Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że od szukania osób do gry także jest forum. Akurat w grze skupiam się na samej rozgrywce bo zaczynam od nowa, nie będę szukał Polaków. Te Twoje złote rady...

P.S Ile warta zmianka, bo na rynku Pełno Kamieni Duchowych, ale zero zmianek i KU. Przynajmniej w Shinsoo.

To naucz się też korzystania z tego forum.

tu znajdziesz ziomków. A wchodząc na stronę woma w panelu gracza jest zakładka "Price Checker" wpisujesz nazwę itemu i cena wyskakuje.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślę, że od szukania osób do gry także jest forum. Akurat w grze skupiam się na samej rozgrywce bo zaczynam od nowa, nie będę szukał Polaków. Te Twoje złote rady...

P.S Ile warta zmianka, bo na rynku Pełno Kamieni Duchowych, ale zero zmianek i KU. Przynajmniej w Shinsoo.

Wszystkie aktualne ceny są na głównej stronie zakładka "price" ;) 

xD 

Opublikowano

Wracam do niego już 3 raz ;D 
Męczy mnie zmienianie zbrojki i zdejmowanie tarczy do szukania metka i zmiana znowu przy nim:D KD pali jak szalone, a przydałoby się +5, niemniej zostaje na 55lvlu i jakoś to ogarne :D Serwer ma coś w sobie :)

Opublikowano

Serwer lipa, wszystko stare, 0 nowosci, jedyny + to evety (ktore z reszta sa monotonne, zawsze to samo)

Przeczytaj sobie wstęp prezentacji : 

cyFxoEi.png

i tyle w temacie. 

xD 

Opublikowano

dawno tu nie byłem... xD

Wracam do WOM'a i mam zamiar zrobić gildie :)

Chętny ktoś ?

Jeżeli gildia z ts3 to ja się skuszę. : >

Opublikowano

jak tutaj ze startem? tak samo jka na pl'u? czy łatwiej?

Zmianki dodania jak zdobycwac?

bodzie itp?

pelerynki i poty?

bodzie itp?

pelerynki i poty?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

bodzie itp?

pelerynki i poty?

zadajesz pytanie, które już były zadane milion razy, no ale dobra. 

-Zielone zmianki, dodania lecą z skrzynek z bossów w m1 (lykos, bera etc) a jeżeli chodzi o zmianki i dodania normalne to w is są bardzo tanie a jeżeli chodzi o dc (smocze monety) można zdobyć je za darmo poprzez votowanie (głosowanie) na stronie. 5 sm na dzień a 4 zmianki są warte 15 dc więc 3 dni wchodzenia na stronę masz już 4 zmianki, które lepiej sprzedać by mieć na jakieś eq typu fms +9. 

-Bodzie z skrzyń bossów 50 + oraz z moobków. 

- Pelerynki lecą z metinów np w snakefield jest sporo metinów na 45 gdzie leci po 10 pelerynek a z metka 60 po 20 w miarę łatwo jest, jeżeli chodzi o pelerynki, sporo tego leci jak się na metkach siedzi ;p no poty są u handlarki, a autopoty w is które są też tanie i albo kupujesz w sklepie od ludzi albo za darmowe sm i tyle. 

Jeżeli chodzi o zarobek na niskich poziomach, cofnij kilka stron i poszukaj, ktoś już pisał jak zarabiać. 

xD 

Opublikowano

zadajesz pytanie, które już były zadane milion razy, no ale dobra. 

-Zielone zmianki, dodania lecą z skrzynek z bossów w m1 (lykos, bera etc) a jeżeli chodzi o zmianki i dodania normalne to w is są bardzo tanie a jeżeli chodzi o dc (smocze monety) można zdobyć je za darmo poprzez votowanie (głosowanie) na stronie. 5 sm na dzień a 4 zmianki są warte 15 dc więc 3 dni wchodzenia na stronę masz już 4 zmianki, które lepiej sprzedać by mieć na jakieś eq typu fms +9. 

-Bodzie z skrzyń bossów 50 + oraz z moobków. 

- Pelerynki lecą z metinów np w snakefield jest sporo metinów na 45 gdzie leci po 10 pelerynek a z metka 60 po 20 w miarę łatwo jest, jeżeli chodzi o pelerynki, sporo tego leci jak się na metkach siedzi ;p no poty są u handlarki, a autopoty w is które są też tanie i albo kupujesz w sklepie od ludzi albo za darmowe sm i tyle. 

