Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Orientuje się ktoś ile się wbija 100 poziom peta? Mam już 21.

Długo się wbija, czym wyższy poziom tym gorzej leci, ja osobiście mam 90 lv i w v3 przy full odpale leci mi 1 lv na 1-1,5h. 

pd etc działa na szybsze wbijanie lv peta, jak coś ;) 

Ja osobiście będę ewoluował peta na 95 lv, już walić te 10 wartości, bo te 5 ostatnich lv strasznie długo się niby wbija ;d 

xD 

Opublikowano

Gra ktoś na Wom2 jinno i chce pograć ze mną? Piszcie PW lub w grze moj nick Tyros.

Chce doładować troche dragon coinsow. Co polecacie kupić na początek gry? Oprócz pakietów exp,drop.

Kolega ma racje, zmianki najlepsze, szybko schodza i wychodzi wiecej yang niz np jakbys kupil 5bon czy czyszczenie kd. 

Exp ringa w ogole bym na poczatku nie kupowal, exp jest spoko, jak juz to drop ;)

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Panowie

Wbijam na WoM'a.Ktoś z NPC w chunjo?-może coś popykamy razem :D?

Druga sprawa:

Jak to jest z tymi DC(SM-y)?wszystkich vote jest 5,dobrze rozumiem że tylko za dwa się dostaję DC?i jak to jest bo za jedno dzisiaj  dostałem 2 DC-y a jak chcę kliknąć na drugie vote to m wyskakuje że strona internetowa jest niedostępna :/..o co kaman?

Czy zmienne IP umożliwi vote na NIE tylko jednym koncie?

Jeśli zawitamy razem z kolegą na serwie i dwa osobne konta-czyli dwa razy więcej Smów,ale będziemy znać passy do sowich kont-bo tak zawsze gramy,będziemy łamać  regulamin jakiś?

Opublikowano

Chciałbym zapytać jakie ceny małż są w jinno ?

Wszystkie ceny mozesz sprawdzic tutaj. Wystarczy się zalogowac 

04181901183700984526.jpg

Panowie

Wbijam na WoM'a.Ktoś z NPC w chunjo?-może coś popykamy razem :D?

Druga sprawa:

Jak to jest z tymi DC(SM-y)?wszystkich vote jest 5,dobrze rozumiem że tylko za dwa się dostaję DC?i jak to jest bo za jedno dzisiaj  dostałem 2 DC-y a jak chcę kliknąć na drugie vote to m wyskakuje że strona internetowa jest niedostępna :/..o co kaman?

Czy zmienne IP umożliwi vote na NIE tylko jednym koncie?

Jeśli zawitamy razem z kolegą na serwie i dwa osobne konta-czyli dwa razy więcej Smów,ale będziemy znać passy do sowich kont-bo tak zawsze gramy,będziemy łamać  regulamin jakiś?

1. Jestem z Jinno.
  2. 70577845679518349015.jpg dostgajesz tylko za te zaznaczone na czerwone. Jedno co 12, drugie co 20h. Mi strony obie działają.
  3. Mozesz probowac, lecz nie polecam. TAK łamałbys regulamin. Jeden gracz, jedno IP, jedno głosowanie. Naduzywanie tego systemu grozi PERMANENTNYM banikiem ;). Czesto widac na czacie ze ludzie dostają. 

14.08.2010 - rejestracja

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Panowie coś jest nie tak..

pobrałem z głownej strony WoM'a..przez MEGA.

Wszystko git..ale mi nie działa...kilkam  start game i nic..kompletna CISZA,zadnego błędu..w ogóle nic.

Odinstalowałem i od nowa pobrałem..nic...wyłączyłem anty,zapory-wszystko,też nic.

Inne serwery chodzą,global również.

Proszę o jakąmś pomoc :(

Opublikowano

Panowie coś jest nie tak..

pobrałem z głownej strony WoM'a..przez MEGA.

Wszystko git..ale mi nie działa...kilkam  start game i nic..kompletna CISZA,zadnego błędu..w ogóle nic.

Odinstalowałem i od nowa pobrałem..nic...wyłączyłem anty,zapory-wszystko,też nic.

Inne serwery chodzą,global również.

Proszę o jakąmś pomoc :(

https://global.wom2.org/forum.php?thread=14945&p=1#1

Opublikowano

Koledzy, czesto są tu DT run'y ? 

Mozna sie załapac na "gapę" z obcokrajowcami ? ;)

Sam jeszcze nie dam rady :/

PS. Na DT ile powinienem miec :

-defy

-ataku

-skile (aura)

-lvl ? 54-61 ?

-bufa ? 

