Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manchester United Football Club

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

30 mln to dalej przesada :) max. 15-20 moim zdaniem :) ale i tak nie wydaje mi się, żeby dużo ugrał w MU :) chłopak ma dopiero 18 lat, 1 sezon w BPL to bd dla niego rzeź :)

Jest warty maksymalnie 15, ale to już jest dużo. Nie wiem skąd Monaco wyleciało z taką ceną, ale w sumie szejki chcą dużo.

Haha, ale akcja z tym De Gea. :D

Co w tym śmiesznego? Nie rozumiem. Bardziej mnie bawią Twoje posty w tym, jak i innych tematach odnośnie klubów piłkarskich.

Opublikowano

Jest warty maksymalnie 15, ale to już jest dużo. Nie wiem skąd Monaco wyleciało z taką ceną, ale w sumie szejki chcą dużo.

Co w tym śmiesznego? Nie rozumiem. Bardziej mnie bawią Twoje posty w tym, jak i innych tematach odnośnie klubów piłkarskich.

Też tak sądzę. 15 mln to maks za chłopaka który w 52 meczach kariery seniorskiej, strzelił tylko 11 bramek przez 5 lat. Byli lepsi. :)

Śmieszna jest teraz sytuacja de gea'i, gdzie tak dobrego bramkarza, van gaal będzie trzymał na trybunach. Gra romero jakoś nie przekonała mnie, że jest warty gry w MU. :)

Opublikowano

Też tak sądzę. 15 mln to maks za chłopaka który w 52 meczach kariery seniorskiej, strzelił tylko 11 bramek przez 5 lat. Byli lepsi. :)

Śmieszna jest teraz sytuacja de gea'i, gdzie tak dobrego bramkarza, van gaal będzie trzymał na trybunach. Gra romero jakoś nie przekonała mnie, że jest warty gry w MU. :)

Jak zacznie trenować z drużyną i będzie się starać to będzie bronić.

Opublikowano

Jak zacznie trenować z drużyną i będzie się starać to będzie bronić.

Możliwe, że tak. Ja i tak widziałbym Fabiańskiego tu, ale już nie te lata. :) Mimo wszystko wydaje mi się, że MU w tym roku i tak zbyt dużo nie ugra, niestety 3-5 miejsce to max. :) 1. City, 2. Chelsea, 3-5. Arsenal, MU i Liverpool :)

Opublikowano

@Quori

Chelsea wygra mistrzostwo :)

w poprzednim sezonie Chelsea miała MOIM ZDANIEM najlepszą obrone w Europie. Wątpię że City dokona tego co Chelsea rok temu. Do nowego roku Chelsea będzie 1st w tabeli.

Jeśli chodzi o Man. UTD to sądzę że po sezonie van Gall out i zastąpi go Ancelotti lub Klopp.

Zamiast tych Martiali mogli kupić De Bruyne lub Sterlinga bo kwota transferu podobna z tym że Martial przy nich to junior.

Nie dziwię się że De Gea chce odejść z MU skoro Pan van Gaal robi z tego klubu większe posmiewisko niż Moyes..

On chciał/chce kupić Robbena xD

Powinien budować skład na lata, a nie wydawać 70 mln na zawodników którzy pograją raptem 2 sezony

Jak na razie jedyny trafiony transfer to Depay

może jak zwolnią tego nieudacznika to David pozostanie w Manchesterze

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

@Quori

w poprzednim sezonie Chelsea miała MOIM ZDANIEM najlepszą obrone w Europie. Wątpię że City dokona tego co Chelsea rok temu. Do nowego roku Chelsea będzie 1st w tabeli.

Jeśli chodzi o Man. UTD to sądzę że po sezonie van Gall out i zastąpi go Ancelotti lub Klopp.

Zamiast tych Martiali mogli kupić De Bruyne lub Sterlinga bo kwota transferu podobna z tym że Martial przy nich to junior.

Nie dziwię się że De Gea chce odejść z MU skoro Pan van Gaal robi z tego klubu większe posmiewisko niż Moyes..

Powinien budować skład na lata, a nie wydawać 70 mln na zawodników którzy pograją raptem 2 sezony

Trafione transfery to Depay, Darmian, Schneiderlin, ale k. Chelsea nie będzie w tym sezonie w Top3, mogę się założyć.

