Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętajmy, że to jest hard a nie serwer medium czy easy...

Owszem, ale zobacz na servery typu Ra**a, Conc****a.. to tez hardy a jednak zmianki i pele byly w miare latwo dostepne. Sam fakt 55 ku do g, drpienia rad i egzo, dluzszego czasu u biologa czy powolnego expa sklada sie na harda. Ale jak dowalicie ciezkie do zdobycia zmianki i pelerynki to strzelicie sobie w kolano moim zdaniem ;-) Komu sie bedzhe chcialo latac i zbierac po grupce? Albo wolac "lurki" jak za czasow PL'a? No wlasnie.. A jeszcze jak sobie nie beda mogli wybonowac np fmsa, bo zmianek brak, to juz w ogole zwatpia. Hard hardem ale jednak priv - gramy na privach, zeby sie troche zrelaksowac i nie musiec meczyc jak na plu.

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Owszem, ale zobacz na servery typu Ra**a, Conc****a.. to tez hardy a jednak zmianki i pele byly w miare latwo dostepne. Sam fakt 55 ku do g, drpienia rad i egzo, dluzszego czasu u biologa czy powolnego expa sklada sie na harda. Ale jak dowalicie ciezkie do zdobycia zmianki i pelerynki to strzelicie sobie w kolano moim zdaniem ;-) Komu sie bedzhe chcialo latac i zbierac po grupce? Albo wolac "lurki" jak za czasow PL'a? No wlasnie.. A jeszcze jak sobie nie beda mogli wybonowac np fmsa, bo zmianek brak, to juz w ogole zwatpia. Hard hardem ale jednak priv - gramy na privach, zeby sie troche zrelaksowac i nie musiec meczyc jak na plu.

zgadzam się z tobą :) pamiętajmy że to jest priv :) niech zmianki i dodania bedą troche cieżej dostępne ale pelerynki powinny dropić z metinów itp :) przecież bez tego będziemy wbijać lvl-e godzinami...

Opublikowano

Podpinam się. Zmianki i dodania powinny dropić z metków, w końcu to priv ;)

priv nie priv... jednak klimaty starego pla mają być... i tak są już dostępne więcej jak miały być.... nie przesadzajmy.... jak po starcie większość graczy będzie na tak to już inna gadka... Pamiętajcie... Jak zrobicie z harda serwer easy to taki bedzie, żeby potem nie było do nikogo pretensji

Opublikowano

To skąd pelerynki będzie można zdobyć? Z tego co widzę to tylko skrzynia na 1 lvl, a kolejne już na 50 lvl a i tak nie wiem w jakiej ilości.

Może pomyślcie o lekkiej edycji klas postaci.

Bo już to widzę jak w grze będą same sury, woje no i buffy

(tak, jestem zwolennikiem szamanów :P)

Opublikowano

To skąd pelerynki będzie można zdobyć? Z tego co widzę to tylko skrzynia na 1 lvl, a kolejne już na 50 lvl a i tak nie wiem w jakiej ilości.

Może pomyślcie o lekkiej edycji klas postaci.

Bo już to widzę jak w grze będą same sury, woje no i buffy

(tak, jestem zwolennikiem szamanów :P)

Popieram i proponuje naprawic zwiekszenie ataku skill ktory jest obecnie wgl nie uzywany z powodu tego ze jest beznadziejny.

Mam na mysli poprawe wartosci z tych 50 ataku na P do przynajmniej 350 (jezeli administacja chce to moze tez wprowadzic go jako skill indywidualny nie jako buff).

Wiem ze to jest hard ale przeciez nikt latwo nie wbije zwiekszenia na G  po za tym KU zwiekszenia ataku sa baardzo tanie a jak bedzie zwiekszenie naprawione to KU  zdrozeje co dobrze wplynie na gospodarke.

No i oczywiscie na start jakis evencik swiateczny juz szykujcie to macie szanse na duuuza liczbe graczy. :) Moga to byc skarpetki na choinke na sohan czy w m1 , oraz prezenty (dwa lub trzy rodzaje). Itp moze np. pet renifer na jeden dzien :) albo wierzchowiec jakis na pare godzin :)

Opublikowano

Popieram i proponuje naprawic zwiekszenie ataku skill ktory jest obecnie wgl nie uzywany z powodu tego ze jest beznadziejny.

Mam na mysli poprawe wartosci z tych 50 ataku na P do przynajmniej 350 (jezeli administacja chce to moze tez wprowadzic go jako skill indywidualny nie jako buff).

Wiem ze to jest hard ale przeciez nikt latwo nie wbije zwiekszenia na G  po za tym KU zwiekszenia ataku sa baardzo tanie a jak bedzie zwiekszenie naprawione to KU  zdrozeje co dobrze wplynie na gospodarke.

No i oczywiscie na start jakis evencik swiateczny juz szykujcie to macie szanse na duuuza liczbe graczy. :) Moga to byc skarpetki na choinke na sohan czy w m1 , oraz prezenty (dwa lub trzy rodzaje). Itp moze np. pet renifer na jeden dzien :) albo wierzchowiec jakis na pare godzin :)

Nie chcemy naćpać xxxxx rywalizacji na serwerze ponieważ jest nagroda realna za poziom... Gracze zgłupieją i nie będą wiedzieli czy dropić czy expić

Opublikowano

Nie chcemy naćpać xxxxx rywalizacji na serwerze ponieważ jest nagroda realna za poziom... Gracze zgłupieją i nie będą wiedzieli czy dropić czy expić

Sory ale nie zgadzam sie z toba... ale to juz temat na inna rozmowe.

