Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mikołaj ogólnie to kiedy forum?

forum jest w trakcie prac ;)

a jak z dodaniami i zmienkami, może są gdzie w prezentacji, ale jestem ślepy

Dodania zmianki zostały dodane do skrzyni serwerowej ktora bedzie dropila z mobow oraz do roznego typu szkat bossowych

Opublikowano

a jak z dodaniami i zmienkami, może są gdzie w prezentacji, ale jestem ślepy

Dodania i zmianki będą lecieć ze szkatułki serwerowej a także na eventcie z piratem tanaką

Opublikowano

Trudno mi uwierzyć, że ktoś będzie chciał wydać prawie 2 tys. złotych na jakichś no lifów. Tak samo nie w porządku z waszej strony, że w współpracy piszecie kogo polecacie kogo nie. Jeśli wam ktoś pomógł (pod warunkiem, że za darmo) to powinniście to zachować dla siebie, a nie wrzucać na opinię publiczną. Nie podoba mi się takie zachowanie,

Opublikowano

Trudno mi uwierzyć, że ktoś będzie chciał wydać prawie 2 tys. złotych na jakichś no lifów. Tak samo nie w porządku z waszej strony, że w współpracy piszecie kogo polecacie kogo nie. Jeśli wam ktoś pomógł (pod warunkiem, że za darmo) to powinniście to zachować dla siebie, a nie wrzucać na opinię publiczną. Nie podoba mi się takie zachowanie,

Nikt nam nie pomagał za darmo! Zacznijmy od tego, że każda z wymienionych osób pracowała za odpłatą za usługe. Co do nagród włączyliśmy stronę by nie było takich głupich komentarzy typu, że nie mamy pieniędzy czy że nie damy nagród.

Opublikowano

Mozna jeszcze zapisać się do bety?

Beta jeszcze się chyba nie zaczęła. ;) Wbij na ts a się dowiesz wszystkiego ;)

Opublikowano

Moglibyście zmienić bronie i zbroje po stalce, te są już zbyt oklepane, a patrząc na to, że i tak jest tylko 1 poziom ulepszeń, to moglibyście coś fajnego zaoferować :)

ZjaranaPanda

Opublikowano

Moglibyście zmienić bronie i zbroje po stalce, te są już zbyt oklepane, a patrząc na to, że i tak jest tylko 1 poziom ulepszeń, to moglibyście coś fajnego zaoferować :)

Nie wykluczone jest zaoferowanie autorskich broni i zbroi, aczkolwiek wystartujemy z takimi a o reszcie decydować będziecie wy :)

Opublikowano

jasne można się zapisać, napisz na GG... Beta powinny się odbyć w tym tygodniu jakoś, chcemy by było wszystko dopracowane

Napisałem na FanPage na fb.. Jeżeli mógłby ktoś tam mi odpisać :3 Bo nie chce mi się zakładać gg żeby do was pisać w sprawie zapisania się na testera :)

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Napisałem na FanPage na fb.. Jeżeli mógłby ktoś tam mi odpisać :3 Bo nie chce mi się zakładać gg żeby do was pisać w sprawie zapisania się na testera :)

Testy powinny się odbyć w poniedziałek/wtorek. Odezwę się tutaj oraz podeślę link z downloadem klienta do zapisanych.

Opublikowano

Mozna prosic o ip ts'a?

Ts chyba nie można podawać

Lecz jeżeli chcesz uczestniczyć w becie musisz zapisać sie na gg a gg masz na samym dole prezki.

Opublikowano

Nie polecam serwera, Mikołaj zachowuję się jak dzieciak.

Nie ma dowodów na coś co ktoś zrobił a banuję na TS i oskarża byle kogo że mu TS atakują..

Nie no Mikołaj po tobie się nie spodziewałem. :)

Mikołaj gdybym jeszcze miał bottera pff.  <3

Opublikowano

Ja też nie polecam już ja znam te botery Mikołaja co on nie wywali. A jak coś mu się nie podoba to uwaga jego tekst "przyjadę do ciebie wyczekuj czarnej bmki, już cannzas powie Ci jak do niego wpadłem i jego ojciec był jaki wystraszony"  mam nawet te rozmowy jeszcze straszy na lewo i prawo a jak podałem adres to go jakoś nie widziałem. Serwer jeszcze raz nie polecam beznadziejny hard, co ja mówię mega hard a jak coś będziesz pyskował to banik standard bo tyle Pan pro elo technik mikołaj umie poradzić pozdrawiam. A co do strony licznik już podkręcaliście czy jeszcze nie podkręcony żebyś do startu się z tym wyrobił? 

