Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manchester United Football Club

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czołówka troszkę się spłaszczyła z powodu ostatnich wyników.

Następny mecz dopiero 21 Listopada z beniaminkiem, będzie ciężki mecz.

Opublikowano

Ja to się boje każdego meczu United raz potrafią rozczarować i przegrać z ciotami a raz wygrać z najlepszymi  :lenny::v

Czołówka troszkę się spłaszczyła z powodu ostatnich wyników.

Następny mecz dopiero 21 Listopada z beniaminkiem, będzie ciężki mecz.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Ja to się boje każdego meczu United raz potrafią rozczarować i przegrać z ciotami a raz wygrać z najlepszymi  :lenny::v

Czy ja wiem? W BPL nie ma 'ciot' i chłopców do bicia bo nawet 'najgorsza' drużyna może wygrać z najlepszą. Przykładem jest ostatnia kolejka City(1), Aston Villa(20).

Opublikowano

Czy ja wiem? W BPL nie ma 'ciot' i chłopców do bicia bo nawet 'najgorsza' drużyna może wygrać z najlepszą. Przykładem jest ostatnia kolejka City(1), Aston Villa(20).

Chelsea

hYYRv6d.png

Opublikowano

BPL jest dobra tylko i wyłącznie pod względem wyrównanych szans, obecnie bardzo daleko im do La Liga.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

BPL jest dobra tylko i wyłącznie pod względem wyrównanych szans, obecnie bardzo daleko im do La Liga.

No nie dziwię się, że im daleko skoro w La Liga co chwilę ktoś się przewraca, większość zawodników La Ligi nie dałaby sobie rady w BPL.

Opublikowano

No nie dziwię się, że im daleko skoro w La Liga co chwilę ktoś się przewraca, większość zawodników La Ligi nie dałaby sobie rady w BPL.

Najgłupszy argument świata. Przecież Sanchez, piłkarz 3 razy gorszy od Messiego, wkręca całą BPL już drugi sezon. Do tego co z takimi piłkarzami jak Hazard, Silva, Aguero? La Liga to liga techniczna, nie wyjebać do przodu i biec na pałę. Bale to świetny dowód.

Gdyby La Liga miała tyle kasy z praw co BPL to granica między górą a dołem tabeli była by nie widoczna. I tak się już powoli to zaciera. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Jak myślicie Depay w końcu wróci do swojej formy? Obecnie jest średnio, a mówiono, że to drugi Cris.

Nie wróci, pójdzie do Realu i zacznie grać.

hYYRv6d.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio wogóle nic nie grają ... Szkoda taki dobry klub był.,

Wszystko się spieprzyło po odejściu Sir Alexa Fergusona :((

IRcBXuaz10l20.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...