Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manchester United Football Club

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W niedzielę derby Manchesteru. Moim zdaniem derby dla City. Bardziej przekonują swoją grą.

Też tak sądzę, lecz MU ma szansę na remis. Grają dobrze w obronie.

Opublikowano

Dostaną ostry wpierdol od City :v

Tak jak ostatnio?

MU dostanie pewnie w dupę od Evertonu szczególnie, że grają na wyjeździe.

Opublikowano

Nie porównuj Evertonu do City x)

Nie porównuj United do City w takim razie.

Ja akurat liczę na United ale jakby tak obstawiać, to remis. 

Po dobrym kursie także stoi typ obie strzelą.

Opublikowano

Muszą to wygrać!

Manchester is red ;)

Poza tym mają patent na city ;)

Jaki patent? Podtrzymuję swoje zdanie i dalej obstawiam remis lub wygraną City.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Już za 45 minut DERBY!!

Składy obu ekip:

Man Utd: De Gea - Valencia, Jones, Smalling, Rojo - Schweinsteiger, Schneiderlin, Herrera - Mata, Rooney ©, Martial. 

Ławka rezerwowych: Romero, Blind, Darmian, Carrick, Lingard, Memphis, Fellaini.

Man City: Hart - Sagna, Kompany ©, Otamendi, Kolarov - Fernando, Fernandinho, Toure - Sterling, De Bruyne - Bony.

Ławka rezerwowych: Caballero, Zabaleta, Demichelis, Mangala, Roberts, Navas, Iheanach. 

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Pierwsza połowa nudna jak flaki z olejem.

PD > PL

Czy ja wiem, Martial fajnie wykartkował Kompanego i Fernandinho, szkoda że Yaya nie dostał także żółtej, a zasłużył. 

Opublikowano

Czy ja wiem, Martial fajnie wykartkował Kompanego i Fernandinho, szkoda że Yaya nie dostał także żółtej, a zasłużył. 

Porównaj sobie ten mecz do wczorajszego Realu - Celta :)

805491408806070489277.png

Opublikowano

Porównaj sobie ten mecz do wczorajszego Realu - Celta :)

Nie porównuj derbów do zwykłego spotkania ligowego. Gdzie zazwyczaj w derbach są szachy - popatrz na derby Madrytu np.

Opublikowano

Nie porównuj derbów do zwykłego spotkania ligowego. Gdzie zazwyczaj w derbach są szachy - popatrz na derby Madrytu np.

Czy ja wiem czy zwykły mecz? Walka o fotel lidera. Poza tym Celta jest jedną z najlepszych drużyn w Hiszpanii. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Czy ja wiem czy zwykły mecz? Walka o fotel lidera. Poza tym Celta jest jedną z najlepszych drużyn w Hiszpanii. 

w tym sezonie*

14/15 - 9 miejsce

13/14 - 17(tuż nad spadkowym)

Opublikowano

Immortal jedyne co robi to rzuca c**jowym prowo, przecież od zawsze wiadomo ze premier league to najlepsza liga do oglądania i do kibicowania bo gra jest ostra i przyjemna co więcej nie ma tu takich cip jak neymar, natomiast la liga czy c**j wie jak to sie tam nazywalo, ma najlepszych zawodnikow na swiecie i prezentuje najlepszy poziom co pokazuje liga mistrzow. Ja sam Diabłom nie kibicuje ale poczekajcie jeszcze pare sezonów, cięzko jest posprzątać po burdelu który zostawił Ferguson. :)

Opublikowano

Immortal jedyne co robi to rzuca c**jowym prowo, przecież od zawsze wiadomo ze premier league to najlepsza liga do oglądania i do kibicowania bo gra jest ostra i przyjemna co więcej nie ma tu takich cip jak neymar, natomiast la liga czy c**j wie jak to sie tam nazywalo, ma najlepszych zawodnikow na swiecie i prezentuje najlepszy poziom co pokazuje liga mistrzow. Ja sam Diabłom nie kibicuje ale poczekajcie jeszcze pare sezonów, cięzko jest posprzątać po burdelu który zostawił Ferguson. :)

Skoro prezentuje najlepszy poziom i ma najlepszych zawodników, to jest najlepsza, sam to przyznałeś. ;) Jedyny twój argument PL, to 'że jest ostra' i nic więcej. 

denzel.png

Opublikowano

Prowo to Ty zarzuciłeś tym postem.

Brak szczęścia przy strzale Jese'ego i Smallinga, było blisko. Remis cieszy z lokalnym rywalem.

Opublikowano

w tym sezonie*

14/15 - 9 miejsce

13/14 - 17(tuż nad spadkowym)

Celta ogólnie gra dobrze już od kilku sezonów. W tym sezonie gra wyśmienicie i walczy o europejskie puchary.

To zależy od gustu. La Liga pod względem techniki jak i sportowo gniecie BPL. Atmosfera na trybunach, kasa i szlagiery to jedyna przewaga BPL na ten moment. Ferguson zostawił burdel??

hYYRv6d.png

Opublikowano

Nie było zadnego prowo, mówiłem po prostu widocznie o czymś czego nie zrozumieliście. La Liga jest lepsza pod względem poziomu gry, ale to ze ma wyższy poziom gry nie oznacza ze jest lepsza do oglądania. Rozumiecie? :)

Opublikowano

Nie było zadnego prowo, mówiłem po prostu widocznie o czymś czego nie zrozumieliście. La Liga jest lepsza pod względem poziomu gry, ale to ze ma wyższy poziom gry nie oznacza ze jest lepsza do oglądania. Rozumiecie? :)

Jak napisałem to zależy od gustu. Dużo bardziej lubię oglądać miłą dla oka, techniczną piłkę. Między innymi dlatego kibicuję Arsenalowi w BPL. :)

Odniosę się jeszcze do Twojej wcześniejszej wypowiedzi - Neymar nosi łatkę nurka i słusznie, ale bardzo mocno ograniczył swoje aktorskie popisy. Cipą bym go nie nazwał, bo wkręcił by BPL, ale jak kto lubi :)

Co do samego meczu - nudy jak cholera. Jak napisal @1373230489-U611928.pngGamus szachy. 2 celne strzały, masakra.  :s

hYYRv6d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...