Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manchester United Football Club

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

De Gea został ściągnięty do Man UTD żeby zastąpić Van Der Sara więc on będzie stał w bramce MU przez bardzo dlugi czas :)

van Gaal zbudował dobrą drużynę jedynie Di Maria kompletnie nie pasuje do BPL bo jest za chudy i nie daje sobie rady z obrońcami.

Ciekaw jestem jak będzie wyglądało okienko transferowe w ich wykonaniu :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Muszą ściągnąć dobrego lewego obrońcę.

Jest Shaw tylko leczy kontuzje :) Jest chyba jednym z najbardziej perspektywicznych lewych obrońców. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Jest Shaw tylko leczy kontuzje :) Jest chyba jednym z najbardziej perspektywicznych lewych obrońców. 

Tfu, sorka. Chodziło mi o prawego =D 

Opublikowano

A Rafael się źle spisuje? :P

­

Wiesz, meczów United nie oglądam, chyba, że jest to szlagier. Z tego co czytałem to w obronie jest najgorzej. :P

Opublikowano

A Rafael się źle spisuje? :P

­

Zacznijmy od tego że jest ze szkła. Jest szybki z czym wiążą się jego dobre kontry, dobrze odbiera piłki, ale jest bardzo słaby w grze 1v1. W meczu z Evertonem odbił się od kogoś i poleciał na 2/3 metry ^^ 

Tfu, sorka. Chodziło mi o prawego =D 

Kierunek Everton - Seamus Coleman. Są prowadzone z Nim wstępne rozmowy.

Już jest gotowy do gry i prawdopodobnie wystąpi od pierwszych minut z Southampton. 

De Gea został ściągnięty do Man UTD żeby zastąpić Van Der Sara więc on będzie stał w bramce MU przez bardzo dlugi czas :)

van Gaal zbudował dobrą drużynę jedynie Di Maria kompletnie nie pasuje do BPL bo jest za chudy i nie daje sobie rady z obrońcami.

Ciekaw jestem jak będzie wyglądało okienko transferowe w ich wykonaniu :)

Di Maria pasuje, lecz musi się wczuć w klimat wyspiarski bo to nie to samo co w Hiszpanii. Z meczu na mecz widać jego progress, lecz niestety kontuzje na wiele mu nie pozwalają.

Opublikowano

Zacznijmy od tego że jest ze szkła. Jest szybki z czym wiążą się jego dobre kontry, dobrze odbiera piłki, ale jest bardzo słaby w grze 1v1. W meczu z Evertonem odbił się od kogoś i poleciał na 2/3 metry ^^ 

Kierunek Everton - Seamus Coleman. Są prowadzone z Nim wstępne rozmowy.

Już jest gotowy do gry i prawdopodobnie wystąpi od pierwszych minut z Southampton. 

Di Maria pasuje, lecz musi się wczuć w klimat wyspiarski bo to nie to samo co w Hiszpanii. Z meczu na mecz widać jego progress, lecz niestety kontuzje na wiele mu nie pozwalają.

A Rojo jest w Manu ustawiany na prawo czasem?:P

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

A Rojo jest w Manu ustawiany na prawo czasem? :P

­

Lewa strona, a główna pozycja to środek, ale z tego co pamiętam to w jednym meczu grał na prawej też :D

Opublikowano

Di Maria z meczu na mecz gra lepiej mam nadzieję że da sobie rade w Bpl.A co sądzicie o Falcao?Czy ManU podpsize z nim kontrakt czy Falcao pójdzie do Juventusu?Jak by tak się stało to by musiał chyba Rooney wejść na pozycje napastnika a mata na Śpo.

Opublikowano

RvP i Ronney mają chyba po 8 bramek a Falcao 3.Ale jakby odzyskał formę a Atletico i czarował na boisku to myślę że zostanie w klubie.

Opublikowano

Di Maria z meczu na mecz gra lepiej mam nadzieję że da sobie rade w Bpl.A co sądzicie o Falcao?Czy ManU podpsize z nim kontrakt czy Falcao pójdzie do Juventusu?Jak by tak się stało to by musiał chyba Rooney wejść na pozycje napastnika a mata na Śpo.

Spokojnie latem wraca Nani, więc będziemy mieli mocny przód. Nani chciałby wrócić już zimą, ale Sporting mu zabrania.

Do tego Groszek wróci z Realu, ale ponoć idzie na sprzedaż.

Co do Falcao za słaba forma, jak na takie pieniądzę. Już lepiej zainwestować w rozwój młodzieży np. w Wilsonie widać duży potencjał.

Opublikowano

Na razie to Young w obronie musi grać ^^.

Shaw i Rafeal wrócą i nie będzie musiał. Shaw wraca na Southampton, a Rafael nie wiadomo.

Opublikowano

Angielskie media donoszą, że Victor Valdes podpisał 18-miesięczny umowę z Manchesterem United! Wiadomość potwierdza również fotograf współpracujący z klubem, Craig Norwood.

Opublikowano

Angielskie media donoszą, że Victor Valdes podpisał 18-miesięczny umowę z Manchesterem United! Wiadomość potwierdza również fotograf współpracujący z klubem, Craig Norwood.

To się akurat zgadza, ale nie wiadomo na ile i na jakich warunkach. Valdes będzie rezerwowym, ponieważ Amos i Lindegaard opuszczą MU.

Tutaj macie posta na stronce od transferów: http://www.transfermarkt.co.uk/report-former-barcelona-keeper-valdes-set-to-join-manutd/view/news/183859

Wczoraj na konferencji został też poruszony temat Vlaara. Chcą go kupić zimą za małe pieniądze z Aston Villa, ponieważ latem mu się skończy kontrakt i Aston Villa nic na tym nie zarobi. Niestety, ale jeszcze nie wiadomo czy do transferu dojdzie. Mówi się tutaj o 1.5/2 mln. funtów, więc to mało jak na tak dobrego gracza - jest wyceniony na 5/6 mln.

Opublikowano

Hummels gra na poziomie Cahilla z Chelsea więc jak dla mnie nie jest warty więcej niż 20 mln ponadto jeśli van Gaal chce uszczelnić defensywe to Hummels nie jest trafnym wyborem :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Hummels podobno już opuścił Borussię i przechodzi do MU.

Zapraszam tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1349876-zimowe-okienko-transferowe-w-fut/

http://www.mpcforum.pl/topic/1347182-toty-12-19-stycznia-dyskusja-og%C3%B3lna/

Tematy niby powiązane z grą, ale z piłką nożną są bardzo powiązane.

Hummels, Pogba - jeszcze nawet nie było rozmów z tymi zawodnikami, tylko były rzucone słowa że LvG chce ich kupić, więc nie wiem czy można nawet twierdzić że to ' prawdopodobne '.

Opublikowano

10915136_10152705440652746_6668223726954

To juz oficjalne, Valdes w Manchesterze.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

10915136_10152705440652746_6668223726954

To juz oficjalne, Valdes w Manchesterze.

Oficjalnie to był od października, ale nie było terminu kiedy kontrakt podpisze :P

Opublikowano

Valdes dobry rezerwowy, czekam teraz na solidnego środkowego obronce :)

Hummels nie przejdzie, a kontuzjowanego Vlaara nie chcą kupić podobno i poczekają do lata. Trzeba szukać dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...