Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cieszę się, że zrobiłeś na nowo prezentację, sam tam gram heu. Co do graczy, to 700 różnych ip tam bodajże zalicza prawda? Czyli ogólnie to na pewno jest tam więcej ludzi niz na takim ascarialu. 

Tak w ogóle, kiedy naprawicie mostek od rybaka w shinsoo? :P
Najwiekszą wadą tego serwera to jest ta pierdolona rumuńska populacja.

Opublikowano

Cieszę się, że zrobiłeś na nowo prezentację, sam tam gram heu. Co do graczy, to 700 różnych ip tam bodajże zalicza prawda? Czyli ogólnie to na pewno jest tam więcej ludzi niz na takim ascarialu. 

Tak w ogóle, kiedy naprawicie mostek od rybaka w shinsoo? :P

Najwiekszą wadą tego serwera to jest ta pierdolona rumuńska populacja.

Tak,

Most już naprawiony prawdopodobnie zostanie wgrany przy najbliższej aktualizacji.

kurcze :D chyba zagram pobieram własnie zobaczymy co to za privek ? @ autor też tam grasz ?

Nie gram, ale dodaję aktualizacje ^^.

Napiszę żeby sprawdzili twoje ip i dam odpowiedź.

sygnatura2.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wstaw ktoś ss m1 w jinno w popołudniowej porze i czy łatwo tam zarobić jakoś na Fms+9 ?

Opublikowano

skąd fms? klasycznie besty?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Serwer wspaniały- stary dobry PL z wieloma udogodnieniami. Choć gram krótko, mogę go scharakteryzować:
1) Możliwość zgarnięcia za darmo SM (za codzienne głosowanie, które zajmuje 10 sekund)
2) Bardzo tani IS, gdzie za zarobione SM z pkt 1 bez problemu kupimy PD, rękawicę, zmianki itd (za głosowanie dostaje się 2 SM, a koszt jednej zmianki to 4 SM)

3) Tradycyjne misje z ulepszonymi nagrodami oraz dropem przedmiotów do nich (koniec z siedzeniem i dropieniem nasionka godzinę czasu)

4) Ciekawa skrzynia ucznia (np. ze skrzyni na 10 lvl dostajemy zdejmowaną rękawicę na 1h)
5) Bardzo dużo ludzi- dziś rano około godziny 8:30 Jinho pełne sklepów, po południu ponad 800 graczy

6) Miłą administracja, pomaga i odpowiada na pytania

7) O wiele lepszy i przyjemniejszy exp, biolog, wbijanie skilli
8) Brak cheatów i cheaterów, stabilny rynek
9) Jedynym mankamentem może być serwer w języku angielskim, jednak nie stanowi to praktycznie żadnego problemu (szczególniej eśli ktoś gra w metina kilka lat)

Podsumowując- jest to serwer o którym wielu marzyło odnosząc się do PL-a. Co mogło być poprawione/naprawione, tutaj jest standardem. Serwer zachowuje klimat metina, dając masę radości i zabawy z gry. Polecam wszystkim, których polskie nieudane privy zaczęły nudzić. Zapraszam serdecznie!

Edit- MrMarcinMarek- tak, z bestów oraz z m3. Jako że dostajesz rękawicę na godzinkę dropnięcie sobie kilku sztuk nie jest problemem.;)

Opublikowano

Szukałem czegoś stabilnego, widzę serwer coś ala .sg. Chyba wejdę i zobaczę, może zostanę dłużej. Zobaczymy jak wyjdzie początek i dorobienie się EQ :P

Opublikowano

Serwer nie polecam administracja robi co chce prywatnie wspiera "kolegów" a kogo nie lubi i mu się nie podoba potrafi udupić.

Sprzedałem konto tutaj top1 koleś co kupił za to że był za dobry dostał bana co jest śmieszne....

Dodatkowo dodam iż Administrator Shogun znany jako BigSox z SG prowadzi swoje prywatne zagrywki.

No to chyba Tyle :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Serwer nie polecam administracja robi co chce prywatnie wspiera "kolegów" a kogo nie lubi i mu się nie podoba potrafi udupić.

Sprzedałem konto tutaj top1 koleś co kupił za to że był za dobry dostał bana co jest śmieszne....

Dodatkowo dodam iż Administrator Shogun znany jako BigSox z SG prowadzi swoje prywatne zagrywki.

No to chyba Tyle :)

Nie prawda, daj dowody w postaci np filmu video. Współpracuję z Shogunem od września i jest bardzo uczciwy. Na temat sg nie będę się rozpisywał, poczytajcie sobie o tym na metin2dev jak chcecie.

Co jak co, ale wspierania kogokolwiek przez administrację to nie można WOM2 zarzucić.

sygnatura2.png

Opublikowano

Serwer tak bardzo przyciągną moją uwagę że aż założę konto i zaloguję do gry

Będę informował was na bieżąco drodzy użytkownicy o poczynaniach serwera jako zwykły gracz nie mający nic wspólnego z administracją oraz zaczynający od zera.

Mój nick w grze :

Myślę też o stworzeniu nagrania z serwera i nie wiem jak mi to wyjdzie ,

gdyby znalazł się ktoś kto już miał do czynienia z nagrywaniem  na you tube lets play'i

prosił bym o pomoc , mam 20lat

dane techniczne : sprawny mikrofon , z wyraźnym dźwiękiem  Ts3| Skype | Vt

Szukam gildi do pogrania na serwerze w królestwie shinsho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...