Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manchester United Football Club

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"United rusza po Bale'a" 

No nie mogę :D Oni już ruszają po niego od roku. Akurat czy to plotka nie wiadomo, bo oni zawsze go chcieli ale nie jest do wzięcia. ;)

denzel.png

Opublikowano

"United rusza po Bale'a" 

No nie mogę :D Oni już ruszają po niego od roku. Akurat czy to plotka nie wiadomo, bo oni zawsze go chcieli ale nie jest do wzięcia. ;)

Każdy piłkarz jest do 'wzięcia' wystarczy skusić ich odpowiednią ilością gotówki, dużo jest przykładów nawet podczas tego okienka transferowego :)

Opublikowano

Każdy piłkarz jest do 'wzięcia' wystarczy skusić ich odpowiednią ilością gotówki, dużo jest przykładów nawet podczas tego okienka transferowego :)

Messiego z Barcy się nie wyciągnie, sam już to powiedział, że będzie tam grał do póki będą go chcieli, że jest im wdzięczny za to, że w ogóle dali mu możliwość gry. 

Opublikowano

Messiego z Barcy się nie wyciągnie, sam już to powiedział, że będzie tam grał do póki będą go chcieli, że jest im wdzięczny za to, że w ogóle dali mu możliwość gry. 

Poczekaj 2-3 lata max. i pójdzie do MLS lub do jakiegoś kraju gdzie rządzą szejki :)

Opublikowano

Poczekaj 2-3 lata max. i pójdzie do MLS lub do jakiegoś kraju gdzie rządzą szejki :)

Sądzę, że w wieku 30-31 lat jednak będzie dalej grał w Barcelonie, później może na przykład cofnąć do linii pomocy i tam rozgrywać kolejne mecze ;)

Opublikowano

Nie pójdzie. Nawet jak już nie będzie dawać tyle w ataku, to z taką precyzją i przeglądem pola można spokojnie go cofnąć do pomocy. Za duży skarb dla Barcelony. Zakończy tu karierę, albo na ostatni sezon/dwa przejdzie do Newells.

Opublikowano

Ok, poczekamy, zobaczymy. Odejdzie, ale pod koniec kariery do Newell's Old Boys. Tak to żaden MCity, żadna Chelsea, żadne PSG ani inne tego typu g*wna go nie powąchają nawet, chyba, że jak będzie nimi miotał na lewo i prawo w Lidze Mistrzów. :v

Opublikowano

Kilku 'młodzików' jest na celowniku mniejszych klubów zaplecza BPL, mam ogromną nadzieję, że klub ich nie odda. Myślę, że w tym sezonie LvG postawi na pewno w kilku spotkaniach na Pereire, Lingarda i Januzaja. Pierwsza kolejka już w tą sobotę o 13:40.

Opublikowano

United dobrze robi. Mają tyle kasy dzięki kontraktom, że 25 milionów, które oferuje Real nie robi im różnicy, a De Gea może dać więcej na bramce w tym sezonie, który jest bardzo ważny. Mają skład na top1, i na finał LM. Ale z drugiej strony skoro De Gea nalega na transfer to jak mówi przysłowie: z niewolnika nie ma pracownika. W każdym bądź razie zobaczymy jak to będzie. Powodzenia United.

Opublikowano

Jakieś nowe wiadomości dotyczące De Gei są? Słyszałem, że w sobotę ma go nie wystawić. 

Nie wiadomo jakim składem wyjdzie MU, a Ty mi z takim czymś wyjeżdżasz ^ ^

Skład zostanie podany dopiero na konferencji przedmeczowej. 

United dobrze robi. Mają tyle kasy dzięki kontraktom, że 25 milionów, które oferuje Real nie robi im różnicy, a De Gea może dać więcej na bramce w tym sezonie, który jest bardzo ważny. Mają skład na top1, i na finał LM. Ale z drugiej strony skoro De Gea nalega na transfer to jak mówi przysłowie: z niewolnika nie ma pracownika. W każdym bądź razie zobaczymy jak to będzie. Powodzenia United.

Jeżeli chce grać to zrobi dużo, jeżeli myśli o przenosinach to efekty były widoczne w meczu z PSG.

Di Maria w PSG.

