Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo ten serwer to jest popelina pomagam tylko ;) W każdym razie serwera na bank nie polecam administratorzy (Mikołaj aka technik) po prostu zachowują się jak dzieci :)

y8HqE13.png                             

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahahahahaha ojj jeden? Stary nawalałeś na mnie, że aż beke miałem z ciebie jak ty nawalałeś, a ja pisałem do Mikołajka bo on pewnie by nawet portów nie umiał ustawić... + te wasze dossery za grube hajsy nie działają :/ Ale dosy świadczą tylko o tym, że tak na prawdę jesteś śmietniksem w realu, który boi się nawet piwa napić, bo mama by go zabiła :> Teodorku możesz mieć nie 1 ale 203423432 ataków :>  + grzeczniej dzieciaku bo przyjadę i nakopię tobie do tej nerdowskiej pupy :) Widzę 2 aka Cannzas x metin

Hahahaha typie, jakbyś wyłapał jeden atak z pełnej mocy to do teraz byś neta nie odpalił.

Takie groźby to typie możesz sobie wiesz gdzie kierować, bo jedynym nerdem jesteś tutaj ty :D :D :D (wywyższanie się przez ddosowanie tsa bez zabezpieczeń)

Zresztą kim ty jesteś żeby tak do mnie szczekać, zerze? :D :D :D :D :D

IDŹ SIE DALEJ OGŁASZAJ JAKO TECHNIK IPB I TWIERDŹ, ŻE SAMO AKTUALIZOWANIE SILNIKA TO DOBRE ZABEZPIECZENIA xD

Opublikowano

Hahahaha typie, jakbyś wyłapał jeden atak z pełnej mocy to do teraz byś neta nie odpalił.

Takie groźby to typie możesz sobie wiesz gdzie kierować, bo jedynym nerdem jesteś tutaj ty :D :D :D (wywyższanie się przez ddosowanie tsa bez zabezpieczeń)

Zresztą kim ty jesteś żeby tak do mnie szczekać, zerze? :D :D :D :D :D

IDŹ SIE DALEJ OGŁASZAJ JAKO TECHNIK IPB I TWIERDŹ, ŻE SAMO AKTUALIZOWANIE SILNIKA TO DOBRE ZABEZPIECZENIA xD

Z tego co wiem stressery mają przydzieloną randomowa moc w pewnej skali przy każdym ataku, ale ty jako iż jesteś widze ofensywnym graczem zajebiesz z całego spoofu nice tylko się o kable nie potknij :)

Ps: Czekam, aż odpiszesz, że nie używasz stressera bonzo , a znając życie na dstacie 600mb, Pozdrawiam.

A bym zapomnial planujecie już jakąś dokładniejszą date starty/ koniec bety?

Opublikowano

Z tego co wiem stressery mają przydzieloną randomowa moc w pewnej skali przy każdym ataku, ale ty jako iż jesteś widze ofensywnym graczem zajebiesz z całego spoofu nice tylko się o kable nie potknij :)

Ps: Czekam, aż odpiszesz, że nie używasz stressera bonzo , a znając życie na dstacie 600mb, Pozdrawiam.

a ty z czego korzystasz, niby? hahaha

spoofing leci u ciebie pełną parą, bo wątpię, że jakiś plebs by miał dobry skrypt na fragmentację ip

idź dalej wywalaj ovh :DDDDDDDDDDDDDDD

i powiedz mi co to za problem zwiększyć liczbę threadów? a stressery to zbędny wydatek, bo za 5 dolców możesz sobie kupić kvma ze spoofingiem i wyciągać dużo większy atak niż jakikolwiek stresser 8S

Opublikowano

A bym zapomnial planujecie już jakąś dokładniejszą date starty/ koniec bety?

Plany są aczkolwiek dla graczy nie dla Ciebie ;)

Opublikowano

a ty z czego korzystasz, niby? hahaha

spoofing leci u ciebie pełną parą, bo wątpię, że jakiś plebs by miał dobry skrypt na fragmentację ip

idź dalej wywalaj ovh :DDDDDDDDDDDDDDD

i powiedz mi co to za problem zwiększyć liczbę threadów? a stressery to zbędny wydatek, bo za 5 dolców możesz sobie kupić kvma ze spoofingiem i wyciągać dużo większy atak niż jakikolwiek stresser 8S

Fragmentacje ip jak ty nie wiesz o czym mówisz synu xD Fragmentowanie może być pakietów tylko i wylącznie reszty nie komentuje bo za dużo tych warnów na dziś ;(

Opublikowano

Fragmentacje ip jak ty nie wiesz o czym mówisz synu xD Fragmentacja może być pakietów tylko i wylącznie reszty nie komentuje bo za dużo tych warnów na dziś ;(

KOLEJNY WIELKI ANONYMOUS KTÓRY PIĘTNUJE SIĘ, ŻE NIBY WYWALIŁ CAŁE OVH, A TAK NAPRAWDĘ BYŁA TAM PRZERWA TECHNICZNA BO SWITCH IM PIERDOLNĄŁ BĘDZIE PRÓBOWAŁ MNIE UCZYĆ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Planujecie zmienić dzikie psy na jakieś inne moby, lub zwiększyć ich staty czy coś?

