Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to wyjdź na balmore i graj tam :)

A będę :). Wiesz, tak jak czasem od wyglądu korzenia można poznać ze roślina będzie miała wade tak już u ciebie widać ze nie będziesz dobrym adminem. Elo
  • Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kiedy start

co chwilę te same pytania wystarczy cofnąć troszke i pisze jak byk że do połowy grudnia wystartuje jak usuną wszystkie bugi poza tym jak będzie miał startować to mikołaj napisze i pewnie będzie ta informacja oznaczona czyli będzie ją widać na samej górze więc nie pytajcie co chwilę go kiedy start bo to każdego denerwuje

Opublikowano

A będę :). Wiesz, tak jak czasem od wyglądu korzenia można poznać ze roślina będzie miała wade tak już u ciebie widać ze nie będziesz dobrym adminem. Elo

Ciebie już poznaliśmy, że masz niesamowitą wadę ponieważ to zapowiedź serwera a nie prezentacja więc jest to zapowiedź bez daty ;)

Opublikowano

K***a downie nie podają konkretnej daty bo nie chcą nas zawieść i rzucać słów na wiatr.A Mikołaj i Mistrzuniu są zajebistymi administratorami a ty im możesz co najwyżej gałe opierdolić .Jeśli dla ciebie balmora albo jakaś śmieszna concordia ma klimat lepszy niż stary pl to wypierdalaj kurwa grać na easy serwerach bo my takich graczy nie potrzebujemy

Opublikowano

K***a downie nie podają konkretnej daty bo nie chcą nas zawieść i rzucać słów na wiatr.A Mikołaj i Mistrzuniu są zajebistymi administratorami a ty im możesz co najwyżej gałe opierdolić .Jeśli dla ciebie balmora albo jakaś śmieszna concordia ma klimat lepszy niż stary pl to wypierdalaj k***a grać na easy serwerach bo my takich graczy nie potrzebujemy

jedno jest pewne! Start odbędzie się w grudniu a konkretną date podamy jak będziemy gotowi

Opublikowano

31.12.2014r godz. 00:00:00 Bardzo proszę :)

Przykro mi ale regulamin jest jasny:

27. Zapowiedź tworzymy max. 3 tygodnie przed przewidywanym startem Serwera.

Opublikowano

Kolejne dno pod is typu hard. Jak można na takim czymś grać xD

Cycek zluzuj majty.Jak wejdziesz na serwer to ich przepraszać przez miesiąc będziesz za te słowa

Opublikowano

Ja osobiście czekam na start bo 1koła się przyda ;) zrobi się zapas kreatynki ^^>

Bodym bd sie dobrze gralo bez buffa u was ?

Bodym bez buffa na serverze hard  . Ty czytałeś wogóle prezentacje :^?

Opublikowano

Ja osobiście czekam na start bo 1koła się przyda ;) zrobi się zapas kreatynki ^^>

myślę, że buff na hardzie to podstawa w zależności od umiejętności grania daną klasą :)

Opublikowano

to ja ci życze abyś zdobył tego tysiaczka. :D

Kolejne dno pod is typu hard. Jak można na takim czymś grać xD

Może i pod is ale zacznijmy od tego że hajs z tego is wróci do graczy ;)

jTcRYR7.jpg

Opublikowano

Cycek zluzuj majty.Jak wejdziesz na serwer to ich przepraszać przez miesiąc będziesz za te słowa

Beka z ciebie marna lebiodo. To raczej oni będą przepraszać za to, ze musieli zamknąć serwer niewypał :D

Opublikowano

Moim zdaniem powoływanie się na hajs to zły pomysł. W rzeczywistości sam czekam na start, przeoczyć szansę o 1000zł to jak strzelić sobie gola.

64562221938.png

Opublikowano

Prezka w stylu niemcow tak jak uroda mikolaja < 3

Serwer polecam

Czekam na uzupelnienie prezentacji i dopisanie mojej osoby poniewaz poprawialem wam szkaty.

Team uczciwy dostalem od nich 2.5 miliona coinsow do fify wiec o realne nagrody sie nie boje.

Jeszcze raz polecam.....

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Prezka w stylu niemcow tak jak uroda mikolaja < 3

Serwer polecam

Czekam na uzupelnienie prezentacji i dopisanie mojej osoby poniewaz poprawialem wam szkaty.

Team uczciwy dostalem od nich 2.5 miliona coinsow do fify wiec o realne nagrody sie nie boje.

Jeszcze raz polecam.....

jak ty jesteś w teamie to aż szkoda tego serwera  tydzień 2 i albo nie ma ciebie albo nie ma serwera :) a dlaczego tak sadze każdy twój serwer albo każdy w którym byłeś ty padł ty potrafisz jedynie dobre serwery rozpier.. taka prawda

Opublikowano

jak ty jesteś w teamie to aż szkoda tego serwera  tydzień 2 i albo nie ma ciebie albo nie ma serwera :) a dlaczego tak sadze każdy twój serwer albo każdy w którym byłeś ty padł ty potrafisz jedynie dobre serwery rozpier.. taka prawda

Albo jesteś k***a ślepy albo niewiem

NAPISAL ZE IM POPRAWIAŁ SZKATY a nie że jest w team lol

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

jak ty jesteś w teamie to aż szkoda tego serwera tydzień 2 i albo nie ma ciebie albo nie ma serwera :) a dlaczego tak sadze każdy twój serwer albo każdy w którym byłeś ty padł ty potrafisz jedynie dobre serwery rozpier.. taka prawda

Gratuluje ci glupoty jessli uwazasz ze jestem czlonkiem teamu.

Nie znasz powodow padania serwerow to nie sie odzywaj.

A i polecam udac sie do okulisty albo innego specjalisty jezeli masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

GG-36573557

1797821.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...