Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manchester United Football Club

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tyle transferów i jak narazie nic ciekawego. Wydaje mi sie ze za pare lat wrócą do starej formy, bo w tej druzynie nie ma nawet jednego zawodnika który byłby taką typową gwiazdą. Aż szkoda ze De Gea sie tak marnuje, w Realu miałby miejsce w pierwszym skladzie

Opublikowano

Van Gaal nie ma pomysłu na tę drużynę i to widać po wydanych 300 bańkach i graniem kupy. Holender nie ma nawet 1/10 charyzmy Fergiego i dopóki nie znajdą godnego zastępcy szkota to nie wyjdą z tego dołka.

Moyes>van Gaal

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

#wstyd!!!

jak nie wygrają Ligi Europy to van Gaal out 100#

jak można wydając na transfery 300 mln € nie wygrać z takimi plackami

#niekumam

Opublikowano

Przecież nikt normalny nie spodziewał się ze MU cokolwiek osiągnie, imo van Gaal na 100% out po sezonie, przyjdzie nowy trener i znow wszystko rozpocznie sie od nowa, wydaje mi sie ze jeszcze sporo poczekamy jak sie MU pozbiera po stracie Fegusona.

Opublikowano

Van Luja to już bym wyrzucił tego samego dnia co odpadł z LM. Ed zrobił z*******e transfery, a ten to wszystko spierdolił. 

Indie 70 mln aby polecieć na księżyć, United 300 mln na grę w LE. Kisne.

hYYRv6d.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

240 mln na transfery i uwaga: Liga Europy i 6 miejsce (nie dające żadnego pucharu), a może być jeszcze gorzej bo grają z Cwelsi w poniedziałek. To co się obecnie dzieje w tym klubie to jakaś parodia. Czy tylko Sir Alex Ferguson ma patent na ten zespół? Prawda jest taka, że zjebali z Ronaldo. Real wszedł sobie jak do marketu i podebrał im go. Tak samo było z Beckiem. Na twarz Van Luja to patrzeć nie mogę. Mam nadzieję, że go zwolnią i to jak najszybciej. Szkoda tylko, że nie widać trenera, który mógłby coś tu zrobić, bo jak mówi klasyk spierdoliło się na amen. Kimś takim jest Guardiola, ale coś czuje, że pójdzie za funtami. Mou? Odpada. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Van Gaal zapowiadał się jako dobry trener i nadzieja dla ManUTD, jednak diabły nie mają coś szczęścia do trenerów. Ferguson nie doczekał się jeszcze dobrego zastępcy.

Giggs czeka   :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Giggs to chyba najlepsza opcja dla Diabłów w obecnej sytuacji, ponieważ przez bardzo długi czas współpracował z Fergusonem. Jak do tej pory żaden trener nie potrafił go godnie zastąpić, więc może taka osoba jak Ryan Giggs będzie dobrym rozwiązaniem.

d2oLM0M.png

Opublikowano

Giggs to chyba najlepsza opcja dla Diabłów w obecnej sytuacji, ponieważ przez bardzo długi czas współpracował z Fergusonem. Jak do tej pory żaden trener nie potrafił go godnie zastąpić, więc może taka osoba jak Ryan Giggs będzie dobrym rozwiązaniem.

Synu, kto może godnie go zastąpić? Nikt. To w mojej opinii najlepszy trener w historii nie tylko ze względu na wyniki jakie osiągnął (bo chociażby Guardiola też sporo osiągnął w swoim pierwszym klubie), ale za to ile lat z tym klubem był na szczycie. Gdyby nie najlepsza Barcelona w historii, na którą trafił dwukrotnie to w swoim dorobku miałby jeszcze 2 puchary LM. Giggs niezłe rozwiązanie, chyba gorzej już być nie może. Chociaż nie wydaje mi się. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Prawda jest taka, że zjebali z Ronaldo. Real wszedł sobie jak do marketu i podebrał im go. 

zadne zjebali, Ronaldo sam chciał odejść. a z reszta, co ma Ronaldo do obecnej sytuacji MU?

Opublikowano

zadne zjebali, Ronaldo sam chciał odejść. a z reszta, co ma Ronaldo do obecnej sytuacji MU?

Zobaczyli kapustę od Calderona to od razu przytaknęli. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Zobaczyli kapustę od Calderona to od razu przytaknęli. 

Ronaldo poprosił o transfer, SAF uzgodnil z nim, że zagra jeszcze sezon i odejdzie. chyba tak to bylo, polecam obejrzec "Legendy Barclays Premier League - Cristiano Ronaldo" (ogolnie polecam wszystkie odcinki)

Opublikowano

Ronaldo poprosił o transfer, SAF uzgodnil z nim, że zagra jeszcze sezon i odejdzie. chyba tak to bylo, polecam obejrzec "Legendy Barclays Premier League - Cristiano Ronaldo" (ogolnie polecam wszystkie odcinki)

Ja słyszałem inną wersję, ale ciul z tym. :)

Jeszcze dziś Van Gaal straci posadę.  :yay:

hYYRv6d.png

Opublikowano

Synu, kto może godnie go zastąpić? Nikt. To w mojej opinii najlepszy trener w historii nie tylko ze względu na wyniki jakie osiągnął (bo chociażby Guardiola też sporo osiągnął w swoim pierwszym klubie), ale za to ile lat z tym klubem był na szczycie. Gdyby nie najlepsza Barcelona w historii, na którą trafił dwukrotnie to w swoim dorobku miałby jeszcze 2 puchary LM. Giggs niezłe rozwiązanie, chyba gorzej już być nie może. Chociaż nie wydaje mi się. 

Nie chodziło mi o to, że ktoś jest w stanie go w PEŁNI zastąpić, lecz że do tej pory na jego miejscu pojawiały się osoby, które w najmniejszym stopniu go nie zastępowały. A przyda się osoba, która chociaż trochę popchnie ManUTD do przodu.

PS. Zgadzam się, że po dzisiejszym meczu Van Gaal poleci. :D

d2oLM0M.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...