Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahah mikołajek jesteś śmieszny z resztą jak ten serwer, bo ty go robiłeś cwelu ;3 Dawaj te ddosy jeszcze bo kurde mauo ;/ Tylko trochę mocniej bo widzę dosser za 5$ albo walisz z swojej Nasowskiej maszyny :D + świeć dalej mi tym BMW po oknach :D pozer...
Szkoda mi tylko sponsora, mikolajek teraz ważniacha c'nie? Serwer dlatego jest takim hardem, bo nic innego by nie umiał. Nie polecam <3 + kisski dla mikolajka i jego super maszynki. Aha hackerku sprawdź, czy piszę z komórki :* <3

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Hahah mikołajek jesteś śmieszny z resztą jak ten serwer, bo ty go robiłeś cwelu ;3 Dawaj te ddosy jeszcze bo kurde mauo ;/ Tylko trochę mocniej bo widzę dosser za 5$ albo walisz z swojej Nasowskiej maszyny :D + świeć dalej mi tym BMW po oknach :D pozer...

Szkoda mi tylko sponsora, mikolajek teraz ważniacha c'nie? Serwer dlatego jest takim hardem, bo nic innego by nie umiał. Nie polecam <3 + kisski dla mikolajka i jego super maszynki.

do Twojej wiadomości dopracowanie Harda jest nieco cięższą rzeczą jak dopracowanie serwera easy ponieważ w hardzie musisz przyłożyć większą uwagę na najmnniejsze szczegóły. Co do ddsów to Ty nimi straszysz niestety nie ja! :) Bez pozdrowień napinaczu

http://screenshooter.net/100299309/geeeruj

Opublikowano

Hahaha o ssiki :D Napinaczu hmm? Śmieszny jesteś, ale to przecież Mikolajek1233, który świeci po oknach :/ Jeszcze raz szkoda mi sponsora, bo dużo hajsu włożył w serwer. Straszę? Nie to pewność, bo to twój serwer :) Powiedziałem tylko fakt to źle? Pomogłem ci, powinieneś być wdzięczny pozerze. Tak hard jest trudniejszy, jeśli coś do niego dodasz, bo to są czyste pliki + parę bzdetów dodanych. Przy Cradosie niczym się nie trzyma tylko nagroda będzie ciągła, taka prawda ;]

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Hahaha o ssiki :D Napinaczu hmm? Śmieszny jesteś, ale to przecież Mikolajek1233, który świeci po oknach :/ Jeszcze raz szkoda mi sponsora, bo dużo hajsu włożył w serwer. Straszę? Nie to pewność, bo to twój serwer :) Powiedziałem tylko fakt to źle? Pomogłem ci, powinieneś być wdzięczny pozerze. Tak hard jest trudniejszy, jeśli coś do niego dodasz, bo to są czyste pliki + parę bzdetów dodanych. Przy Cradosie niczym się nie trzyma tylko nagroda będzie ciągła, taka prawda ;]

Nie powinno Cię to interesować co będzie ciągło. Wyjdź na swój serwer :D Nikt Cię nie zmusza byś tu grał ;)

Opublikowano

Crados to medium ;/

­azYIWDl.png

Opublikowano

Nie mam swojego serwera, bo na tym się nie znam, a jak się na czymś nie znam to się za to nie biorę, to samo tobie polecam. P.S stronka zaje zwalona jak już wspomniałeś na teamspeaku. P.S muszę to rzec O LUJU :D bo na prawdę jesteś zabawny, Crados to medium/hard i kładzie ten serwer :) Jak prawie każdy inny serwer...

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Nie mam swojego serwera, bo na tym się nie znam, a jak się na czymś nie znam to się za to nie biorę, to samo tobie polecam. P.S stronka zaje zwalona jak już wspomniałeś na teamspeaku. P.S muszę to rzec O LUJU :D bo na prawdę jesteś zabawny, Crados to medium/hard i kładzie ten serwer :) Jak prawie każdy inny serwer...

Niech kładzie co chce i kogo chce, między nami jest taka różnica że ja się jaram tym co ja zrobiłem a nie tym co ktoś zrobił. Nie chce mi się z Tobą tu spinać bo za niski poziom masz by wogóle do mnie mówić. Co do strony... Ja jej nie robiłem :) A graczom mimo wszystko się podoba taka jaka jest. Zrób lepszą.

