Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server nadal stabilnie stoi, raczej nie zamierza paść, z tego co widzę i słyszę administracja dba o każdy szczegół servera oraz dodatki. Polecam produkt. Ile ludzi w godzinach szczytu, na obecny rok 2016?

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Server nadal stabilnie stoi, raczej nie zamierza paść, z tego co widzę i słyszę administracja dba o każdy szczegół servera oraz dodatki. Polecam produkt. Ile ludzi w godzinach szczytu, na obecny rok 2016?

Czasem dobija nawet do 1200 zalogowanych IP (niektórzy np. mają sklepy wystawione na 5 kont albo lecą DT na kilku).

tenor.gif

Opublikowano

ale u staruchy :D

do 60 mozna resetowac skille, ale czy klase mozna zmienic tez to nie wiem

le ludzi w godzinach szczytu, na obecny rok 2016?

~1100 w weekendy, z tym że licznik nie zlicza shopów, a jedno IP to 1 gracz, nawet jeżeli odpalonych ma 10 kont.

~7000 graczy zalogowanych w ciągu 24h

Codziennie przybywa masa nowych graczy, co widać po M1.

N6dBTVI.jpg

rXjuMCh.jpg

Opublikowano

do 60 mozna resetowac skille, ale czy klase mozna zmienic tez to nie wiem

~1100 w weekendy, z tym że licznik nie zlicza shopów, a jedno IP to 1 gracz, nawet jeżeli odpalonych ma 10 kont.

~7000 graczy zalogowanych w ciągu 24h

Codziennie przybywa masa nowych graczy, co widać po M1.

N6dBTVI.jpg

rXjuMCh.jpg

W jinno koło rybaka zaraz nikogo nie będzie bo krul gord tam wbija i wszystkich zabije < 33 xDD Trzeba w końcu 100% Loyalty petowi wbić ;c 

po ile sprzedam malz? a po ile perelki? rybia ość warta cos?   :D powie ktoś? :)

Wszystkie aktualne ceny są w price checker ;> 

Zapraszam ;) 

xD 

Opublikowano

a ktoś wie moze czy wędka +5 coś zmienia? Albo jaki kolwiek inny plus? bo od 0 do 4 nie ma zmian

Podobno od +5 mozna instrukcje i bodzie wylawiac ale czy to prawda to nie wiem

Opublikowano

Podobno od +5 mozna instrukcje i bodzie wylawiac ale czy to prawda to nie wiem

bujda

a ktoś wie moze czy wędka +5 coś zmienia? Albo jaki kolwiek inny plus? bo od 0 do 4 nie ma zmian

wieksza szansa na zlapanie rzadszych ryb

na zarobek najlepsza jest wedka +0/1/2

Opublikowano

a z jakiego wzgledu? najwiecej karasi twedy sie lowi?

tak

karasie i mandaryny latwo zlapac, te rzadsze ryby maja rozne czasy do wylowienia i ogolnie chyba mniejsza szanse na zlapanie

wiec paradoksalnie taka wedka +1 bedzie lepsza niz +7

Opublikowano

ziomeczki czemu nie moge sprzedac bojowego +9 za 24kk? :D aż tak mały popyt jest na ten towar? :D a może ktoś kupi? :D

Opublikowano

wie ktos co leci z mistery box? i ile jest wart? :D

Poszukaj w przewodniku(Guide) na stronie,tam wszystko znajdziesz :P

Opublikowano

Prezentacja sztos,serwer na pewno lepszy od PL`a, jeżeli kolejne aktualizacje będą zależały od graczy, czyli będą mieli głos, to już w ogóle miazga. Zastanawiam się czy nie zagrać, aczkolwiek nie mam z kim, a samemu to trochę nudno. Jeżeli ktoś jest chętny to proszę PW (Paweł, 20 lat)

Opublikowano

Prezentacja sztos,serwer na pewno lepszy od PL`a, jeżeli kolejne aktualizacje będą zależały od graczy, czyli będą mieli głos, to już w ogóle miazga. Zastanawiam się czy nie zagrać, aczkolwiek nie mam z kim, a samemu to trochę nudno. Jeżeli ktoś jest chętny to proszę PW (Paweł, 20 lat)

Jest kilka polskich gildii, więc bez wątpienia znajdziesz towarzyszy do gry. : > Zajrzyj na serwerowe forum. :) 

Serwer polecam, odbywa się masa eventów, administracja sympatyczna, no i nie trzeba inwestować w IS (ja osobiście zgarniam SM za konkursy), choć ceny DC są stosunkowo tanie, w porównaniu do innych serwerów. 

Opublikowano

kolego jest sporo polskich gildii :) ja gram w shinsoo  GrinGoPL

Opublikowano

kolego jest sporo polskich gildii :) ja gram w shinsoo  GrinGoPL

Nie do końca chodzi mi o gildię a osobę która pogra wspólnie ze mną mam czas tylko po 20 bo pracuje także gildia schodzi na drugi plan.

P.S trudno o jagód początkowe eq do 35 lvl?

Opublikowano

wbij sobie 30lvl w pół dnia spokojnie i rybki, tu zwiekszony drop małzy, na tym bez eq sie idzie dorobic, szczegolnie lowiac na kilka kont :P

imetin_logo.png

Opublikowano

zgadzam sie z kolegą up. lowienie to dobry zarobek :) jeszcze jutro drobne ryby wymienia sie na szkatki :D 

ma ktoś riba +0-5 srednie 30+? albo jakiegoś nie za drogiego riba +9 sr 30+? pod tematem albo pw zostawcie kontakt!

Opublikowano

Nie do końca chodzi mi o gildię a osobę która pogra wspólnie ze mną mam czas tylko po 20 bo pracuje także gildia schodzi na drugi plan.

P.S trudno o jagód początkowe eq do 35 lvl?

Masz niby 20 lat i masz problem z nawiązaniem znajomości z osobą która gra w metina ? .. wystarczy wbić na serwer, porobić coś i na pewno poznasz sporo osób, z którymi będziesz mógł rozmawiać i być może grać razem. 

Jeżeli chodzi o EQ do 35 jest w miarę tanie, zależy all od bonów, wiadomo czym lepsze tym item będzie droższy. Zarobków jest w miarę sporo, także nie ma z tym problemu. 

zgadzam sie z kolegą up. lowienie to dobry zarobek :) jeszcze jutro drobne ryby wymienia sie na szkatki :D

ma ktoś riba +0-5 srednie 30+? albo jakiegoś nie za drogiego riba +9 sr 30+? pod tematem albo pw zostawcie kontakt!

Poszukaj na rynku, na pewno coś znajdziesz -_- 

xD 

Opublikowano

Masz niby 20 lat i masz problem z nawiązaniem znajomości z osobą która gra w metina ? .. wystarczy wbić na serwer, porobić coś i na pewno poznasz sporo osób, z którymi będziesz mógł rozmawiać i być może grać razem.

Jeżeli chodzi o EQ do 35 jest w miarę tanie, zależy all od bonów, wiadomo czym lepsze tym item będzie droższy. Zarobków jest w miarę sporo, także nie ma z tym problemu.

Myślę, że od szukania osób do gry także jest forum. Akurat w grze skupiam się na samej rozgrywce bo zaczynam od nowa, nie będę szukał Polaków. Te Twoje złote rady...

P.S Ile warta zmianka, bo na rynku Pełno Kamieni Duchowych, ale zero zmianek i KU. Przynajmniej w Shinsoo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...