Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manchester United Football Club

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry start, zwycięstwo Manchesterowi przyniósł gol samobójczy Walkera, pod koniec Tottenham wyraźnie napierał na bramkę przeciwnika, wynik uratowały parady Romero, który popisał się fantastyczną formą w bramce. Już w piątek druga kolejka i mecz z Aston Villą :)

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Romero niby fantastico, ale kupe w majtach miał. Te banany na ryju po udanych interwencjach mnie niszczyły xD Smalling co zagrał to aż uwierzyć nie mogłem. 

Brawo United. 

Opublikowano

Romero niby fantastico, ale kupe w majtach miał. Te banany na ryju po udanych interwencjach mnie niszczyły xD Smalling co zagrał to aż uwierzyć nie mogłem. 

Brawo United. 

Nom, ogółem on śmieszny jest. Podobnie się zachowuje jak gra w reprezentacji. Smalling, Shaw, Darmian na wielki plus. Blind bardziej mi się widzi w pomocy.

Depay kilka ładnych, dobrych zagrań, ale za mało do przodu, ale w sumie nie grał na swojej nominalnej pozycji. Rooney zdecydowanie za słabo, za dużo do tyłu.

Opublikowano

MU wygrywa 3:1 z Brugge, a Depay brał udział w 3 bramkach (2 gole, asysta)

nowy Ronaldo? chyba Real już wie kto będzie następcą Nurka 7

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Zobaczymy jeszcze co pokaże z lepszymi rywalami. Chociaż na razie zapowiada się nieźle. 

Opublikowano

Już ogarniał w PSV, ma potencjał na jednego z najlepszych :P

Taka ciekawostka dotycząca Depaya- gra z imieniem na koszulce bo ma napięte stosunki z ojcem, który go zostawił jak Memphis miał kilka lat :D

~Dominik Szarek

@down

Racja, powaliły mi się te dwa kluby ;__;

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Już ogarniał w Ajaxie, ma potencjał na jednego z najlepszych :P

Taka ciekawostka dotycząca Depaya- gra z imieniem na koszulce bo ma napięte stosunki z ojcem, który go zostawił jak Memphis miał kilka lat :D

~Dominik Szarek 

PSV  B)

Opublikowano

Już ogarniał w Ajaxie, ma potencjał na jednego z najlepszych :P

~Dominik Szarek 

jeśli to prawda to ten Depay ma coś z głową

niech teraz ojciec żałuje że zostawił syna milionera :)

nazwisko Depay brzmi zajebioza

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

jeśli to prawda to ten Depay ma coś z głową

niech teraz ojciec żałuje że zostawił syna milionera :)

nazwisko Depay brzmi zajebioza

Sorry, jeżeli Ciebie ojciec by zostawił w wieku 4 lat i nie dał oznak życia, aż do czasu gdy został sławnym to chciałbyś nosić jego nazwisko? Bo ja nie. Dobrze postąpił i chwała mu za to.

Opublikowano

Sorry, jeżeli Ciebie ojciec by zostawił w wieku 4 lat i nie dał oznak życia, aż do czasu gdy został sławnym to chciałbyś nosić jego nazwisko? Bo ja nie. Dobrze postąpił i chwała mu za to.

ale i tak wszyscy wiedzą że ma na nazwisko Depay więc po co ta cała szopka? niech zmieni nazwisko i będzie się nazywał Memphis Memphis :D

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

ale i tak wszyscy wiedzą że ma na nazwisko Depay więc po co ta cała szopka? niech zmieni nazwisko i będzie się nazywał Memphis Memphis :D

Dla zasady, gra z imieniem bo lepiej się czuje i tyle.

Opublikowano

Trochę nie tak poszło Manu, miał być Pedro, Ramos i Otamendi? xD

Gamusiek, co z chicharito będzie?  

Jeszcze jak De Gea faktycznie odejdzie to będą jaja xD Czytałem na stronie ManU komentarze kibiców pod artykułem, że Ramos przedłużył kontrakt to prawie się załamali, z Otamendim tak samo. :D

Jak Depay utrzyma formę, to Real za parę lat go wyciągnie. :D

denzel.png

Opublikowano

Trochę nie tak poszło Manu, miał być Pedro, Ramos i Otamendi? xD

Gamusiek, co z chicharito będzie?  

Nie pisz Manu bo to obraźliwe -> http://www.manutd.com.pl/news/10526/Dlaczego-nie-piszemy-ManU

Te transfery nie były nigdy potwierdzone przez klub tylko portale o tym spamowały najbardziej pewnie onet i transfery.info(czy jakoś tak).

Chicharito zostaje w klubie, jeżeli będzie to możliwe to będzie dostawał szanse, wszedł nawet na końcówkę spotkania z Brugge i wałczył o pozycję i podania.

Jeszcze jak De Gea faktycznie odejdzie to będą jaja xD Czytałem na stronie ManU komentarze kibiców pod artykułem, że Ramos przedłużył kontrakt to prawie się załamali, z Otamendim tak samo. :D

Jak Depay utrzyma formę, to Real za parę lat go wyciągnie. :D

Kibice to kibice, inni płaczą, a inni się cieszą w tym ja. Pedro nic nie pokaże w BPL, Ramos hmm wole Blind+Smalling lub Rojo+Smalling, Otamendi dzik jedynie za nim bd tęsknić.

De Gea stracił miejsce w 1-szym składzie yep?

Stracił bo nic nie grał na tourne i treningach, chyba jest myślami w Madrycie. Romero broni bardzo dobrze, pomimo kilku pomyłek.

Opublikowano

To samo wszyscy mówili o Alexisie, a teraz jest top2 graczem w BPL. :v Pedro to również znakomity zawodnik, musi złapać formę i rozwinąć skrzydła i zje tych wszystkich Willianów czy inne Valencie i tego typu wynalazki. 

City idzie na majstra w tym sezonie.

Opublikowano

To samo wszyscy mówili o Alexisie, a teraz jest top2 graczem w BPL. :v Pedro to również znakomity zawodnik, musi złapać formę i rozwinąć skrzydła i zje tych wszystkich Willianów czy inne Valencie i tego typu wynalazki. 

City idzie na majstra w tym sezonie.

Będzie mistrzem bo zaczęli sezon w poniedziałek :)

Opublikowano

11059957_10153649782663304_8721382641285

LMAO xD

De Gea jeszcze jest w klubie, kolejne 5 transferów nie potwierdzał klub/zarząd, tylko polskie pudelki nakręcały media :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...