fatalnie to już pewne że opuści Old Trafford

nie przegraliście tylko dostaliście ostry wpier_dol xD xD xD

Zacznijmy od tego że De Gea powinien wylecieć z boiska za zagranie ręką poza polem karnym.

Bramka Hazarda pokazała że De Gea < Courtois

Szkoda że nie udało się Hazardowi strzelić tej drugiej bramki ale cóż.. :c

Man. United zrobił spory postęp w porównaniu z poprzednim sezonem ale to Chelsea w dalszym ciągu deklasuje rywali..

1. Chelsea

2. ...

3. ...

4. ...

5. ...

6. Manchester City

7. Arsenal

8. Manchester United

9. Liverpool

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

nie przegraliście tylko dostaliście ostry wpier_dol xD xD xD

Zacznijmy od tego że De Gea powinien wylecieć z boiska za zagranie ręką poza polem karnym.

Bramka Hazarda pokazała że De Gea < Courtois

Szkoda że nie udało się Hazardowi strzelić tej drugiej bramki ale cóż.. :c

Man. United zrobił spory postęp w porównaniu z poprzednim sezonem ale to Chelsea w dalszym ciągu deklasuje rywali..

1. Chelsea

2. ...

3. ...

4. ...

5. ...

6. Manchester City

7. Arsenal

8. Manchester United

9. Liverpool

Park the Bus i tyle w temacie. Cała Anglia się śmieje z tego jak gra Chelsea, a to przyszły "Mistrz Anglii" :]

Hazard miał 100% okazję, nikt praktycznie by tego nie wybronił, więc nie wiem dlaczego De Gea < Courtois, no ale cóż jesteś fanem Chelsea. Dlaczego Courtois jest tylko w nominowanych w kategorii 'Młody piłkarz'? Przecież jest najlepszy w BPL.

Gracze nominowani do tytułu Piłkarza Roku: David de Gea, Diego Costa, Philippe Coutinho, Eden Hazard, Harry Kane oraz Alexis Sánchez.

Gracze nominowani do tytułu Młodego Piłkarza Roku: David de Gea, Eden Hazard, Harry Kane, Philippe Coutinho, Raheem Sterling, Thibaut Courtois.

Przegrali to przegrali, potrafię przyjąć porażkę. Od początku sezonu mówiłem że TOP3 będzie dobrym wynikiem, zobaczymy jak będzie za kilka kolejek.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngGamus

Taka jest taktyka Jose Mourinho 4-2-3-1

Piorytetem Mourinho jest defensywa dzięki czemu Chelsea ma 10 pkt przewagi nad drugim Arsenalem xD

Cała Anglia się śmieje z gry Chelsea?

Chelsea śmieje się z całej Anglii którą zdeklasowała w tym sezonie xD xD

@topic

Jestem pewien że United w kolejnym okienku transferowym sprowadzi jakiegoś napastnika.

Może dojdzie do wymiany Di Maria - Cavani?

Beka będzie bo 75 mln to pieniądze które można wydać na kogoś pokroju Lewandowski, Aguero

Cavani to max 40 mln

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

@`Penero

Śmieją to się z Ciebie użytkownicy tego forum bo widzą jakim sezonowcem i tępakiem jesteś. Po co wtrącasz się do tematu jak jesteś za ''Czelsi''?

Ma prawo pisać wszędzie gdzie tylko ma dostęp. I dobrze, bo nuda w tych tematach sportowych. Z weteranów zostaliśmy tylko ja z Rayem. 

Opublikowano

Ma prawo pisać wszędzie gdzie tylko ma dostęp. I dobrze, bo nuda w tych tematach sportowych. Z weteranów zostaliśmy tylko ja z Rayem. 

Ale jak nie jest kibicem tego klubo to po co ma prowokować?

@`Penero

Uważasz że ostry wpierdol to wygrać 1:0 mieć mniejsze posiadanie piłki i ogólnie grać słabo? hah

Opublikowano

Nawet jeżeli Was prowokuje to co? Wy to łykacie, a nie on. Może i jest sezonowcem, ale od tego jest ten temat, może także się wypowiadać.

@1373230489-U611928.pngGamus

Taka jest taktyka Jose Mourinho 4-2-3-1
Piorytetem Mourinho jest defensywa dzięki czemu Chelsea ma 10 pkt przewagi nad drugim Arsenalem xD

Cała Anglia się śmieje z gry Chelsea?
Chelsea śmieje się z całej Anglii którą zdeklasowała w tym sezonie xD xD

@topic

Jestem pewien że United w kolejnym okienku transferowym sprowadzi jakiegoś napastnika.
Może dojdzie do wymiany Di Maria - Cavani?
Beka będzie bo 75 mln to pieniądze które można wydać na kogoś pokroju Lewandowski, Aguero
Cavani to max 40 mln

Wiem, że grają taką taktyką i nie mam im tego za złe, jeżeli się sprawdza to dlaczego by nie grać tak dalej.

Cavaniego raczej nie będą chcieli po ostatnich występach. Dużo się mówi o ściągnięciu Depay'a i Icardim z Interu.

Za Cavaniego na pewno przy obecnej formie nie dawałbym 40 mln.

Opublikowano

sezonowcem xD xD

Jestem z Chelsea od 2005 roku

@Howker_

Co z tego że byli znacznie częściej przy piłce skoro mecz mógł się skończyć wynikiem 3:0 dla Chelsea? lub nawet pogromem bo nie wiadomo jakby wyglądał mecz gdyby De Gea dostał czerwoną kartke za zagranie piłki ręką poza polem karnym.

Depay prawdopodobnie trafi do Man UTD ze względu na van Gaala ale będą to koszty 30-40 mln

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

sezonowcem xD xD

Jestem z Chelsea od 2005 roku

@Howker_

Co z tego że byli znacznie częściej przy piłce skoro mecz mógł się skończyć wynikiem 3:0 dla Chelsea? lub nawet pogromem bo nie wiadomo jakby wyglądał mecz gdyby De Gea dostał czerwoną kartke za zagranie piłki ręką poza polem karnym.

Depay prawdopodobnie trafi do Man UTD ze względu na van Gaala ale będą to koszty 30-40 mln

Skąd ty te ceny bierzesz? Jak mają go kupować to na pewno nie za więcej niż 30. Van Gaal na pewno ma swoje wejścia w Holandii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...