Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

props będzie jak nie bedziesz mial potem co dodawać według ciebie tak? ;d

Ja na Twoim miejscu ułatwił bym trochę system rozgrywki. Zwiększył ciuteczkę raty. Oczywiście na update muszą być nowości. Co za dużo to nie zdrowo.

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wybaczie może nie doczytałem ( ok przyznam się nie czytałem w ogóle ) kiedy jest start ?? bo już miesiąc czasu ta zapowiedz widze ;) Pozdrawiam

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Macie w planach zmienić bony w podstawowych itemach? Typu bransa na 1/8/jadeitowa/z pereł są totalnie bezużyteczne, jak już dopracowujecie serwer do jakichś dziwnych skrzyneczek z bossa to moglibyście zmienić coś co wpływa na rozgrywkę :)

Opublikowano

Macie w planach zmienić bony w podstawowych itemach? Typu bransa na 1/8/jadeitowa/z pereł są totalnie bezużyteczne, jak już dopracowujecie serwer do jakichś dziwnych skrzyneczek z bossa to moglibyście zmienić coś co wpływa na rozgrywkę :)

skrzynki wplywaja na rozgrywke i to sporo ;) Co do startu to przed świętami :)

Opublikowano

Jeszcze nie zamknęli tego syfu?

27. "Zapowiedź tworzymy max. 3 tygodnie przed przewidywanym startem Serwera."

Jutro minie równy miesiąc od założenia zapowiedzi, a serwer nadal nie wystartował.

Proszę moderatora o zamkniecie tej żenującej prezentacji.

Dziekuje, dobranoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...