Odwolujac sie do realnych nagrod za topke. Uwazam zreszta tak samo jak inni  (widzialem komentarze) ze to beznadziejny pomysl. Gram na privach juz od bardzo bardzo. Na PLu tez gralem i wiem ze taka reklama realne nagrody itp baaardzo zacheca do grania ale mysle ze ma negatywne przelozenie na przyszlosc serwera i jego rozwoj.

Mam tutaj na mysli ludzi ktorzy wbija na serwer dobija ten 99lvl i skoncza grac odbiora nagrode albo i nie bo nie zdarza i skoncza grac A pozniej kazdy potencjalny nowy gracz zobaczy ze serwer ma juz max lvle i sie zniecheci... To zly pomysl bo on zaspokaja tylko kilka osob ktore dostana te nagrody... Dla Administracji powinien liczyc sie kazdy gracz.  Dlatego prosze zainwestujcie te pieniadze w jakies ciekawe urozmaicenia od dobrych technikow albo reklame czy inne ciekawe rzeczy ktore pomoga osiagnac potezna liczbe osob.

Realne nagrody sprawia ze kazdy bedzie chcial wbic ten max lvl i sie zakluci rozgrywka nie bedzie jakiegos stopniowego  rozwoju calego serwera... To zly pomysl. Nie ignorujcie mojej wiadomosci.

Zalezy mi na tym tak samo jak wam. Ale potrafie przewidziec przyszlosc i wiem jak bedzie...

PROPONUJE DODAC ANKIETE O NAGRODACH :)

Opublikowano

Sory ale nie zgadzam sie z toba... ale to juz temat na inna rozmowe.

Odwolujac sie do realnych nagrod za topke. Uwazam zreszta tak samo jak inni  (widzialem komentarze) ze to beznadziejny pomysl. Gram na privach juz od bardzo bardzo. Na PLu tez gralem i wiem ze taka reklama realne nagrody itp baaardzo zacheca do grania ale mysle ze ma negatywne przelozenie na przyszlosc serwera i jego rozwoj.

Mam tutaj na mysli ludzi ktorzy wbija na serwer dobija ten 99lvl i skoncza grac odbiora nagrode albo i nie bo nie zdarza i skoncza grac A pozniej kazdy potencjalny nowy gracz zobaczy ze serwer ma juz max lvle i sie zniecheci... To zly pomysl bo on zaspokaja tylko kilka osob ktore dostana te nagrody... Dla Administracji powinien liczyc sie kazdy gracz.  Dlatego prosze zainwestujcie te pieniadze w jakies ciekawe urozmaicenia od dobrych technikow albo reklame czy inne ciekawe rzeczy ktore pomoga osiagnac potezna liczbe osob.

Realne nagrody sprawia ze kazdy bedzie chcial wbic ten max lvl i sie zakluci rozgrywka nie bedzie jakiegos stopniowego  rozwoju calego serwera... To zly pomysl. Nie ignorujcie mojej wiadomosci.

Zalezy mi na tym tak samo jak wam. Ale potrafie przewidziec przyszlosc i wiem jak bedzie...

PROPONUJE DODAC ANKIETE O NAGRODACH :)

nie ma opcji, że nagród realnych nie będzie.. to jest główna atrakcja naszego serwera :)

Opublikowano

A po rozdaniu nagród co?

90% serwa to będą woje, wp i buffy, bo zdecydowana większość będzie chciała wbić max poziom jako pierwsza.

Opublikowano

Dokladnie i nowi gracze nie przyjda bo juz wszystko osiagniete. Jezeli wasza glowna atrakcja maja byc nagrody pieniezne to moze odrazu placcie graczom za granie na wyszem serwerze :) Jestej pewen ze bedzie kilka tysiecy osob. Gratulacje pomyslowosci...

Opublikowano

Ja już mówiłem jak bedzie :) Przedmówcy mają 100% racji, jeżeli to ma byc serwer na miesiąc to pomysł bardzo dobry. Ale jeżeli chcecie żeby postał dłużej to musicie zmienić jakoś te nagrody. W miastach będzie pustka, expowiska będą pozajmowane, zero przyjemności z gry.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Po pierwsze administracja pisała że tylko w pierwszym tygodniu nagroda będzie za topke a w następnych będzie mógł wygrać nawet Janusz z 50 lvlem.Wiemy że nie załapiecie się na topke ale to nie znaczy że tej nagrody ma nie być.Zapewniam was że admini zrobili tak serwer że i po 2 latach będziesz miał co robić a serwer ci się nie znudzi + admini pomyśleli tak że małe lvle nie będą uzależnione od wyższych lvli tak jak to się dzieje na większości serwerów

Opublikowano

KIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDY startujecie

z tego co ogarniam to gdzieś od początku do połowy grudnia

Stay Trippin.

Opublikowano

A po rozdaniu nagród co?

90% serwa to będą woje, wp i buffy, bo zdecydowana większość będzie chciała wbić max poziom jako pierwsza.

Nagrody będą w pierwszym miesiącu za poziom, nastepnie będzie inny event

Opublikowano

A po rozdaniu nagród co?

o chyba nie ? Wszyscy już wiedzą jaka będzie topka i jesli grales na innych hardach to wiesz kto :)

imetin_logo.png

Opublikowano

o chyba nie ? Wszyscy już wiedzą jaka będzie topka i jesli grales na innych hardach to wiesz kto :)

Grałem na kilku i to dawno, a topki nie pamiętam, ale możesz mnie oświecić ;p

Opublikowano

#potwierdzone info life tu będzie grać :D .Ale pamiętajcie że tu będą grać też kozaki z pla więc ja nie byłbym taki pewny tej topki

Opublikowano

zapewne wpadnie Life z Musztardą i c***a zarobicie. 

kazdy nolife ma szanse.. odpali pdka i jazda do 99 w eq na 34 lvl ^_^ da sie? da..

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...