Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakieś cheaty dostępne? Działa mod? Oczywiście konsekwencje bocenia biore na klate :D

FishGood chyba tak się nazywa i jedziesz,ale lepiej siedzieć przy kompie haha.Powodzenia i nie daj się wykryć xD

Opublikowano

Jakieś cheaty dostępne? Działa mod? Oczywiście konsekwencje bocenia biore na klate :D

Ja wbilem 64lvl na NOK, czyli jedynym czit jaki kiedykolwiek używałem, poza ninja hackiem jak jeszcze bylem malym bobem.

Podesłałbym Ci ale widzę że plik index się dużo zmienił, i nie wystarczy już dopisać linijki z tekstem i wrzucić 2 pliki żeby działało xD

Jak ktoś sie zna to niech pomoże, sam chętnie bym wrócił na serwer.

Polecam oczywiście grę gorąco, serwer stabilny i przyjemny ;)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Po co czitować? nie ma to sensu, a ryzyko jest ogromne bo banuja od razu permem

Powiedział to zioomek co przestrzega regulamin serwera w 100% ;P Tylko nie wiem czy wiesz, ale handel postaciami etc jest zabroniony, a z tego co widzę ty sellasz ;d Ale nie ważne. 

Zapraszam na serwer oczywiście only chunjo ;) Coraz więcej polaków ;d 

xD 

Opublikowano

@GordOnix ;) w chunjo się polacy bawią ? jest moze zmiana krolestwa za yangi? :D

Byl kiedys taki "quest" w spisie zadań, pod chyba questami eventowymi albo systemowymi. Nazywał się Kingdom Betrayed, sprawdź czy jeszcze jest coś takiego :D

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Byl kiedys taki "quest" w spisie zadań, pod chyba questami eventowymi albo systemowymi. Nazywał się Kingdom Betrayed, sprawdź czy jeszcze jest coś takiego :D

To tylko dla ludzi z Jinno, bo jest przeludnione. Jak jesteś w Chunjo/Shinsoo to musisz kupić Scroll of Betrayal za 22DC.

Opublikowano

@Lexus. to posiedze jeszcze w shinsoo :D

2d7t3i9.jpg

od wczoraj mam z tym problem .Nagle mi wyskakuje takie coś co mi uniemozliwia wejscie na strone.Na drugim komputerze to samo. Na telefonie Strona sie ładuje w nieskończoność. Gdy Wyłączam avasta to strona sie ładuje ciągle a gdy dodam do wyjątków to jest to samo .. o co chodzi,tylko ja tak mam?

Opublikowano

Ban za wszystko w ciągu max 24h.

Działa m2bob, lecz nie możesz używać większości funkcji.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

nie wiem, nie testowałem wszystkiego i nie zamierzam

jak nie logi to ktoś cie zgłosi, gm'owie są prawie 24/7 więc prędzej czy później dostaniesz bana

chyba nawet lepiej ze banuja w ciagu kilku godzin a nie jak ktos wbije 100lvl :P

Opublikowano

ja również polecam chunjo dużo polaków jest :D

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

Co do metinów 60 na snakefield, jak wiadomo respy są w miarę ciężkie i trzeba mieć w chuy ogarnięte EQ ale jest na nie sposób, a z tego co widziałem ludzie z tego nie korzystają i albo muszą uciekać albo nie dają sobie rady i thug life więc może się komuś przyda, a więc potrzebujemy głównej postaci + np buffa i pierwszego hita zadajemu głównym kontem a potem hitamy w metka szmanką i jak szamanka padnie to kolejne respy są nieruchome i można na spokojnie ubijać metka bez żadnego uciekania ;) i tyle. 

Polecam serwer i zapraszam only chunjo ;) 

xD 

Opublikowano

Wlasnie zaczynam, nick Rinausin jak by chcial ktos razem zagrac lub wspomoc :>

Możesz do mnie pisać jak chcesz, mogę Ci doradzić jak np zarobić na tych niższych poziomach, z góry mówię że nic nie daje bo nie jestem zadnym sponsorem ;) 

xD 

Opublikowano

Masz tam na dole opcję "Rozumiem zagrożenie" po kliknięciu tego powinno przenieść Cię na stronę.

klikam , potem jest dodaj wyjątek,akceptuje i to odświeża się strona i to samo jest. Pierwszy raz mi sie tak zrobilo

Opublikowano

Ewidentnie zmieniła się jakoś szata serwera, m1 na pewno, mam na niej straszne lagi "wcześniej tego nie było, ale grałem ostatni raz ze 3,4miesiące temu jak nei lepiej". Idzie coś z tym zrobić? Na pustyni postać działa normalnie, ale po m1 nie idzie w ogóle chodzić.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Zostało zmienione, ale na lepsze :P powinieneś mieć właśnie mniej lagów

ja ani żaden znajomy z gry nie ma takich problemów więc to raczej coś z twoim kompem albo klientem, może spróbuj renstalla

Opublikowano

Spróbuj wył nazwy sklepów ;). Pomaga na lagi nawet jesli nie ma sklepów na tej mapie gdzie jestes. 

Ewentualnie CCleaner polecam ;>

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Spróbuj wył nazwy sklepów ;). Pomaga na lagi nawet jesli nie ma sklepów na tej mapie gdzie jestes. 

Ewentualnie CCleaner polecam ;>

Ja mam lagi i sciny nawet na ch5, komputer mam ten sam co parę miesięcy temu, widzę ze zostały dodane jakieś drzewka i inne gówna, będę musiał poszukać jakichś plików ze starym m1 :)

OsoInternational.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...