Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Event jest beznadziejny, nie traćcie na niego czasu. 

Nie sraj ogniem Lexus, 300k za 1 item do skrzynki coś znaczy xD

Jak ktos gra w Red to zapraszam do gildii nick: RydahForLife lub KINGxD0MIK lub Anetka

OQqSOv4.png

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dlaczego tak sadzisz?

co dropi z tych czekoladek?

300k za 1 item do skrzynki coś znaczy  xD

No fakt, na początek w sumie to jest OK. Na moim lvlu totalnie nieopłacalne.

2 godziny farmienia na dropku a z 2 skrzynkek poleciało 10 ros i kamyk duchowy.. resztę, która została sprzedałem w sklepie i zarobiłem na tym więcej niż jest warty drop ze skrzynek. Tak więc jak już dropicie to lepiej je sprzedawać.

Mylisz sie  xD Z jednej ubitej dyni miałem 2kk więc na początku jest fajny zarobek  ;) A w sumie jeszcze nie wiem co ze szkaty leci  :)

Chodzi mi o dropienie tych cukierków i różdżek. Z dyniami to nie wiem bo jeszcze nie sprawdzałem.

Opublikowano

­

­Jeśli kupiłem te smocze kolce co dają 300 defa za 10kk, a sprzedałem za 20kk to dobrze na tym wyszedłem? :v

Zawsze te 10 kk do przodu.

Jak dla mnie dobry handel.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Nie wiem, trzeba by było ich zapytać, ale z doświadczenia wiem, że rękawica z gry nie zwiększa jakoś mocno dropu. Ja używam tylko tej z IS'u.

Ciekawostka: rękawica na 3 godziny jest gorsza od tej na 2 godziny (potwierdzone przez członka teamu)

3h - 30%

2h - 50%

tak kiedyś bylo

xD

Opublikowano

­Jeśli kupiłem te smocze kolce co dają 300 defa za 10kk, a sprzedałem za 20kk to dobrze na tym wyszedłem? :v

Nie, straciles. CO to za debilne pytanie skoro jestes drugie tyle do przodu? Chciales sie pochwalic na mpc ze zarobiles w sposob, w jaki zarabia 50% spoleczenstwa metina? No to gratuluje, myslales o drodze ekonomisty?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jakieś propozycje jak zarobić na 24-30 lvl tak by stykło na eq +9 35 dodam gram WP

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Nie, straciles. CO to za debilne pytanie skoro jestes drugie tyle do przodu? Chciales sie pochwalic na mpc ze zarobiles w sposob, w jaki zarabia 50% spoleczenstwa metina? No to gratuluje, myslales o drodze ekonomisty?

Zawsze mogło być warte 30kk, a wtedy miałbym 10kk mniej zarobku xp A 10kk to i tak nie jest jakoś dużo.

tenor.gif

Opublikowano

­

Do 30 u staruchy i do 105 isem :D

Jak do 30? Przecież to chyba było, że do 65 można. Zresztą, ja na 45lvlu mogę zresetować, więc nie wprowadzaj w błąd.

tenor.gif

Opublikowano

ma ktos sposob jak najszybciej nabic loyality petowi? zalicza jak bede zabijac swoje konto z innego krolestwa nonstop?

mam dopiero 5% a latałem wszedzie gdzie tylko mozliwe, ale trudno kogos lepszego zabic w eq do expa :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...