Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manchester United Football Club

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem na co liczą włodarze United. Ale pewnie nie chcą go zwalniać, skoro i tak wiadomo, że po sezonie odchodzi, a i tak wszystko jest przegrane. Lepiej aby trener dostał świeży i biały jak kartkę skład na nowy sezon. 

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To juz nie ten sam manchester co kiedys

Coś takiego. :O Złote lata Manchesteru skończyły się już dawno temu.

Dawno temu to właściwie dopiero powiedzmy 3 lata temu, tragedii jak w Milanie nie ma. Tymbardziej może cieszyć, że coraz pewniejszym wydaje się zatrudnienie Jose Mourinho. Możemy na jego temat się kłócić ale tego, że wygrał dużo i potrafi trenować nikt nie powinien kwestionować. Myślicie, że faktycznie zostanie trenerem United i będzie tu pasował?

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co by nie mówić, ale United ma patent na najlepsze drużyny w Anglii. Zobaczymy co pokażą z Leicester, bo jeszcze z nimi mają mecz, o ile się nie mylę.

Tak, grają jeszcze mecz. Ale biorąc pod uwagę obecną sytuacje w tabeli, chciałbym żeby Leicester wygrało z United, i ogólnie wygralo majstra w tym roku. Mecz na OT, o ile ja się nie mylę. 

Co jak co, ale United ma jeden z najsłabszych zarządów w Europie. Taki trener nie wytrwałby tyle czasu w żadnym innym klubie na takim poziomie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Trzeba odświeżyć temat :v

13256455_1724641414446020_55800090696199

Mamy nowego menago, jakie są wasze opinię, wymagania co do niego? Osobiście jestem pozytywnie nastawiony, mam nadzieję na wiele triumfów za jego ery. 

Opublikowano

Trener z dobrym CV, ale jak wyjdzie to zobaczymy. Moim zdaniem Guardiola go zaora. Trochę przykro patrzeć na tych 2 managerów gdzie indziej niż w Hiszpanii przeciwko sobie przy okazji najlepszego meczu świata. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Koniec sagi pod tytułem Pogba... Francuz już oficjalnie w United. Szkoda, moim zdaniem powinien był zostać w Juventusie. Na ten moment Stara Dama jest po prostu sportowo lepsza niż jakikolwiek klub z BPL. W dodatku zgromadzili niezłą pakę w tym okienku i myślę, że są jednym z faworytów do wygrania Ligi Mistrzów w tym sezonie. Scudetto mają już raczej zapewnione, Milan i Inter są za słabi aby im zagrozić, a o Romie nie wspominam. United zrobiło dobry ruch. Pogba jest młody i ma ogromny potencjał. Jest szybki, silny, wysoki, ma dobry strzał, dobry drybling i niezły przegląd pola - czego chcieć więcej? Największa beka tylko z tego, że United dali 110 mln za wyszkolenie zawodnika.  xD

Przed chwilą Man United wygrali z Lisami i już mają pierwsze trofeum w tym sezonie. Strzelali Jesse Lingard, Vardy i Zlatan. Myślę, że w tym sezonie United ma dużą szansę na wygranie ligi i ligi europy. Chociaż każdy wie jak wyglądają te sezony Mourinho. 

Opublikowano

Koniec sagi pod tytułem Pogba... Francuz już oficjalnie w United. Szkoda, moim zdaniem powinien był zostać w Juventusie. Na ten moment Stara Dama jest po prostu sportowo lepsza niż jakikolwiek klub z BPL. W dodatku zgromadzili niezłą pakę w tym okienku i myślę, że są jednym z faworytów do wygrania Ligi Mistrzów w tym sezonie. Scudetto mają już raczej zapewnione, Milan i Inter są za słabi aby im zagrozić, a o Romie nie wspominam. United zrobiło dobry ruch. Pogba jest młody i ma ogromny potencjał. Jest szybki, silny, wysoki, ma dobry strzał, dobry drybling i niezły przegląd pola - czego chcieć więcej? Największa beka tylko z tego, że United dali 110 mln za wyszkolenie zawodnika.  xD

Przed chwilą Man United wygrali z Lisami i już mają pierwsze trofeum w tym sezonie. Strzelali Jesse Lingard, Vardy i Zlatan. Myślę, że w tym sezonie United ma dużą szansę na wygranie ligi i ligi europy. Chociaż każdy wie jak wyglądają te sezony Mourinho. 

#FellainiOut :v Cieszy pierwsze trofeum w tym sezonie. We Włoszech jest jeszcze Napoli, jakby Milik złapał dobry rytm to mogą być blisko Juve, ale wątpię żeby byli aż tak blisko, by odebrać majstra. Pogba dopiero oficjalnie przyjdzie na testy medyczne, może jeszcze ich nie przejdzie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...