Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbijam na serwer, czuje że jest mega, uwielbiam taki klimat metka. Szkoda tylko że ma ponad dwa lata. Orientuje się ktoś czy będą wprowadzać s2?:)

Opublikowano

Wbijam na serwer, czuje że jest mega, uwielbiam taki klimat metka. Szkoda tylko że ma ponad dwa lata. Orientuje się ktoś czy będą wprowadzać s2? :)

Na pewno nie haha

Bo właścicielem nie jest jakiś debil :) Tutaj o serwer się dba, a nie robi drugi :)

Poza tym cały czas są nowi gracze, więc nie wiem czemu Cie te 2lata odstraszają.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Wbijam na serwer, czuje że jest mega, uwielbiam taki klimat metka. Szkoda tylko że ma ponad dwa lata. Orientuje się ktoś czy będą wprowadzać s2? :)

Nie ma potrzeby. Tutaj gra ludzi wiecej niz rok temu :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie będzie raczej ;p 

Btw już taki mały postęp aura P xD  

5Alniku.jpg

Polecam serwer i zapraszam do chunjo ;) 

xD 

Opublikowano

Nie będzie raczej ;p 

Btw już taki mały postęp aura P xD

5Alniku.jpg

Polecam serwer i zapraszam do chunjo ;)

Graty. Ile kamyczków zeszło?

jak zdobyć te darmowe sm? dawałem vote i głosowałem ale nic sie nie stało

Za te 3 na dole nie dostajesz.

tenor.gif

Opublikowano

czy Silver Treasure Box (srebrna szkatułka) jest coś warta? 

Polecam ogarnąć Price Checker tam są wszystkie aktualne ceny ;)

Graty. Ile kamyczków zeszło?

Za te 3 na dole nie dostajesz.

z 30 lub 35 nie pamiętam dokładnie ale coś koło tego ;) Ale i tak porównując koszty wbicia z m na g a z G na p to dwa inne światy, wbić z g to easy ;) bo kamienie duch nie są aż tak dużo warte ; d 

xD 

Opublikowano

Trochę  gra jest nudna tutaj, wbiłem 35 posiedziałem kawałek czasu w m2 ale mentalem to nie za szybko sie ubija metki, wbiłem 42lv eq full na  5b dorobiłem się na małzach i gra mi się poprostu znudziła nie mam co robić zarobek praktycznie jest na małzach  a tyle co ja siedziałem na rybach to głowa boli, łowiłem na 4 konta.  :x

image.png

Opublikowano

Trochę  gra jest nudna tutaj, wbiłem 35 posiedziałem kawałek czasu w m2 ale mentalem to nie za szybko sie ubija metki, wbiłem 42lv eq full na  5b dorobiłem się na małzach i gra mi się poprostu znudziła nie mam co robić zarobek praktycznie jest na małzach  a tyle co ja siedziałem na rybach to głowa boli, łowiłem na 4 konta.  :x

No jak łowisz na 4 konta to się dziwisz że gra nudna? xdddd masz mase eventów tylko po to żeby właśnie nie powtarzać jednej czynnosci w nieskończoność jak na plu czy innych gównianych serwerach gdzie administracja jest raz na miesiąc.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Ja chciałem dodać ze 42lvl nie jest lvl'em maksymalnym  :D  i wgl robiąc jedno i to samo to chyba na kazdym serwie się znudzi xD

A jeszcze zapytam, otwierałeś czy sprzedawałeś małze? 

imetin_logo.png

Opublikowano

jaki bon dziala na atlantyde i nowe mapy?

na grotę na ludzi działa. 

Lider Metina i ma problem z zarobkiem, no dobra mistrzu pomogę Ci. 

- Zęby orka tylko kup rękawice na 2h i przez ten okres można wydropić z 35 ząbków + 15 z + 1 Ząb można sprzedać za 600-700k, jeżeli nie masz pelerynek to polecam expić od razu postacie do DT i z tych postaci używać pelerynek. 

-  Metiny 45 na snakefield i zbieraj wszystkie ku i czekaj na event books (ja osobiście wczoraj miałem kilka postaci z ku) i wymieniłem za tomy i miałem z tego 21 aur, 20 czarowanych etc ;) dodatkowo z metków lecą KD +3/4 i zawsze je można sprzedać. 

potem wbij sobie 55 I Zarabiaj na Magic Seeds w lesie mi osobiście wczoraj poleciało 6x przez 1h gdzie jedna sztuka jest warta 10kk no ale z tym różnie czasem 2X DROPNIESZ czasem 4 a czasem 0 ;d 

no i matowe lody przez 2h tez z 35-40 leci i po 1,5kk na spokojnie schodzą. 

i ewentualnie DT. 

i tyle panie. Powodzenia. 

xD 

Opublikowano

na grotę na ludzi działa. 

Lider Metina i ma problem z zarobkiem, no dobra mistrzu pomogę Ci. 

- Zęby orka tylko kup rękawice na 2h i przez ten okres można wydropić z 35 ząbków + 15 z + 1 Ząb można sprzedać za 600-700k, jeżeli nie masz pelerynek to polecam expić od razu postacie do DT i z tych postaci używać pelerynek. 

-  Metiny 45 na snakefield i zbieraj wszystkie ku i czekaj na event books (ja osobiście wczoraj miałem kilka postaci z ku) i wymieniłem za tomy i miałem z tego 21 aur, 20 czarowanych etc ;) dodatkowo z metków lecą KD +3/4 i zawsze je można sprzedać. 

potem wbij sobie 55 I Zarabiaj na Magic Seeds w lesie mi osobiście wczoraj poleciało 6x przez 1h gdzie jedna sztuka jest warta 10kk no ale z tym różnie czasem 2X DROPNIESZ czasem 4 a czasem 0 ;d 

no i matowe lody przez 2h tez z 35-40 leci i po 1,5kk na spokojnie schodzą. 

i ewentualnie DT. 

i tyle panie. Powodzenia. 

Lider Redakcji Metin2 nie napisał że ma problem z zarobkiem, tylko że są lekkie nudy ;P

image.png

Opublikowano

To tak jakbyś czytał ciągle pierwsze 50 stron książki i narzekał, że jest nudno.

Skoro masz już full eq to przejdź do następnych rozdziałów ;)

A jeżeli to nie pomoże to nie serwer jest problemem, tylko ogólne znudzenie grą. Zawsze można zrobić sobie przerwę i wrócić za kilka tygodni.

Opublikowano

Lider Redakcji Metin2 nie napisał że ma problem z zarobkiem, tylko że są lekkie nudy ;P

Skoro łowisz tylko ryby to się nie dziw ;) zacznij zarabiać w inny sposób, wbij troszkę wyższy lv i jazda ;d a jak Ci się nie chce no to polecam zmienić serwer. 

xD 

Opublikowano

malze od 350 do 450k spokojnie schodza,rybia osc widzialem po 10 do 50k a pereli to roznie,krwawa po 150-200k,niebieska po 1,3-1,5 a biala ponad 2kk (wszystko od sztuki)

Opublikowano

malze od 350 do 450k spokojnie schodza,rybia osc widzialem po 10 do 50k a pereli to roznie,krwawa po 150-200k,niebieska po 1,3-1,5 a biala ponad 2kk (wszystko od sztuki)

dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...