Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manchester United Football Club

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

De Gea piłkarzem sezonu w United. Zasłużenie w 100%, szkoda, że odejdzie po sezonie, ale na razie nic nie jest pewne. Nie wiem co by go ciągnęło do tego Realu, bo chyba tylko gra w ojczyźnie. Jest wychowankiem Atleti i United oferuje mu lepszy kontrakt.

Ma rodzinę w Madrycie. 

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najgorsze jest to że LvG na siłę chce zrobić z Man UTD drugą reprezentacje Holandii

mimo wszystko tranafer Depaya to bardzo dobry ruch. Jak tak dalej pójdzie to będą mieli szanse na walke o wicemistrzostwo z City i Arsenalem xD

gdybym był na miejscu van Goola to dałbym Di Marie za Pastore z P$G

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Di Maria jest stworzony do szybkiej gry. Jest szybki, zwinny i dynamiczny. Dla takiego zawodnika nie ma miejsca w drużynie, która chce tylko rozgrywać piłkę. 

Opublikowano

Najgorsze jest to że LvG na siłę chce zrobić z Man UTD drugą reprezentacje Holandii

mimo wszystko tranafer Depaya to bardzo dobry ruch. Jak tak dalej pójdzie to będą mieli szanse na walke o wicemistrzostwo z City i Arsenalem xD

gdybym był na miejscu van Goola to dałbym Di Marie za Pastore z P$G

PSG go nie wymienią, a poza tym wolałbym jak już Cavaniego.

Opublikowano

Cavani jakimś świetnym snajperem nie jest. Według mnie strasznie przeceniany. W lidze francuskiej ładnie sobie radzi Lacazette. Do tego jest bardzo młody.

Opublikowano

Cavani jakimś świetnym snajperem nie jest. Według mnie strasznie przeceniany. W lidze francuskiej ładnie sobie radzi Lacazette. Do tego jest bardzo młody.

On tylko strzela, często i z tym ma problemy. Większość jego bramek to 100% sytuacje stworzone przez kolegów z drużyny.

Opublikowano
On tylko strzela, często i z tym ma problemy. Większość jego bramek to 100% sytuacje stworzone przez kolegów z drużyny.

Od tego jest napastnik. Strzela gole z podań - tak gra prawdziwa '9'. Nie każdy jest Maradoną, czy Messim, że przejdzie pół boiska i właduje bramę. Nie oglądałem Marsylii w tym sezonie, więc nie mam zamiaru się tu jakoś bardziej produkować. Po prostu wyciągnął ładny wynik w tym sezonie, a ma 23 lata.

Opublikowano

Od tego jest napastnik. Strzela gole z podań - tak gra prawdziwa '9'. Nie każdy jest Maradoną, czy Messim, że przejdzie pół boiska i właduje bramę. Nie oglądałem Marsylii w tym sezonie, więc nie mam zamiaru się tu jakoś bardziej produkować. Po prostu wyciągnął ładny wynik w tym sezonie, a ma 23 lata.

On gra w Lyonie. Dzisiaj obchodzi urodziny, tak na marginesie :P

Opublikowano

On gra w Lyonie. Dzisiaj obchodzi urodziny, tak na marginesie :P

Właśnie, cholera. Ciągle byłem myślami przy Marsylii, mój błąd. :P Jednak nie zmienia to faktu, że wolałbym jego niż Cavaniego. Cavani jest strasznie przeceniany, a do tego będzie droższy, dużo droższy niż Lacazette. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wyspy nie są dla Falcao, dużo lepszym wyborem była by Sevilla, o której się mówiło. Z Sevilli odszedł Bacca do Milanu, więc w Sevilli by się przydał, ale znowu poleciał za zapachem ruskiej kapusty. Nie zdziwię się jak będzie grzał ławę, bo raczej Costy nie zastąpi.

Opublikowano

Wyspy nie są dla Falcao, dużo lepszym wyborem była by Sevilla, o której się mówiło. Z Sevilli odszedł Bacca do Milanu, więc w Sevilli by się przydał, ale znowu poleciał za zapachem ruskiej kapusty. Nie zdziwię się jak będzie grzał ławę, bo raczej Costy nie zastąpi.

