Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manchester United Football Club

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sądzicie? Ronaldo wróci na Old Trafford? Bo moim zdaniem to może być jego ostatni sezon w Realu.

Myślę że wróci, ale na pewno nie w następnym sezonie lub pójdzie gdzieś za kasą do ciepłych krajów lub USA.
  • Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślę że wróci, ale na pewno nie w następnym sezonie lub pójdzie gdzieś za kasą do ciepłych krajów lub USA.

Tylko po co? Mają Depaya i Martiala. Po co United ma płacić 100 milionów za 31 latka?

Opublikowano

Tylko po co? Mają Depaya i Martiala. Po co United ma płacić 100 milionów za 31 latka?

A po co inne kluby kupują piłkarzy? A po co wydajesz tysiące lub miliony na samochody, które mają kilkanaście lat? No właśnie.

Opublikowano

A po co inne kluby kupują piłkarzy? A po co wydajesz tysiące lub miliony na samochody, które mają kilkanaście lat? No właśnie.

Ale jakie to ma przełożenie na świat piłkarski? Bo nie rozumiem? Po co United Cristiano skoro jego pozycje mają obsadzone przez młodych, dobrze się zapowiadających zawodników? 100 mln (a może nawet więcej) ma polecieć w błoto, bo tak można nazwać tą transakcje?

Perez i Calderon by zrobili na tym interes życia. Kupują zdobywcę złotej piłki za 94 miliony, a odsprzedają 31 latka za 100 lub więcej.  :v

Opublikowano

Ale jakie to ma przełożenie na świat piłkarski? Bo nie rozumiem? Po co United Cristiano skoro jego pozycje mają obsadzone przez młodych, dobrze się zapowiadających zawodników? 100 mln (a może nawet więcej) ma polecieć w błoto, bo tak można nazwać tą transakcje?

Perez i Calderon by zrobili na tym interes życia. Kupują zdobywcę złotej piłki za 94 miliony, a odsprzedają 31 latka za 100 lub więcej.  :v

Masz porównanie, że czasami trzeba wydać duże pieniądze, aby sprowadzić kogoś, kto znaczy dużo dla klubu.

Opublikowano

Mi się wydaję, że jednak Klopp. Lubię Giggsa, ale musi nabrać więcej doświadczenia moim zdaniem. Chociaż, można by i z nim zaryzykować.  ;)

Też bym chętnie zobaczył Kloppa w MU. :) Patrząc na to co osiągnął z BVB, byłbym ciekaw jak sobie poradziłby w MU. :) Kwestia Ronaldo jak dla mnie mimo wszystko 100 mln to zbyt duże pieniądze za Ronaldo, a ukłonem z jego strony dla MU byłoby przejście za darmo po skończeniu kontraktu. Chyba, że doszłoby do wymiany z dopłatą MU. :) Dużo jest możliwości.

Opublikowano

Też bym chętnie zobaczył Kloppa w MU. :) Patrząc na to co osiągnął z BVB, byłbym ciekaw jak sobie poradziłby w MU. :) Kwestia Ronaldo jak dla mnie mimo wszystko 100 mln to zbyt duże pieniądze za Ronaldo, a ukłonem z jego strony dla MU byłoby przejście za darmo po skończeniu kontraktu. Chyba, że doszłoby do wymiany z dopłatą MU. :) Dużo jest możliwości.

Nie możliwe. Real nie straci w taki głupi sposób jakichś 100 milionów €. 

Opublikowano

aż dziwne że ManU jest tak wysoko w tabeli.. grają na poziomie obecnej Chelsea :)

van Gaal pożegna się z klubem wraz z końcem sezonu

Gdybyś wiedział to już od dawna LvG mówił, że będzie trenerem tylko w TYM SEZONIE, tak więc troszkę słabo z twoimi informacjami.

Chelsea kiedy w końcu forma?

Opublikowano

Gdybyś wiedział to już od dawna LvG mówił, że będzie trenerem tylko w TYM SEZONIE, tak więc troszkę słabo z twoimi informacjami.

Chelsea kiedy w końcu forma?

To po jakiego grzyba przychodził? Po to, żeby wydać w c**j hajsu na transfery i nadal grac piach?

805491408806070489277.png

Opublikowano

To po jakiego grzyba przychodził? Po to, żeby wydać w c**j hajsu na transfery i nadal grac piach?

LvG jedynie mówił kogo by chciał w klubie, Ed decydował czy będzie ten transfer czy nie.

Opublikowano

Jakby nie patrzeć to nie były złe transfery. Moim zdaniem to Van Luj nie pasuje do United i tyle. Ciekawe czy ktoś przyjdzie w jego miejsce, czy Giggs, ale stawiałbym to pierwsze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To się okaże. 

Wątpię aby ktoś go wygryzł. Jedynie Bravo lub Gigi Buffon. Ale ile to już meczy było gdzie David bronił właśnie tak jak wczoraj z Ukrainą... :)

Opublikowano

Wątpię aby ktoś go wygryzł. Jedynie Bravo lub Gigi Buffon. Ale ile to już meczy było gdzie David bronił właśnie tak jak wczoraj z Ukrainą... :)

Hmm Buffon raczej nie ostatnio słabsza forma i kilka wpadek, no wiek robi swoje.

Opublikowano

wbiłem do tego tematu przypadkowo.

te akcje nie były za mocne, większość leciało w bramkarza i takie to ja bym obronił. chociaż na bramce "ucze się" bronić od 1/2 lat.

Tak tak pierdolenie takie :) Widzę mamy nowego DDG na forum wow :)

Opublikowano

DDG zagrał świetny mecz i to nie podlega dyskusji. Szkoda tylko Romero, który też się solidnie prezentował na początku sezonie a teraz musi swoje odsiadywać.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...