Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manchester United Football Club

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sezonowcem xD xD

Jestem z Chelsea od 2005 roku

@Howker_

Co z tego że byli znacznie częściej przy piłce skoro mecz mógł się skończyć wynikiem 3:0 dla Chelsea? lub nawet pogromem bo nie wiadomo jakby wyglądał mecz gdyby De Gea dostał czerwoną kartke za zagranie piłki ręką poza polem karnym.

Depay prawdopodobnie trafi do Man UTD ze względu na van Gaala ale będą to koszty 30-40 mln

ale tak sie nie stalo i mówiąc pogrom robisz z siebie pośmiewisko, zresztą jak w każdym innym temacie.

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie żyje żona Rio Ferdinanda, zmarła po walce z rakiem.  :unsure:

"See you in the better place"

Opublikowano

Dla Manchesteru United była to trzecia porażka z rzędu, co nie zdarzyło się od 2001 roku, z kolei pierwszy raz od 1989 roku "Czerwone Diabły" zanotowały tak słabą serię, nie zdobywając bramki. Ponadto od sześciu spotkań drużyna Van Gaala nie potrafila zachować czystego konta.

Źródło- manutd.pl

Szkoda :<

I6uiDut.jpg

Opublikowano

Źródło- manutd.pl

Szkoda :<

Jak nie ma kreatywnego pomocnika czyt. Carrick to nie dochodzi się do sytuacji bramkowych, a bez takich sytuacji nie ma bramek :P

Opublikowano

van Gaal mówił ostatnio w wywiadzie że gdyby nie słaby początek to Manchester United byłby mistrzem anglii :)

Po tym wywiadzie przegrywa dwa mecze z rzędu 3:0 i 1:0 z West Bronwich Albion... Beka xD

ps. mistrz jest tylko jeden

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

van Gaal mówił ostatnio w wywiadzie że gdyby nie słaby początek to Manchester United byłby mistrzem anglii :)

Po tym wywiadzie przegrywa dwa mecze z rzędu 3:0 i 1:0 z West Bronwich Albion... Beka xD

ps. mistrz jest tylko jeden

Zawsze mistrz jest jeden czyt. Liga Mistrzów, a nie BPL.

Opublikowano

Jako, ze nie oglądam eredivise to się nie wypowiem na temat tego transferu. Oby United podnieśli się i pokażą kto rządzi w Anglii. Na ten moment baraże o LM mają pewne. :)

Opublikowano

11205972_781458978618709_651513805228715

nie oszukujmy się ale sam Depay to za mało żeby wygrać BPL

tym bardziej że w Chelsea i Man City szykują się hity transferowe.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

nie oszukujmy się ale sam Depay to za mało żeby wygrać BPL

tym bardziej że w Chelsea i Man City szykują się hity transferowe.

Wiadomo, wszystko w swoim czasie myślę.

Opublikowano

Louis van Gaal w specjalnym wywiadzie dla MUTV przed spotkaniem z Crystal Palace poinformował, że Michael Carrick opuści trzy spotkania, jakie pozostały do rozegrania Manchesterowi United w tym sezonie.

Ciężko będzie. United do końca musi walczyć o top4.

Opublikowano

Ciężko będzie. United do końca musi walczyć o top4.

W tym sezonie na pewno będzie Top4. Zobaczymy jak będzie w następnym i w LM bo szykują się kolejne transfery.

Opublikowano

Manchester United to dopiero szkielet po rewolucji Magdy Gessler :)

dopiero za rok, dwa mogą myśleć o mistrzostwie.

Gdy Mourinho przejął Chelsea i zrobił rewolucje potrzebował 3 sezonów na zdobycie tytułi. Początki były trudne, a teraz nie mają sobie równych w Polsce i na świecie :D

van Gaal powinien pomyśleć o sprowadzeniu napastnika (Lewandowski, Benzema, Cavani, Mueller)

oraz o wzmocnieniu defensywy żeby De Gea znowu nie musiał stawać się kluczową postacią w każdym meczu.

transfer z Memphisem Depayem był krokiem (szpagatem) w przód

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Manchester United to dopiero szkielet po rewolucji Magdy Gessler :)

dopiero za rok, dwa mogą myśleć o mistrzostwie.

