Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manchester United Football Club

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DDG zagrał świetny mecz i to nie podlega dyskusji. Szkoda tylko Romero, który też się solidnie prezentował na początku sezonie a teraz musi swoje odsiadywać.

Romero zawsze miał problemy z grą nogami co było widać przy każdym wznowieniu, no ale szkoda, może będzie bronić w pucharach krajowych.

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Romero zawsze miał problemy z grą nogami co było widać przy każdym wznowieniu, no ale szkoda, może będzie bronić w pucharach krajowych.

IMO to trochę za mało jak dla takiego bramkarza, w sumie on z Ospiną są w tak samo lipnej sytuacji i obaj zasługują na więcej.

Jak widzicie mecz z The Toffees po blamażu z Arsenalem?

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

IMO to trochę za mało jak dla takiego bramkarza, w sumie on z Ospiną są w tak samo lipnej sytuacji i obaj zasługują na więcej.

Jak widzicie mecz z The Toffees po blamażu z Arsenalem?

MU dostanie pewnie w dupę od Evertonu szczególnie, że grają na wyjeździe.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Nie widziałem meczu, jak zagrał Rooney? Bo od dłuższego czasu jego osoba w podstawowej XI jest nieporozumieniem.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Nie widziałem meczu, jak zagrał Rooney? Bo od dłuższego czasu jego osoba w podstawowej XI jest nieporozumieniem.

Taka mocna 6. Kilka dobrych przerzutów, podań prostopadłych, przechwytów. W akcji bramkowej było widać, że brakuje mu tej świeżości sprzed kilku lat.

Znakomity występ Herrery i 45 minut Jessego. Obrona na mocną 8, a De Gea znów kilka obron z kosmosu.

Opublikowano

Tak tak pierdolenie takie :) Widzę mamy nowego DDG na forum wow :)

nie chodziło mi o wszystkie strzały.

cytuje siebię: "większość leciało w bramkarza"

nie które strzały, fakt, były trudne do obronienia, ale dalej twierdze, że to "zaskakująca" forma nie jest.

zagrał dobry mecz i tyle.

Opublikowano

nie chodziło mi o wszystkie strzały.

cytuje siebię: "większość leciało w bramkarza"

nie które strzały, fakt, były trudne do obronienia, ale dalej twierdze, że to "zaskakująca" forma nie jest.

zagrał dobry mecz i tyle.

Zagrał kilkanaście spotkań pod rząd już, nie mówiąc nic o poprzednim sezonie.

Opublikowano

Zagrał kilkanaście spotkań pod rząd już, nie mówiąc nic o poprzednim sezonie.

tytuł filmiku to "De Gea vs Ukraine", a nie "De Gea best saves season 2014/2015".

@1373230489-U611928.pngGamus a ty mnie dodaj na steamie.

Opublikowano

Skoro gra w pierwszym składzie to raczej go nie marnują.

Zobaczymy co pokaże kiedy sezon wejdzie w decydującą fazę. Było wielu takich jak on. Jak Depay?

Opublikowano

Zobaczymy co pokaże kiedy sezon wejdzie w decydującą fazę. Było wielu takich jak on. Jak Depay?

Mówisz że zobaczymy jak sezon wejdzie w decydującą fazę, a zaraz mówisz o Depay, który też dopiero dołączył, tak troszkę #fucklogic

I tak najbardziej skoda Di Marii tyle kasy poszło  :v

Ed ma kupe siana, więc mu to nic nie robi.

Opublikowano

Mówisz że zobaczymy jak sezon wejdzie w decydującą fazę, a zaraz mówisz o Depay, który też dopiero dołączył, tak troszkę #fucklogic

Ed ma kupe siana, więc mu to nic nie robi.

Pytam się jak sobie radzi Depay do tej pory. Martial jeszcze nic nie pokazał aby nazywać go drugim Henrym. Bojan miał być drugim Raulem. 

Opublikowano

Pytam się jak sobie radzi Depay do tej pory. Martial jeszcze nic nie pokazał aby nazywać go drugim Henrym. Bojan miał być drugim Raulem. 

A to sorki, myślałem, że dałeś na koniec porównanie do Depaya, mój błąd.

Depay ponoć musi zrozumieć filozofie Manchesteru bo gra dość przeciętnie i ostatni mecz przesiedział na ławce, całkiem inaczej MU wyglądało bez Depaya.

Opublikowano

Nie rozumiem? Rosja to zawsze trudny teren, w dodatku niewidoczny Herrera i Rooney + brak Maty, więc punkt cieszy bardzo.

Dokładnie. Każdy klub ma problemy z grą na Rosji, np. Spartak-Barca kilka lat temu. Poza tym Zenit, CSKA to nie są słabe drużyny.

Opublikowano

Dokładnie. Każdy klub ma problemy z grą na Rosji, np. Spartak-Barca kilka lat temu. Poza tym Zenit, CSKA to nie są słabe drużyny.

Lokomotiv też nie odstaje od wyżej wymienionych klubów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...