14.08.2010 - rejestracja

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Dziala...niby

Czemu.wlaczam laduje sie i koniec paska ladowania..i je* komp sie resetuje?

Juz jak mnie ma do gry wlaczac..wybieram postac i wtedy

PS

Global i wszystkie inne serwery prywatne dzialaja normalnie ;)

Opublikowano

Opłaca się tutaj grać? 
Gram na PL-u ale kompletnie mi się nudzi już bo grają tam same nooby jak i BOT-y + nie ma na czym zarobić aby eq zrobić jedynie allegro yangi ale nie mam zamiaru inwestować.

Więc powtarzam pytanie opłaca się grać??

- Jest lepszy drop niż na pl-u?
- Jak z koniem 10 dni i bojowy czy znacznie szybciej ?
- Pomógłby ktoś na start jeśli miałbym grać (Abym metki mógł w m1 klepać i coś sobie na start zarobić)
- Ile medale konne oraz małże warte średnio ?
- W ile dni uzbieram przez te głosowanie na rękawicę złodzieja za free?
- Czy działa tutaj także imha aby dropnąć FMS-y itd ?
- Jak aktualnie z botami?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Opłaca się tutaj grać? TAK

Gram na PL-u ale kompletnie mi się nudzi już bo grają tam same nooby jak i BOT-y + nie ma na czym zarobić aby eq zrobić jedynie allegro yangi ale nie mam zamiaru inwestować.

Więc powtarzam pytanie opłaca się grać?? TAK

- Jest lepszy drop niż na pl-u?TAK

- Jak z koniem 10 dni i bojowy czy znacznie szybciej ? od 4-8 h na boja, 50 łuczników w 30minut samemu można zrobić.

- Pomógłby ktoś na start jeśli miałbym grać (Abym metki mógł w m1 klepać i coś sobie na start zarobić) Nope ja zaczynałem sam. Eq dostaniesz na początek chyba +6, więc CI styknie dobij 10lvl i idź do imha na fms'y z rękawicą .

- Ile medale konne oraz małże warte średnio ?100k-medal, małż-400k na stronie jest "Price Checker" wpisujesz nazwę po ang. i wyskakuje Ci koszt przedmiotu.

- W ile dni uzbieram przez te głosowanie na rękawicę złodzieja za free? 5dni na rękawice 30dniową.

- Czy działa tutaj także imha aby dropnąć FMS-y itd ? Tak to jest jeden z głównych zarobków na początku, można dropnąć tam fms'y i inne śmieci na sprzedaż.

- Jak aktualnie z botami? Nie ma, wejdziesz na bocie to zaraz wyrwiesz bana PERM.

Opublikowano

no i pięknie odnośnie botów, i to mi się podoba a co do początkowego eq nie wiem bo nie grałem a jeśli to dawno temu :P, jeśli +6 to będzie ok bo udźwignę metiny.

Pytanie kolejne buff obowiązkowo?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Tak, prędzej czy później go będziesz musiał zrobić, więc nie ma na co czekać i najlepiej zrobić go od razu i expić razem z nim (exp jest wybitnie szybki, więc nawet tego nie odczujesz, szczególnie jeśli założysz księge lidera i bransoletę miłości która daje 20% expa dla pary)

Opublikowano

dobra instaluje się gdzie polecacie grać, które królestwo (Red :) ) ? I czy jest może pierścień teleportacji do innych, królestw?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

dobra instaluje się gdzie polecacie grać, które królestwo (Red :) ) ? I czy jest może pierścień teleportacji do innych, królestw?

Nie ma pierścienia. Gdzie chcesz bez różnicy.

Opublikowano

Aha czyli standard z buta do innych, królestw.

Czy wymienił byś mi jakieś jeszcze ciekawostki o jakich warto wiedzieć?

Aktualnie jakiś event?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Aha czyli standard z buta do innych, królestw.

Czy wymienił byś mi jakieś jeszcze ciekawostki o jakich warto wiedzieć?

Aktualnie jakiś event?

U handlarki za ileś k są zwoje tp, więc pojedziesz raz do innego królestwa zrobisz 20x zapis i potem sobie latasz kiedy chcesz.(tylko można robić przed tp do danego królestwa nie da sie w królestwie obcym). Jeżeli nic się nie zmieniło to co weekend są eventy, co 1 miech jest "book day"-wymieniasz zwykłe książki na  instrukcje czyli lepsze od zwykłych. Są 3 rodzaje ksiąg 1.zwykłe. 2.instrukcje[chyba większa szansa na wejście] 3.sekrety[podnoszą skilla o 1-3 pkt] wszystkie 3 można czytać na raz lecz każda ma inne cooldown. Nwm co jeszcze zapytaj może odpowiem albo ktoś inny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...