Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze kilka pytań dotyczących serwera ^^

• W jaki sposób mogę zdobyć sekrety?
  • Jaka jest szansa na pomyślne przeczytanie sekretu?
  • Od jakiego poziomu skilla polecacie wbijać sekretami? (Wiem, że klasy jak szaman healer czy ninja archer mogą sobie pozwolić na wbijanie sekretami wcześniej, bo sekrety dla nich chodzą po jakieś 500k, ale mam na myśli Aurę i Berserk)

@Lexus.

haha! Dzisiaj Jinno wygrało! :D

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze kilka pytań dotyczących serwera ^^

• W jaki sposób mogę zdobyć sekrety?
  • Jaka jest szansa na pomyślne przeczytanie sekretu?
  • Od jakiego poziomu skilla polecacie wbijać sekretami? (Wiem, że klasy jak szaman healer czy ninja archer mogą sobie pozwolić na wbijanie sekretami wcześniej, bo sekrety dla nich chodzą po jakieś 500k, ale mam na myśli Aurę i Berserk)

@Lexus.

haha! Dzisiaj Jinno wygrało! :D

1. Z niektórych misji (ja dostałem aurę, oczywiście spaliłem -.-) i ze srebrnych i złotych szkat

2. Jakoś 80%

3. Od poziomu, gdy potrzebujesz 3 pkt do wbicia skilla - sekret może dać od razu 3x więcej, niż ku, ale jak Ci 1 brakuje to da tylko 1.

Powodzenia w zdobyciu sekretu aury, który jest warty 15/16kk i niemal nigdzie go nie sprzedają :D

tenor.gif

Opublikowano

Sekrety ogólnie są strasznie nieopłacalne, chyba że chcecie naprawdę szybko wbić skilla. Ale samymi książkami i instrukcjami można wbić w ok. 10 dni, więc nie wiem po co się tak spieszyć :P

Zwoje egzo to już w ogóle totalna strata pieniędzy, więc jak już to lepiej brać sekret, niż instrukcje i zwoje egzo.

Opublikowano

@Lexus.

Jak to w 10 dni? Książka + instrukcja to 2 przeczytania, to w 10 dni przeczytasz z 20 razy.

PS. Ty masz nick XLexus w grze?

Z tego co pamiętam to KU i instrukcje czyta się co 6h, sekrety co 8.

tenor.gif

Opublikowano

@Lexus.

Jak to w 10 dni? Książka + instrukcja to 2 przeczytania, to w 10 dni przeczytasz z 20 razy.

PS. Ty masz nick XLexus w grze?

Wszystko możesz czytać oddzielnie.

4 książki, 4 instrukcje i 3 sekrety w ciągu doby, bez używania żadnych zwoji.

Tak.

Opublikowano

Może opisać ktoś sytuację na serwerze? Dużo ludzi, czy opyla się grać jak zrobić? ;p I czy da się wymienić eq z innego priva polskiego na eq tutaj ? ;D

Opublikowano

Może opisać ktoś sytuację na serwerze? Dużo ludzi, czy opyla się grać jak zrobić? ;p I czy da się wymienić eq z innego priva polskiego na eq tutaj ? ;D

Ludzi bardzo dużo, ostatnio nawet pierwszy raz widziałem ponad 1k na liczniku (a liczy tylko zalogowane IP).

Co do wymiany to bardziej Lexus się orientuje, jedynie wiem tyle, że handel jest zakazany (sprzedawanie/kupowanie kont).

tenor.gif

Opublikowano

Każda forma handlu realną walutą jest zakazana.

Sprzedawanie/kupowanie/wymiana. Postacie/yangi/konta, wszystko jest zabronione. Nawet nie można się wymienić konto na WoM2 rumuńskim za konto na WoM2 globalnym.

Za samo napisanie, że wymienisz się eq tutaj za eq na x serwerze, dostajesz bana na 1 dzień, za każdy kolejny raz kara jest dłuższa.

Opublikowano

Serwer zrobiony z głową, polecam każdemu kto lubi mocne hardy, bo w swoim gatunku nie ma sobie równych :)

Zarobić mozna praktycznie na wszystkim, ceny są bardzo niskie i mimo tylu sklepów sprzedaż odbywa się bardzo szybko. Jedyne co mnie denerwuje to brak mozliwosci pokazania wszystkich nazw sklepow a jedynie 20-30 w obrebie naszej postaci.

Srij9JT.png

Opublikowano

Również polecam, znów powróciłem do woma i jest z*********e ;) Gdyby ktoś chciał pogadać, to piszcie w grze GordOnix ;d 

W oczekiwaniu na prezenty .. ; D SS : http://scr.hu/2rvo/afr16 

Polecam wbić i zostawić kilka postaci na afku bo można dostać prezent typu zmianki, dodania, kostiumy etc ;) 

xD 

Opublikowano

Jest jakiś dobry zarobek na 50-55? Na jakim lvlu najlepiej się zatrzymać mając 49? Po tym jak w godzinę z rękawiczką poleciało mi 5 zębów to się załamałem ._.

tenor.gif

Opublikowano

Jest jakiś dobry zarobek na 50-55? Na jakim lvlu najlepiej się zatrzymać mając 49? Po tym jak w godzinę z rękawiczką poleciało mi 5 zębów to się załamałem ._.

Tak jak kolega na gorze, metki na wezowym polu, ale to tylko jezeli siedzisz w nocy. W dzien w ogole nie oplacalne bo ubijesz moze jednego metka na 10minut :)

Chyba sobie wroce na serwer bo nie ma gdzie grac :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

PD na 3h 50% ze skrzyni ucznia można łączyć z tym na 1h?

W ile mniej więcej wyexpię 55-75 z ratami 50%, PD 50% (lub dwa, jeśli się da), PD z IS i butkami 20% bonus expa, expiąc w PT na równym? :D

tenor.gif

Opublikowano

PD na 3h 50% ze skrzyni ucznia można łączyć z tym na 1h?

W ile mniej więcej wyexpię 55-75 z ratami 50%, PD 50% (lub dwa, jeśli się da), PD z IS i butkami 20% bonus expa, expiąc w PT na równym? :D

Tak

Szybko, naprawdę. Zależy od tego jak i gdzie expisz, ale na pewno nie potrwa to więcej niż kilka godzin.

Opublikowano

Ja mam pytanie, jeśli chodzi o to vote. Jeśli zrobię 10 kont na kazdym będę mógł glosować? A i drugie pytanie, aby Zagłosować trzeba kliknąc na Vote for us  a później te 3 vote u dołu i kazdne z nich działa?

imetin_logo.png

Opublikowano

Ja mam pytanie, jeśli chodzi o to vote. Jeśli zrobię 10 kont na kazdym będę mógł glosować? A i drugie pytanie, aby Zagłosować trzeba kliknąc na Vote for us  a później te 3 vote u dołu i kazdne z nich działa?

Można tylko votowac na jednym koncie ;) w innym przypadku od razu perm (  ale chyba nawet się nie da się na jednym ip) ; c Zresztą nie ma co się dziwić, gdyby każdy sobie votował na kilkanaście kont to by przecież nikt sm im nie kupował a jakoś zarabiać muszą. Zresztą i rak ten ich itemshop u nich jest strasznie skromny, porównanie do innych serwerów. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...