Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manchester United Football Club

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na dniach zostanie sprowadzony nowy napastnik o którym nie było jeszcze mowy w mediach. Na kogo stawiacie?

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na dniach zostanie sprowadzony nowy napastnik o którym nie było jeszcze mowy w mediach. Na kogo stawiacie?

Pedrito

25 meczyk z Barca, będzie ciekawie. 

Opublikowano

Gratulację, ale to tylko towarzyski. Inna motywacja, inna drużyna. Powodzenia w lidze. ;)

Opublikowano

"Tancredi Palmeri, dziennikarz zajmujący się mercato, na Twitterze napisał - Manchesterowi United brakuje tylko kilku szczegółów, by sfinalizować transfer Pedro. Porozumienie z Barceloną - 32,5 miliona euro, 23 miliony funtów."

Źródło: metro.co.uk

805491408806070489277.png

Opublikowano

C*****o, Pedro to stabilny grajek, ale przy naszym obecnym trio nie pograłby za dużo. Nadal liczę na to, że zostanie jeszcze na 1 sezon.

Opublikowano

Valdes jest dużo lepszym bramkarzem niż Romero, jego ostatni sezon w Barcelonie był znakomity. Wystarczy dać mu szanse. 

Opublikowano

Manchester wygrał w pięknym stylu z Barceloną :) Kto oglądał ten wie, czuję, że wracają diabły do formy :))

Pomogłem? Daj lajka, to nie boli (:

sygna2.png

Best server for me :)

Opublikowano

Manchester wygrał w pięknym stylu z Barceloną :) Kto oglądał ten wie, czuję, że wracają diabły do formy :))

Rok temu też wygrywaliście wszystko w pre-sezonie, a sezon wyszedł jak wyszedł. Nie chwal dnia przez zachodem słońca, a kobiety przed ślubem.

Opublikowano

To prawda, pre-sezon o niczym nie świadczy. Ja jestem ciekaw postawy Memphisa w meczach ligowych. Mam nadzieję, że nie skończy jak Falcao, który bardzo mało pokazał. Fakt, sytuacja obu panów jest inna, gdyż Depay jest znacznie młodszy Radamela. Co jak co, ale szlifowanie talentów nie jest głównym atutem Manchesteru, zwłaszcza patrząc na ich postawę w poprzednim sezonie.

d2oLM0M.png

Opublikowano

To jest sparing, nikt tego nie bierze na poważnie, nawet kibic.

Rok temu też wygrywaliście wszystko w pre-sezonie, a sezon wyszedł jak wyszedł. Nie chwal dnia przez zachodem słońca, a kobiety przed ślubem.

Kto miał najwięcej kontuzji i urazów w BPL?

To prawda, pre-sezon o niczym nie świadczy. Ja jestem ciekaw postawy Memphisa w meczach ligowych. Mam nadzieję, że nie skończy jak Falcao, który bardzo mało pokazał. Fakt, sytuacja obu panów jest inna, gdyż Depay jest znacznie młodszy Radamela. Co jak co, ale szlifowanie talentów nie jest głównym atutem Manchesteru, zwłaszcza patrząc na ich postawę w poprzednim sezonie.

Nie porównuj dwóch całkiem innych zawodników, którzy się różnią w stu procentach. Lepszy porównaniem byłby pierwszy sezon RvP w MU z Falcao.

Manchester ma jedną z lepszych szkółek w Europie, więc nie wiem o co Ci chodzi. Po prostu nie mogli się przebić do pierwszego składu przez te lata.

Opublikowano

Kto miał najwięcej kontuzji i urazów w BPL?

Nie porównuj dwóch całkiem innych zawodników, którzy się różnią w stu procentach. Lepszy porównaniem byłby pierwszy sezon RvP w MU z Falcao.

Manchester ma jedną z lepszych szkółek w Europie, więc nie wiem o co Ci chodzi. Po prostu nie mogli się przebić do pierwszego składu przez te lata.

Nie wiem, Manchester? Ale czyja to wina? Z tą jedną z lepszych to chyba przesadziłeś, bo chyba nie ma lepszej niż Benfica, Porto, Ajax, Barca i Real. Chyba, że jestem w ogromnym błędzie. :)

Opublikowano

Nie twierdze, że united wygra wszystko, tylko, że ich styl pokazuje, że jednak potrafią :) Muszą tylko mieć odpowiednie wsparcie od trenera, bo po Fergusonie nie ma kto ich dobrze poprowadzić..

Pomogłem? Daj lajka, to nie boli (:

sygna2.png

Best server for me :)

Opublikowano

11219043_494495694051262_334918744959144

Nowe stroje United. Jednym słowem - kozak. Kupowałbym.

Opublikowano

Moja ulubiona marka samochodów - chevrolet, jednakże nie podobają mi się te koszulki, tak jak Gamus napisal z 2009r. były najładniejsze stroje.

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...