Jeżeli chodzi o zarobek na niskich poziomach, cofnij kilka stron i poszukaj, ktoś już pisał jak zarabiać. 

że tez Ci się chce..

Opublikowano

Czy jest ktoś w stanie trochę wspomóc na początek? Jinno nick Braddu :D

Co ewentualnie mogę Ci doradzić lub pomóc w jakimś problemie, pomoc finansowa nie ma sensu, uwierz. Z takim tokiem myślenia daleko nie dojdziesz, skoro nawet wystartować nie potrafisz a jest naprawdę łatwo ;) 

Nawet nie potrzebujesz mieć klienta by zarobić na start tak jak up mówi, wystarczy wchodzić na stronę i głosować 3 dni i masz 15 sm = 4 zmianki / 1 zmianka -2,3kk czyli z 9,5kk a jak na start jest to sporo hajsu ;p a  poza tym też są inne zarobki typu ubijanie bossów w m1 etc. 

xD 

Opublikowano

Uważajcie co piszecie w tym temacie, bo to moze byc obrócone przeciwko Wam :D Na tym serwerze jest polski sprzedawczyk - GM o nicku Kadso :D który często monitoruje ten topic.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Uważajcie co piszecie w tym temacie, bo to moze byc obrócone przeciwko Wam :D Na tym serwerze jest polski sprzedawczyk - GM o nicku Kadso :D który często monitoruje ten topic.

Rozwiń myśl :D bo miałem dłuuugą przerwę od serwera i chyba wracam, więc info się przyda co i jak, że mówisz GM+PL= sprzedawczyk :)

Opublikowano

Rozwiń myśl :D bo miałem dłuuugą przerwę od serwera i chyba wracam, więc info się przyda co i jak, że mówisz GM+PL= sprzedawczyk :)

Po prostu on przegląda ten temat. Więc, jak będziesz się chwalił, że używasz cheaty postując zdjęcia z gry na których widnieje Twoja postać może być niemiło :P

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Po prostu on przegląda ten temat. Więc, jak będziesz się chwalił, że używasz cheaty postując zdjęcia z gry na których widnieje Twoja postać może być niemiło :P

Z tego co kojarzę to sam autor tematu jest w teamie ^^. Na ten serwer istnieją wgl. jakieś cheaty? Mam na serwerze ponad 110h, a żadnego nie spotkałem :p

tenor.gif

Opublikowano

Trzeba być totalnym debilem, żeby chwalić się na forum jak czitujesz .. i bardzo dobrze, że przegląda przynajmniej widać że się interesują, nawet na polskich forach. 

xD 

Opublikowano

Z tego co kojarzę to sam autor tematu jest w teamie ^^. Na ten serwer istnieją wgl. jakieś cheaty? Mam na serwerze ponad 110h, a żadnego nie spotkałem :p

Istnieją, tylko wszystko wykrywa system i lecą bany bardzo szybciutko :P

Chodziło mi bardziej o jakieś porady jak dobrze zacząć surą wp :D

Czego konkretnie oczekujesz? Rób misje, bij metiny i bossy, drop ulepszacze. To jest ciągle ten sam metin, mechanika się nie zmieniła od 9 lat.

Opublikowano

Pytanko : Lepiej stac na 45 lvl i bic te metki (wezowe pole), czy lepiej 54/55 i czytac juz 3 skile, a najwyzej chodzic na metki na sohan ?

PS. Ma ktos na sell ziolo z łatwych małp ? xD. Cholernie ciezko to znalezc na miescie :/. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Pytanko : Lepiej stac na 45 lvl i bic te metki (wezowe pole), czy lepiej 54/55 i czytac juz 3 skile, a najwyzej chodzic na metki na sohan ?

PS. Ma ktos na sell ziolo z łatwych małp ? xD. Cholernie ciezko to znalezc na miescie :/. 

na metkach 45 jest słaby zarobek, no chyba że metki ubijasz w miarę szybko to czekasz na event books i wymieniasz za tomy to zawsze jakiś hajs wpadnie. Ale i tak bardziej się opłaca np wbić 55 i siedzieć na matowych lub w lesie na seedsach, oczywiście jak ogarniasz W 2h da się zarobić +/- 50kk. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...