Gdy Mourinho przejął Chelsea i zrobił rewolucje potrzebował 3 sezonów na zdobycie tytułi. Początki były trudne, a teraz nie mają sobie równych w Polsce i na świecie :D

van Gaal powinien pomyśleć o sprowadzeniu napastnika (Lewandowski, Benzema, Cavani, Mueller)

oraz o wzmocnieniu defensywy żeby De Gea znowu nie musiał stawać się kluczową postacią w każdym meczu.

transfer z Memphisem Depayem był krokiem (szpagatem) w przód

-Depay skok do przodu? nie sądze...

Di Maria Ciągnął cały Real Madrid i moim zdaniem lepiej się sprawował niz Bale . i było błędem oddanie go do United. I sie marnuje w United. wiec nie wiem jak to bd z Depay'em

Chelsea nie ma sobie równych na świecie? to czemu odpadają z PSG ? a PSG to nie jest najwyższa pólka jeszcze. bo jest Barcelona , Bayern , Juwentus , Real , Atletico M .... to ja nie wiem skąd wziąłeś sobie to ze nie maja sobie równych na świecie ;(. 

W Anglii sa co prawda hegemonem i myślę ze mogą to długu ciągnąc bo maja równy sklad 25 osobowy!.

Ale na LM to troszkę za mało moim zdaniem. 

Opublikowano

-Depay skok do przodu? nie sądze...

Di Maria Ciągnął cały Real Madrid i moim zdaniem lepiej się sprawował niz Bale . i było błędem oddanie go do United. I sie marnuje w United. wiec nie wiem jak to bd z Depay'em

Chelsea nie ma sobie równych na świecie? to czemu odpadają z PSG ? a PSG to nie jest najwyższa pólka jeszcze. bo jest Barcelona , Bayern , Juwentus , Real , Atletico M .... to ja nie wiem skąd wziąłeś sobie to ze nie maja sobie równych na świecie ;(. 

W Anglii sa co prawda hegemonem i myślę ze mogą to długu ciągnąc bo maja równy sklad 25 osobowy!.

Ale na LM to troszkę za mało moim zdaniem. 

Di Maria gra słabo bo ciężko mu jest grać fizyczny futbol - sam tak mówił w wywiadzie, do tego dochodzą urazy i kontuzja.

Nie ma co gdybać, zobaczymy co Depay pokaże. 

Opublikowano

Ale kocioł się zrobił. Podobno DDG dogadany z Realem.

Możliwe, ale dopóki nie usłyszę informacji na konferencji to mało mnie to interesuje. Lloris lub Czech go godnie zastąpi sporo zrobił dla MU, a Real niech lepiej zajmie się sprzedażą bo dostaną karę Fair Play :)
Opublikowano

@GT-R

De Gea dostał wolne i pojechał do Hiszpanii odwiedzić rodzinę, a media już robią z tego transfer.

Podobno odrzucił nowy kontrakt MU tylko że nie ma żadnego oficjalnego potwierdzenia xD

Nawet jeśli..

Żeby MU zgodził się go sprzedać Real musiałby oddać którąś ze swoich "gwiazd"

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Z tego co wyczytałem to United oferuje mu więcej niż Real, a ten odrzucił. nvm. 

Dziś meczyk o to aby przeznaczenie Arsenalu się wypełniło. :v

Opublikowano

De Gea piłkarzem sezonu w United. Zasłużenie w 100%, szkoda, że odejdzie po sezonie, ale na razie nic nie jest pewne. Nie wiem co by go ciągnęło do tego Realu, bo chyba tylko gra w ojczyźnie. Jest wychowankiem Atleti i United oferuje mu lepszy kontrakt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...