Opublikowano

Mikolajek jarasz się gotowymi plikami by Terenzo? Phah no to nie wiele ci potrzeba, za niski poziom? Koleś bez jaj ośmieszasz się na każdym kroku, umiesz tylko świecić po oknach latarką zboku :) Chociaż może w końcu kogoś dopadniesz i będzie ten 1 raz, ja już tą konwersację z tobą skończyłem Pozdro 600 na rejonie. Niski poziom... specjalnie na taki dla ciebie zszedłem żebyś mógł pojąć przynajmniej coś cóż niżej nie mogę :/ [O LUJU specjalnie dla Mikusia] + kisski z podłogi ;) Ten serwer się sam kładzie albo się sam złoży jak Mikuś kliknie nie chcą co delete :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Mikolajek jarasz się gotowymi plikami by Terenzo? Phah no to nie wiele ci potrzeba, za niski poziom? Koleś bez jaj ośmieszasz się na każdym kroku, umiesz tylko świecić po oknach latarką zboku :) Chociaż może w końcu kogoś dopadniesz i będzie ten 1 raz, ja już tą konwersację z tobą skończyłem Pozdro 600 na rejonie. Niski poziom... specjalnie na taki dla ciebie zszedłem żebyś mógł pojąć przynajmniej coś cóż niżej nie mogę :/ [O LUJU specjalnie dla Mikusia] + kisski z podłogi ;)

Udowodnij mi, że to są pliki terenzo :D A nawet gdyby to pokaż gdzie jest zakazane używanie ich? ;> A jeżeli twierdzisz że to gotowiec to najwidoczniej nie znasz znaczenia tego słowa to po prostu go nie używaj, pokaż taki sam serwer skoro to gotowiec :)

Opublikowano

Miałem skończyć, ale ty na prawdę dajesz mi się dissować :D Masz rację to unikatowy serwer, to szczególny serwer ponieważ............................... NIC NA NIM NIE MA :D Taki szok ^^  Jedyny taki serwer :3 Polecam Adam Małysz

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Miałem skończyć, ale ty na prawdę dajesz mi się dissować :D Masz rację to unikatowy serwer, to szczególny serwer ponieważ............................... NIC NA NIM NIE MA :D Taki szok ^^  Jedyny taki serwer :3 Polecam Adam Małysz

Em tobie nie musi się podobać :D

Przekazuję informację od Teodora:

http://screenshooter.net/100299309/xmeyjul

Nie chce mi się już pisać mam lepsze zajęcia. Cześć

Opublikowano

Dane do konta będziesz wysyłał osobom które napisały , na fb/gg w sprawie beta testów ? :)

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Wooow *.* okej stary już nie będę *.* Hahahaa xD

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Serwer jest jak global teraźniejszy.

Jedynym lepem na graczy jest oferta pieniążków za wbicie  x levela.

Nic w nim ciekawego nie ma, ale jeżeli ktoś chce się ścigać w wyścigu szczurów to pozdrawiam.

Nie zdziwcie się jak coś nie pyknie i będzie grubo :)

Ale życzę powodzenia, może wszystko wypali.

Tak czy siak zawsze będzie płacz :)

#Down.

Teraz wierzchowiec na PL jak i Peleryny to normalna rzecz, każdy random posiada.

Pisząc takie głupoty widzę że nie grałem na starym globalu.

Heniek.

Opublikowano

Jak można uważać że ten serwer jest jak teraźniejszy global?Na plu na starcie serwera nawet miałeś wierzchowca w isie na start a tu w isie będzie praktycznie nic...Ten serwer w rozgrywce będzie na 100% przypominał starego globala a nie teraźniejszego

Opublikowano

Akurat mogę ci obiecać że z 500 graczami będzie ci się lepiej grało niż z 5k gimusów na ravi ;) .Wiem  co mówię bo grałem na obu serwerach (w sensie na s2 ravi i takim hardzie ) i nie ma porównania.Na hardzie grało mi się lepiej z 300 online niż na ravi :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...