11828630_876246982412795_580817315287215

Opublikowano

Nie wiadomo jakim składem wyjdzie MU, a Ty mi z takim czymś wyjeżdżasz ^ ^

Skład zostanie podany dopiero na konferencji przedmeczowej. 

Jeżeli chce grać to zrobi dużo, jeżeli myśli o przenosinach to efekty były widoczne w meczu z PSG.

Di Maria w PSG.

11828630_876246982412795_580817315287215

Napisałem tylko, że słyszałem o pewnych przypuszczeniach niewystąpienia De Gei w meczu (być może plotki, jak to u mediów), a ty piszesz jakbym uważał, że go nie wystawi. Zresztą głównym pytaniem było, czy są jakieś nowe wieści dotyczące jego odejścia z United. ;)

denzel.png

Opublikowano

Napisałem tylko, że słyszałem o pewnych przypuszczeniach niewystąpienia De Gei w meczu (być może plotki, jak to u mediów), a ty piszesz jakbym uważał, że go nie wystawi. Zresztą głównym pytaniem było, czy są jakieś nowe wieści dotyczące jego odejścia z United. ;)

No to nie czytaj takich informacji z serwisów typu onet. Nie, nie ma żadnych informacji, tylko jest taka, że jeżeli odejdzie De Gea to jego miejsce zastąpi Lloris.

Opublikowano

No to nie czytaj takich informacji z serwisów typu onet. Nie, nie ma żadnych informacji, tylko jest taka, że jeżeli odejdzie De Gea to jego miejsce zastąpi Lloris.

Onet? Nie czytam takich gówien od dawna. Przeglądając stronę Realu zobaczyłem tylko tytuł jakiegoś artykułu związanego z tym. W sumie nawet nie czytałem zawartości, bo unikam takich plot, ale ale jednak lepiej zapytać się fanów United, bo może coś wiecie. :P

Swoją drogą dobre zamieszanie jest z tym De Geą. United powinno go puścić za te parę mln, bo lepiej tak niż za darmo w przyszłym roku. Chyba, że on chce zostać, wtedy to będzie komedia. xD

Tak czy tak, dzięki. 

denzel.png

Opublikowano

Onet? Nie czytam takich gówien od dawna. Przeglądając stronę Realu zobaczyłem tylko tytuł jakiegoś artykułu związanego z tym. W sumie nawet nie czytałem zawartości, bo unikam takich plot, ale ale jednak lepiej zapytać się fanów United, bo może coś wiecie. :P

Swoją drogą dobre zamieszanie jest z tym De Geą. United powinno go puścić za te parę mln, bo lepiej tak niż za darmo w przyszłym roku. Chyba, że on chce zostać, wtedy to będzie komedia. xD

Tak czy tak, dzięki. 

Akurat to jest prawda. Na siłę na pewno nie zostanie, myślę że do soboty/drugiej kolejki będzie wiadomo co z nim.

Opublikowano

LvG: “You know we are still having problems with De Gea. We had a problem with di María but we have now solved that.”

Przed jutrzejszym spotkaniem odbyła się konferencja. Oto kilka informacji z niej:
- Ashley Young z nowym kontraktem.
- Brak kontuzji w zespole.
- Nie jest możliwe, by Rojo jutro zagrał.
- David de Gea NIE zagra jutro!

Bastian też nie gotowy.

info z grupy Manchester United Polska

Opublikowano
Typowy szlagier ligi angielskiej- pompowanie balonika, wielkie oczekiwania przed meczem, a potem... masa strat z obu stron, piłkarze nieogarnięci taktycznie, proste błędy w defensywie i rozegraniu....

Angielska liga robi się podobna do polskiej. Wszystkie drużyny są tak słabe, że każdy może wygrać z każdym.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Typowy szlagier ligi angielskiej- pompowanie balonika, wielkie oczekiwania przed meczem, a potem... masa strat z obu stron, piłkarze nieogarnięci taktycznie, proste błędy w defensywie i rozegraniu....

Angielska liga robi się podobna do polskiej. Wszystkie drużyny są tak słabe, że każdy może wygrać z każdym.

Czego oczekujesz w pierwszej kolejce, w każdej lidze jest pełno start, wystarczy obejrzeć przykładowo pierwszą kolejkę La Liga :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...