Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak a załózmy ze mam 5 telefonów w domu. zrobię 5 róznych kont. będzie mozliwosc votania z tel?

Tak (o ile na każdym masz inny internet), ale jeśli Cię dorwą to ban na wszystkie konta, więc nie radziłbym. I tak dużo DC z tego nie dostajesz, więc nie warto się narażać.

tenor.gif

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak (o ile na każdym masz inny internet), ale jeśli Cię dorwą to ban na wszystkie konta, więc nie radziłbym. I tak dużo DC z tego nie dostajesz, więc nie warto się narażać.

Czy aby na pewno tak?

Przeciez zeby odblokowac ta opcje trzeba w CLIENCIE GRY wpisac kod, ktory dostaniesz na e-mail... ;-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Musi być:

- inne konto

- inny adres IP

- wyczyszczone cookies w przeglądarce

wtedy można głosować nawet i na 100 kont, tylko po co ryzykować

Czy aby na pewno tak?
Przeciez zeby odblokowac ta opcje trzeba w CLIENCIE GRY wpisac kod, ktory dostaniesz na e-mail... ;-)

żeby głosować nie musisz nawet zalogować się do gry

Opublikowano

Co do głosowania. Ja tak robilem, fakt tylko pare razy, bo wlasnie słyszalem o banie za to. 

Głosowalem z chome na gownym koncie i necie.

Potem z opery na buffie.

Na końcu z tel na specjalnym koncie. 

Bana nie dostalem, robilem tak moze przez tydzien. 

Ale mialem wszedzie podobne loginy, maile a te same hasła xD

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Aktualnie trwa i będzie trwał do 7 stycznia event bożonarodzeniowy - serdecznie na niego zapraszamy!

xmasforum.png

Atrakcje takie jak znajdywanie renifera, prezenty, szkatułki świąteczne, śnieżki, loteria świąteczna. Więcej informacji na forum!

sygnatura2.png

Opublikowano

Mikołaj znajduje się tutaj więc nie wyrzucajcie czerwonych bombek bo zebrałem już z 50 ktoś pewnie wyrzucal bo myślał , że nie da się tego oddać.

2ywybub.jpg

xD

Opublikowano

Mikołaj znajduje się tutaj więc nie wyrzucajcie czerwonych bombek bo zebrałem już z 50 ktoś pewnie wyrzucal bo myślał , że nie da się tego oddać.

2ywybub.jpg

Mogło to być też spowodowane tym, że jest na nich napisane, żeby oddać przed 25 grudnia ^^.

tenor.gif

Opublikowano

@Razian ja w jinno mam ogromne lagi to przez to wylądowałem w red ..

Wiecie może jak wymienić drobne ryby na MysteryBox? Wiem tylko tyle że trzeba dać 3 drobne ryby rybakowi. Problem w tym że nie można ich łączyć i nie mam pojęcia jak je mu dać. :((

Opublikowano

@Razian ja w jinno mam ogromne lagi to przez to wylądowałem w red ..

Wiecie może jak wymienić drobne ryby na MysteryBox? Wiem tylko tyle że trzeba dać 3 drobne ryby rybakowi. Problem w tym że nie można ich łączyć i nie mam pojęcia jak je mu dać. :((

Z tego co pamietam byla u niego opcja i po kliknieciu zabieralo ci ryby, a dawalo skrzynke.

Opublikowano

@Lexus. u rybaka są dwie opcje : sklep i ulepszenie wędki -.-

@Razian na stronie nie pisze nic o manwoo, może rzeczywiście.

d5xg0.jpg

Przecież to jest event. Poczekaj aż będzie to sobie powymieniasz.

tenor.gif

Opublikowano

Na którym poziomie języków będę coś rozumiał? Mam na 6 i na 4, a nikogo i tak nie rozumiem :v

Mam na 15 i rozumiem co piszą, w sensie jak ktoś napisze "Hello" to mam np. "Hzello" ale można się domyślić xD

Tyle że i tak używam pierścienia języka, bo kosztuje grosze a jest na miesiąc.

@retro551

Z tego co zawsze na Globalu pamietam to umiejętność musi być rozwinięta na m1 żeby móc się porozumieć z graczem z danego królestwa.

Będziesz rozumiał to co on pisze, ale jeżeli on nie ma nauczonego twojego języka, to nie będzie cię rozumiał.

Opublikowano

O co chodzi z tymi "giftami" bo widze ze juz kilka osob to wrzucilo?

I takie pare pytan, bo kiedys juz tu gralem ale mi sie pozapominalo :D
Pelerynki da sie skads wziac?

Majac 460 sm (powiedzmy - 300 na "rozwalenie") co najlepiej kupowac zeby zarobic i ile na tym zarobie? Kupony, zmianki? czy cos innego?

Ile musialbym dac za fmsa powiedzmy 35sr+ kd+4/5?

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...