No Costy nie zstąpi wiadome. Ogólnie to zrąbał gdy przeniósł się z Atletico do Monaco. Ewidentnie poleciał na hajs. Sevilla była by dobrym wyborem, masz rację ograny jest w lidze hiszpańskiej tak jak wspomniałeś wyspą nie są dla niego.

Opublikowano

@Howker_

@Geralt61

@NoPainNoFun

Falcao odpali, zawsze tak jest  B)

Ramos raczej nie dojdzie, chyba że dojdzie do wymiany Ramos-De Gea.

Daily Mirror:
Manchester United will only increase their bid for Sergio Ramos if Real Madrid agree to do the same for David De Gea.
Opublikowano

Ramos dojdzie <3

Wątpię żeby United zapłaciło +80 mln lub jeszcze więcej. Zresztą Sergio nie może odejść, on musi zostać w Realu... :D

denzel.png

Opublikowano

Wątpię żeby United zapłaciło +80 mln lub jeszcze więcej. Zresztą Sergio nie może odejść, on musi zostać w Realu... :D

Perez jest idiotą chcąc za Ramosa 80-90 mln., a De Gea wyceniając na 30-35.

Opublikowano

Real nie sprzeda Ramosa, nie opłaca mu się to. Po pierwsze jest to jeden z lepszych obrońców, po drugie Real ma zbyt wąską ławkę aby walczyć o najwyższe cele co pokazał ostatni sezon, a jak teraz odejdzie Ramos to zostaną tylko Varane, Pepe i Nacho. 

Teraz pytanie: Kto kosztem transferu De Gei opuści Real. Navas czy Iker.

Opublikowano

Real nie sprzeda Ramosa, nie opłaca mu się to. Po pierwsze jest to jeden z lepszych obrońców, po drugie Real ma zbyt wąską ławkę aby walczyć o najwyższe cele co pokazał ostatni sezon, a jak teraz odejdzie Ramos to zostaną tylko Varane, Pepe i Nacho. 

Teraz pytanie: Kto kosztem transferu De Gei opuści Real. Navas czy Iker.

Myślę, że Iker. 

denzel.png

Opublikowano

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.

Transfer rodem z fify, nie wiem nawet co o nim myśleć, bo nigdy nie podejrzewałem, że do niego dojdzie. Nie wiem, nie wiem, nie wiem.

Nie widziałem jak Basti grał podczas tego sezonu, poza dwumeczem z Barca, ale w tym dwumeczu... Bayern był klepany i roznoszony jak gówno po polu :v

Guardiola może okazać się geniuszem lub idiotą. :v

Opublikowano

Moim zdaniem żadna ze stron na tym nie straciła. Po pierwsze United zyskało klasowego pomocnika, który pasuje do wielu formacji. Chciałbym zobaczyć United w 4-3-3, bo mają do tego potencjał, a tak by to wyglądało, moim zdaniem skład na powalczenie o finał w LM*. :)

http://www.futhead.com/15/squads/36418927/

Jedyny minus na niekorzyść tego transferu ze strony United to wiek. Bastian ma już 30<= lat, więc na najwyższym poziomie może zagrać jeszcze 2-3 sezony, lub dołączy do tych elit, w której jest Pirlo :) United powinno kupić Ramosa, za wszelką cene. Jest to klasowy obrońca, prawie co roku w 11-stce roku, w sile wieku. Co do sprzedaży De Gei, ciężko mi się w tym temacie wypowiedzieć, ale raczej na 99% przeniesie się do Madrytu. United może poszukać bramkarzy gdzie indziej, na przykład Sergio Rico z Sevilli, bardzo dobry bramkarz, Alves z Valenci - znakomicie na linii, refleks lub nasz rodak - Łukasz Fabiański ;-)

* - nie znam za bardzo całego składu United, nie wiem czy Rafael jest dobrym wyborem na prawą obronę. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...