Największym pośmiewiskiem w tym sezonie jest obrona Chelsea. Najwięcej straconych bramek, zaraz po Sunderlandzie. Mourinho za przegrany mecz obwiniał sędziego, jego typowe zachowanie gdy przegrają mecz. Mógłbym podać jeszcze więcej argumentów, ale niestety ty nie masz żadnego :)

Opublikowano

Trafione transfery to Depay, Darmian, Schneiderlin, ale k. Chelsea nie będzie w tym sezonie w Top3, mogę się założyć.

Największym pośmiewiskiem w tym sezonie jest obrona Chelsea. Najwięcej straconych bramek, zaraz po Sunderlandzie. Mourinho za przegrany mecz obwiniał sędziego, jego typowe zachowanie gdy przegrają mecz. Mógłbym podać jeszcze więcej argumentów, ale niestety ty nie masz żadnego :)

Chelsea i MU gówno grają ten sezon należy do MC i taka jest prawda (:

805491408806070489277.png

Opublikowano

@Quori

City w tym roku dużo ugra. :) Clichy - Kompany - Otamenti - Zabaleta/Sagna, może nie najlepsza obrona, ale jedna z lepszych, do tego na środku duży wybór: yaya, fernando, fernandinho, silva, de bruyne, szybkie skrzydła i Aguero z przodu. Ugrają w tym roku, mimo, że nie jestem ich wielkim fanem, to cóż, tylko plaga kontuzji może pozbawić ich mistrzostwa.

Co do MU to jak dla mnie tylko depay, dobry transfer, Schneiderlin dopiero się okaże, a schweinsteiger jak dla mnie już nie te lata :)

Opublikowano

City gra bardzo dobrze i pewnie przede wszystkim. United się ślizga, a Chelsea imo 3. miejsce w tym sezonie to max. :)

Z tym Depayem bym jeszcze poczekał. Mianowicie na mocniejszego rywala i wtedy niech pociągnie zespół. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka newsów.

11998874_1051870298158160_70270525589637

Nowy kontrakt do 2019 roku.

11204444_1052070708138119_53823580654166

Niepewny jest występ naszego kapitana z Liverpoolem z powodu urazu ścięgna.

Czy dostanie szansę Martial od razu w pierwszym składzie? Wszystko jest możliwe.

V9raDxA.png

Już dzisiaj o 18:30.

Opublikowano

Z powodu? Nie rozumiem? Bo przegrali pierwszy mecz w LM?

Jeden z komentatorów podczas meczu United-Liverpool coś mówił o tym, że Van Gaal ma odejść za dwa lub po tym sezonie. To prawda?

Opublikowano

Jeden z komentatorów podczas meczu United-Liverpool coś mówił o tym, że Van Gaal ma odejść za dwa lub po tym sezonie. To prawda?

Tak po tym sezonie prawdopodobnie, jego następcą będzie Giggs.

Opublikowano

Tak po tym sezonie prawdopodobnie, jego następcą będzie Giggs.

Mi się wydaję, że jednak Klopp. Lubię Giggsa, ale musi nabrać więcej doświadczenia moim zdaniem. Chociaż, można by i z nim zaryzykować.  ;)

Opublikowano

Mi się wydaję, że jednak Klopp. Lubię Giggsa, ale musi nabrać więcej doświadczenia moim zdaniem. Chociaż, można by i z nim zaryzykować.  ;)

Nabiera doświadczenia, aktualnie jest 2'gim trenerem.

Opublikowano

Nabiera doświadczenia, aktualnie jest 2'gim trenerem.

Wiem, ale moim zdaniem nadal za wcześnie dla niego. Chociaż chciałbym go zobaczyć w roli trenera, jak się spełni :)

Opublikowano

Wiem, ale moim zdaniem nadal za wcześnie dla niego. Chociaż chciałbym go zobaczyć w roli trenera, jak się spełni :)

Czy ja wiem, wołałbym go rzucić na głęboką wodę, niż ściągać kolejnego trenera który wykona xxx transferów. Giggs ma świetny kontakt z obecnymi piłkarzami i myślę że gdybym on objął funkcję trenera wykonałby max 2 transfery.

Opublikowano

Wow, dzięki za informacje, wielu rzeczy nie wiedziałem ;d

Zajmuję się serwerami MineCraft oraz Pluginami! :)

Za niedługo wystartuje mój serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...