Btw gdzie truty dropia standardowo grota jak na PL?

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

Nie polecam serwera, Mikołaj zachowuję się jak dzieciak.

Nie ma dowodów na coś co ktoś zrobił a banuję na TS i oskarża byle kogo że mu TS atakują..

Nie no Mikołaj po tobie się nie spodziewałem. :)

Mikołaj gdybym jeszcze miał bottera pff.  <3

Tak naprawdę technik serwera nie potrafi przyjąć innych opinii na klatę. Wygląda to tak, że " ten napisał coś źle o serwerze " Mikołajek już Damian do Ciebie przyjedzie  o.O Prosze cie człowieku ....  Zabronisz mi mieć swojego zdania ?  :O

Kiedy start w końcu ?

z 300online może będziecie mieli. Teraz dużo wiary na Lastivi gra. Shaggy dobry kawał roboty odwalił.

Nie polecam serwera ze względu na technika. Sponsor mu się trafił konkretny. 

Wystawiłem swoją opinię temu serwerowi. Bez pozdrowień.

Poprawcie ten czarny pasek : http://screenshooter.net/100600474/nelfmhu

Pis joł.

Opublikowano

Sam pomysl na old schoolowego globala bardzo fajny, aczkolwiek nie sadze aby sam 100/100 global wypalil. Po pierwsze zmianki i dodania. No co jak co ale to muzi byc. Jako ze to nie medium a bez watpliwosci porzadny hard to dalbym dodania i zmnki tylko z metkow i z bossow ( z bossow oczywiscie wiecej niz z metkow) a pelerynki musza byc z moobow albo szkat serwerowych. Kolejn sprawa.to ku. Jako ze to jest porzadny twardy hard to zostawcie 55 ku do g. Skill na P to nie moze byc pikus jak na takiej Pandor*zeMT2... Jednak proponuje dodac zwoje egzo i rady ze szkat serwerowych. Kamole.zostawic takie jak sa. Na koniec zaproponowalbym jakas super mapke na + 80 - + 90 lvl i zeby na niej bezapelacyjnie byl najwiekszy zarobek na serwie. Cos ala Wyzyna z Raffi s1. Uwierzcie ze jak jesf cos takiego to motywacja do wbicia lvl jest wielgasna.

Druga najwazniejsza rzecz - reklama. Macie kase to zrobcie jakas mega reklame np. Tream Uzurpator Wallander. Mowia, ze nie nie robia serii z hardów ale tak na prawde robia tylko ze pod wplywem dobrego pieniążka :D to na tyle, pozdro jak bedzie 1k + graczy i te.rzeczy co pisze to zagram na 100.

Opublikowano

Sam pomysl na old schoolowego globala bardzo fajny, aczkolwiek nie sadze aby sam 100/100 global wypalil. Po pierwsze zmianki i dodania. No co jak co ale to muzi byc. Jako ze to nie medium a bez watpliwosci porzadny hard to dalbym dodania i zmnki tylko z metkow i z bossow ( z bossow oczywiscie wiecej niz z metkow) a pelerynki musza byc z moobow albo szkat serwerowych. Kolejn sprawa.to ku. Jako ze to jest porzadny twardy hard to zostawcie 55 ku do g. Skill na P to nie moze byc pikus jak na takiej Pandor*zeMT2... Jednak proponuje dodac zwoje egzo i rady ze szkat serwerowych. Kamole.zostawic takie jak sa. Na koniec zaproponowalbym jakas super mapke na + 80 - + 90 lvl i zeby na niej bezapelacyjnie byl najwiekszy zarobek na serwie. Cos ala Wyzyna z Raffi s1. Uwierzcie ze jak jesf cos takiego to motywacja do wbicia lvl jest wielgasna.

Druga najwazniejsza rzecz - reklama. Macie kase to zrobcie jakas mega reklame np. Tream Uzurpator Wallander. Mowia, ze nie nie robia serii z hardów ale tak na prawde robia tylko ze pod wplywem dobrego pieniążka :D to na tyle, pozdro jak bedzie 1k + graczy i te.rzeczy co pisze to zagram na 100.

Wallander rozpoczął już serię na nowym serwerze, Tream gra na Edenium, to nie wiem.. Uzurpator wypuszcza swój serwer za ok. 3 tygodnie, więc odpada. Zostały tylko pseudo YT typu Zabq. 

Serwera nie polecam, Administrator za bardzo się wywyższa, nie potrafi przyjąć krytyki, jeździ czarnym BMW i bije ludzi ;/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...