Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja piszę już do was 2 dzień :) i jeszcze żaden mi nie odpisał ;)

y8HqE13.png                             

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co jeśli nie posiadam ?

zapraszam na fanpage serwera

Ja piszę już do was 2 dzień :) i jeszcze żaden mi nie odpisał ;)

napisz jeszcze raz, na prawdę nam ciężko odpisywać jest w tej chwili tym bardziej mnie kiedy mam robić pliki i zarazem odpisywać

z kumplem z chęcia zagramy jeśli serw wypali 

Nie bierzemy pod uwagę że nie wypali :)

Opublikowano

Woooah... macie najlepszego człowiek od grafiki, tylko możnaby zmienić set broni z zbroi, no bo za dużo już wszędzie takie same wiem, że podobny do globala, ale jadnak fajne urozmaicenie :3

Opublikowano

Woooah... macie najlepszego człowiek od grafiki, tylko możnaby zmienić set broni z zbroi, no bo za dużo już wszędzie takie same wiem, że podobny do globala, ale jadnak fajne urozmaicenie :3

W przyszłości?? Nie widzę przeszkód! Nie jest to wykluczone :) Wszystko zależy od graczy co sobie zażyczą po starcie :) Będą ankiety, będą zmiany

Opublikowano

Ile Online?

JA P*******, co za łeb xD

Kiedy planujecie wystartowac z serwerem?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Nie wiem czy padło to pytanie, czy padła na nie odpowiedź, ale..

Kiedy strona/forum?

Powodzenia z serwerem! :)

Opublikowano

Nie wiem czy padło to pytanie, czy padła na nie odpowiedź, ale..

Kiedy strona/forum?

Powodzenia z serwerem! :)

Strona powinna się pojawić dzisiaj, forum w najbliższych dniach

@Edit Pozdrawiam osobę, która nas dzisiaj atakowała około godziny 10:40. Tego nawet nie można nazwać łaskotką, prosimy mocniej bo 50 mb to stanowczo za mało jak na tę maszynę ;*

Opublikowano

Strona powinna się pojawić dzisiaj, forum w najbliższych dniach

@Edit Pozdrawiam osobę, która nas dzisiaj atakowała około godziny 10:40. Tego nawet nie można nazwać łaskotką, prosimy mocniej bo 50 mb to stanowczo za mało jak na tę maszynę ;*

Pamiętaj, nie badz taki pewny siebie bo się możesz przeliczyć :)

Opublikowano

To jest groźba ? :D

Niee coś ty ;) Ja nie rzycze serwerowi zle, sam tu będę grał pewnie :) Tylko chodziło mi o to że się tak mówi, i nie lubie jak ktoś jest taki pewny bo spotkałem się z wieloma osobami pewnymi a potem byli zdziwieni :)

Opublikowano

nagrody za 2050 zł ale co jeśli serwer nie wypali np i bd grało mało ludzi ... co wtedy gdy te nagrody się nie zwrócą bo dają je pewnie właśnie z tą myślą "damy im  2 tysie a zarobimy  pewnie z 6...."

Opublikowano

nagrody za 2050 zł ale co jeśli serwer nie wypali np i bd grało mało ludzi ... co wtedy gdy te nagrody się nie zwrócą bo dają je pewnie właśnie z tą myślą "damy im  2 tysie a zarobimy  pewnie z 6...."

Spokojnie, zapewniam, że nagrody będą bez żadnych przekrętów.

Opublikowano

Nagrody za pierwsze miejsca, to bardzo fajny chwyt marketingowy, na pewno znajdzie się grono wielu osób, które zainwestują w is, aby zdobyć pd i inne wspomagacze.

Bardzo mi się nie podobają serwery, które stosują takie sztuczki, gdyż na serwerze jest wyścig szczurów.

Mimo wszystko, życzę powodzenia. 

c8f7.png

Opublikowano

Więc nie przeglądałem wszystkich stron i mam kilka pytań:

1. Kiedy planujecie start? (chociaż miesiąc podajcie)

2. Ku i Kamienie czyta się 1x na dzień?

3. Skąd wziąć zwoje i rady?

4. Będzie nowa postać wilkołaka?

5. Jaki lvl max?

6. Będą pelerynki w sklepach?

7. Jest 6 skill dla woja i ninji?

8. Raty jak na PL czy trochę większe?

9. Edytowaliście postacie? (Np zrobiliście coś z szamanem, żeby łatwiej się expiło, albo np edytowaliście skile np. Zwiększenie ataku, który obecnie jest bezużyteczny?)

Serwer zapowiada się super o ile będzie sporo graczy.

Opublikowano

Więc nie przeglądałem wszystkich stron i mam kilka pytań:

1. Kiedy planujecie start? (chociaż miesiąc podajcie)

2. Ku i Kamienie czyta się 1x na dzień?

3. Skąd wziąć zwoje i rady?

4. Będzie nowa postać wilkołaka?

5. Jaki lvl max?

6. Będą pelerynki w sklepach?

7. Jest 6 skill dla woja i ninji?

8. Raty jak na PL czy trochę większe?

9. Edytowaliście postacie? (Np zrobiliście coś z szamanem, żeby łatwiej się expiło, albo np edytowaliście skile np. Zwiększenie ataku, który obecnie jest bezużyteczny?)

Serwer zapowiada się super o ile będzie sporo graczy.

pokrótce odpiszę ponieważ mam zbytnio czasu... Serwer planujemy uruchomić na początku grudnia.. Max poziom 99... Nie będzie żadnych wilków czy czego tam jeszcze... zwoje rady zdobędziemy z metinów na wyższy poziom, skrzyni bossowych itp. 6 skilla nie ma i raczej nie będzie... Ku czyta się co 24h aczkolwiek zmieniamy na 10h.

Dla niedowiarków w budżet strona została uruchomiona by naświetlić wielkość budżetu ;)

Opublikowano

No to jeszcze zostało:

1. Będą pelerynki w sklepach? (jak nie, to w jaki sposób będą do zdobycia)

2. Raty jak na PL czy trochę większe?

3. Edytowaliście postacie? (Np zrobiliście coś z szamanem, żeby łatwiej się expiło, albo np edytowaliście skile np. Zwiększenie ataku, który obecnie jest bezużyteczny?)

Opublikowano

No to jeszcze zostało:

1. Będą pelerynki w sklepach? (jak nie, to w jaki sposób będą do zdobycia)

2. Raty jak na PL czy trochę większe?

3. Edytowaliście postacie? (Np zrobiliście coś z szamanem, żeby łatwiej się expiło, albo np edytowaliście skile np. Zwiększenie ataku, który obecnie jest bezużyteczny?)

Pelerynki będą do zdobycia ze szkaty serwerowej, szkat bossów itp, raty ciut lepsze, z postaciami pozostaliśmy tak jak było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...