Opublikowano

KOLEJNY WIELKI ANONYMOUS KTÓRY PIĘTNUJE SIĘ, ŻE NIBY WYWALIŁ CAŁE OVH, A TAK NAPRAWDĘ BYŁA TAM PRZERWA TECHNICZNA BO SWITCH IM PIERDOLNĄŁ BĘDZIE PRÓBOWAŁ MNIE UCZYĆ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Planujecie zmienić dzikie psy na jakieś inne moby, lub zwiększyć ich staty czy coś?

Ćśśśs, Maksiu się chwali swoimi 200gb/s a 1gb w ovh nie może wyłączyć  :unsure:

Opublikowano

Nwm na jaki chooy wy tu spam robicie jak pisze że to jest zapowiedz serwera a nie wy o d***e marynie :) Najlepiej będzie dla wszystkich jak wyjdziecie z tego tematu i zróbcie sobie osobny tam będziecie mogli spamić ile wejdzie :)

Opublikowano

skrzynie bossów, skrzynia serwerowa, eventy

Jesli beda az tak ciezko dostepne to pamietajcie, ze nie osiagniecie duzej liczby graczy. Hardy sa popularne, duzo ludzi lubi hardy, ale wszystko am swoje granice, tak jak Wam juz kiedys pisalem. Jak narazie, jak dla mnie, server wydaje sie byc na prawde mega, procz oddan/zmianek i peleryn, ktore to wszystkie trzy beda raczej slabo dropic i to najbardziej odrzuca mnie od servera. Cala reszta takiego konkretnego harda - wrecz zaje*ista.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jak leca ze szkat serwerowych/bossów i eventów to z czego ty jeszcze chcesz dodania i zmianki bo już nwm o co ci chodzi?Zmianki i dodania będę na tyle dostępny że po kilku dniach eq z hp wybonowane powinieneś mieć ale jeśli chcesz mieć eq na dc/grote albo pvp to będziesz musiał ostro popracować i o to chodzi.

Opublikowano

Jesli beda az tak ciezko dostepne to pamietajcie, ze nie osiagniecie duzej liczby graczy. Hardy sa popularne, duzo ludzi lubi hardy, ale wszystko am swoje granice, tak jak Wam juz kiedys pisalem. Jak narazie, jak dla mnie, server wydaje sie byc na prawde mega, procz oddan/zmianek i peleryn, ktore to wszystkie trzy beda raczej slabo dropic i to najbardziej odrzuca mnie od servera. Cala reszta takiego konkretnego harda - wrecz zaje*ista.

Pamiętajmy, że to jest hard a nie serwer medium czy easy...

Opublikowano

Wchodzę w ten temat chyba po 2tyg. I nawet żadnej mowy o starcie? To są jakieś jaja?

Żadnej?

Konkretnej dany nie ma, ale planują na początek grudnia.

Ja mam nadzieję, że skoro ten Hard będzie tak przybliżony do globala, to znajdzie się na nim liczba graczy przybliżona do np Ravi.

Opublikowano

Pamiętajmy, że to jest hard a nie serwer medium czy easy...

Moim zdaniem mozna dodac zmianki dodania i pelerynki do dropu w grocie v1 v2 + na nowych mapach z metkow bossow , rippera , z metinow 85, 90.

Opublikowano

Kiedy start? W ile wbije 80 lvl? Jak z ulepkami?

Start w Grudniu, czytaj wyżej.

Ps. Nikt tu nie jest wróżbitą Maciejem, uwierz. 

Opublikowano

a czy z metków np w m1 też będzie można dropnąć pelerynki dodania czy też zmianki? jeśli tak to mam nadziejęże w małej ilości co do pelerynek to może ich dropić np po 10-15 a zmianki/dodania po 1 szt

Opublikowano

a czy z metków np w m1 też będzie można dropnąć pelerynki dodania czy też zmianki? jeśli tak to mam nadziejęże w małej ilości co do pelerynek to może ich dropić np po 10-15 a zmianki/dodania po 1 szt

nie przesadzajmy żeby zmianki dodania z metinów dropiły... Nie chcemy rozwalić klimatu ani gospodarki serwera, itemy 4-5b mają mieć swoją wartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...