Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

komercyjne serwery z nagrodami... było takich wiele na start bedzie 1k ludzi nic więcej po nie udanym starcie zostanie z 600, po jednym dniu kiedy część nie będzie nawet blisko topki to kolejna połowa odejdzie, w tym momencie koniec serwera i nie ma nagród administracja przy dobrych wiatrach coś do kieszeni zgarnie.

Tak było zawsze z takimi serwerami i zawsze tak będzie bo tutaj nikt nie gra dla przyjemności tylko dla nagrody.

Po za tym życzę powodzenia bo na prawdę wam się przyda jeżeli chcecie aby to stało chociaż tydzień.

Dlatego trzeba mieć nadzieje, że nie będzie żadnych bugów i ddosów.

Do tego dobra reklama i bd bardzo dobry serwer.

Podobny do globala? Bardzo dobrze. O ile nie dopuszczą do botów / bugów, oraz bd interesować się serwerem, to będzie na prawdę super.

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bawisz się w kolejnego proroka typek?Może jeszcze im coś wywróżysz ? Nie wiesz jak będzie więc nie wypowiadaj się na takie tematy.To ile będzie graczy i jak będzie wyglądała tu gra zależy od administracji 

po prostu wiem co piszę bo było wiele serwerów, które chciały rozdawać x boxy, pc, kutasy na kaczych łapach i nigdy nikt nic nie dostał... idc bo i  tak nie zagram ale wspomnisz moje słowa po 4 dniach.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

juz na jakimś serwerze tak było że mozna było wygrać kase i ps3 jak sie okazało topka wbiła max lv i admin off serwer ;d

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

tylko udoskonalcie ten serwer zeby nie wyszedl odgrzewany pl bo to nie ma polotu, dodajcie jakies misje nowe, ogolnie nawalcie duzo misji i zrobcie aby medale czytalo sie co 2-3h poniewaz w duzym stopniu ulatwi to gre i nie wspominajac o skillach dodajcie do szkaty serwerowej zwoje egzo i rady po 1x sztuce to tyle elo 

dodajcie cos unikatowego do tego serwera zeby to nie byl kolejny zje bany i nudny hard

@1x up

bo to byl urwa serwer santriela

Stay Trippin.

Opublikowano

W szkatach serwerowych są rady i egzo.Ten serwer naprawdę pod względem rozgrywki będzie z*******y.Bicia wróżki azraela i berana będzie miało większy sens niż na innych privach a jeśli chodzi o kase to też nie ma cie co się martwić.Już koło 2tyg siedze z adminami na tsie i naprawde widać że się starają najlepiej jak mogą i że kase na nagrody mają 

Opublikowano

Na tym serwerze na becie z tego co czytałem tyle błędów jest że na gotowcach mniej jest O_o haha nie wiem z czym oni startują jak tam tyle bugów poprawek bardzo dużo....

Beta powinna być na sprawdzenie czy nią ma bugów jakieś drobne poprawki łatanie błędów ale tutaj to ich jest masa... wy ten serwer dopiero odpaliliście na gotowcu? bo tak to wygląda. Pozdrawiam

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

Na tym serwerze na becie z tego co czytałem tyle błędów jest że na gotowcach mniej jest O_o haha nie wiem z czym oni startują jak tam tyle bugów poprawek bardzo dużo....

Beta powinna być na sprawdzenie czy nią ma bugów jakieś drobne poprawki łatanie błędów ale tutaj to ich jest masa... wy ten serwer dopiero odpaliliście na gotowcu? bo tak to wygląda. Pozdrawiam

Gdzie to czytałeś?

Opublikowano

Masz zamiar mieć problem do tego że testerzy znajdują w sprawy sposób bugi i się nie opierdalają w m1 jak na większości beta i do tego technik odwala kawał dobrej roboty i poprawia praktycznie całymi dniami każdą pierdółkę ,każdy najmniejszy bug graficzny.Serwer nie jest gotowcem i jestem w stanie was zapewnić ,że na starcie nie doświadczycie bugów.To nie ravia że znaczka gildi nie potrafią naprawić

Opublikowano

Nie dało by się to trochę zmienić ?

-Medale Konne (Można czytać co 10min, 20/30% na pomyślne przeczytanie)

-Zmianki/Dodania (Drop z bosów/metinów, zmianka 5/8% a dodanie 3/6%

-Biolog (Co 1godz.)

-Księgi Umiejętności (25Ku do G czytamy co 2godz. lub 10Ku do G i czytamy co 24godz.)

-Kamienie Duchowe i Tęczowe (10KD do P, czytamy co 10godz. i Tęczowy kamień 10 do P, Czytamy co 1sec. 20% na pomyślne przeczytanie)

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano

@Damdus na ich forum są tak śmieszne bugi że na gotowcach jest mniej... może i odwala kawał dobrej roboty ale proszę Cię otworzyć bete nie mając na niej nic. 

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

Ale Wyjaśnij mi typek jedno bo naprawdę nie potrafię cię zrozumieć.Czy to jest k***a ważne jeżeli Mikołaj już naprawił zdecydowaną większość tych bugów? Poza tym to jest beta i my od tego jesteśmy żeby te bugi znaleźć a oni mają je naprawiać i tworzyć tą całą otoczkę serwera.Ty musisz mieć jakiś problem do adminów bo ciągle wracasz do tego tematu i próbujesz niszczyć reputacje serwera ale naprawdę bardzo cię proszę WYJDŹ z tego tematu i zajmij się czymś innym to zaoszczędzisz sobie i mi nerwów

Opublikowano

Czekam od długiego czasu na jakiegoś dobrego harda. Mam pytanie: jak wygląda reklamowanie serwera? Hardy maja sens tylko przy duzej liczbie graczy i mam nadzieje, ze nie pomineliscie tego faktu.
Na serwer napewno wbije

5.jpg
Opublikowano

Przecież teraz jest praktycznie otwarta beta xD.Każdy mógł się zgłosić i wziąć w niej udział :D O start się nie martw wszystko będzie pięknie działało do startu

Opublikowano

Nybu nie ma nawet takiej opcji.Nie ułatwiajmy tego serwera gdzie tylko sie da :D

Rozumiem, że to mam być Hard aka PL z małymi ulepszeniami itp. ale mślę, że jak to ma być podobny do Pl-a to ludzie woleli by zagrać na Pl-u niż na Privie (Pewność że serwer nie zostanie zamknięty a czas jaki poświęcił na grę można zawsze sprzedać)

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...