Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Nie wiem, trzeba by było ich zapytać, ale z doświadczenia wiem, że rękawica z gry nie zwiększa jakoś mocno dropu. Ja używam tylko tej z IS'u.

Ciekawostka: rękawica na 3 godziny jest gorsza od tej na 2 godziny (potwierdzone przez członka teamu)

No to w opisie widać, ta na 2h ma, że zwiększa drop do 4 razy, a ta na 3h do 3, czy tam 2 razy ;p Ale ta na 3h jest ściągalna.

tenor.gif

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć, mam kilka pytań:

Gdzie polecacie grać?

Znajdę jakąś ekipę PL?

Klimat starego PL'a?

Z góry dzięki.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Cześć, mam kilka pytań:

Gdzie polecacie grać?

Znajdę jakąś ekipę PL?

Klimat starego PL'a?

Z góry dzięki.

1.Jinno

2.Tak

3.Tak

Opublikowano

Cześć, mam kilka pytań:

Gdzie polecacie grać?

Znajdę jakąś ekipę PL?

Klimat starego PL'a?

Z góry dzięki.

1 : Gdzie wolisz ja osobiście gram w Chunjo ;) 

2 : Są, ale niestety żadnej zajebistej pro elo nie ma ;( 

3 : Nie, nic już nie będzie takie jak było, trzeba żyć teraźniejszością a nie przeszłością. 

xD 

Opublikowano

Osobiście od dłuższego czasu widzę jak Polskie serwery padają co chwilę ,albo startują jako niewypały i postanowiłem tutaj od nowa zacząć . Fajna zabawa , dużo ludzi handel kwitnie także zapraszam ! Wp 55+ !

Opublikowano

Tutaj jest wszystko ,,coś" warte mordo . Są nowe bossy w m1 itd . Ogólnie bij metki i ciągle exp :) , możesz łowić ,ulepszać itd . Planuję zrobić Polską gildię wymogi to jedynie posługiwanie się językiem Polskim , będziemy mogli robić wypady na DT i inne tego typu rzeczy , ktoś chętny ?

Opublikowano

Jeśli ktoś chcę pograć od "zera" (ja teraz zaczynam) zapraszam PW. Serwer polecam, z tego co widzę stabilny, nie ma problemu z supportem, wszystko jest ok, zapraszam ;)

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

­

Wie ktoś może co dostaje się z misji u balso ? Trzeba mu zapłacić 500k 1kk i 1,5kk

Dostajesz bodajże sztabkę, którą możesz sprzedać u Uriela, Beak-Go lub Starszej Pani (z tego co pamiętam). Ja dałem 500k, a tę sztabkę, czy co to tam niby było, sprzedałem u Starszej Pani.

tenor.gif

Opublikowano

halloween_2015.png

Od 30 października do 2 listopada oczekujcie oznak strasznego Halloween! Zapraszamy na  WoM2! Informacje na temat eventu na naszym forum.

sygnatura2.png

Opublikowano

Prawdopodobnie jezeli nick nie jest zajęty to będzie za jakieś 10min DragonLore Jinno jak by ktoś chciał razem pograć i chętnie przyjme podarunek w postaci miecza na 1-20lvl+9

Opublikowano

­

Prawdopodobnie jezeli nick nie jest zajęty to będzie za jakieś 10min DragonLore Jinno jak by ktoś chciał razem pograć i chętnie przyjme podarunek w postaci miecza na 1-20lvl+9

Toż to nic niemal nie warte, z 1-1,5kk może. Zbij respa mini bossów w m1, dropnij zmiankę i masz na mieczyk :v

tenor.gif

Opublikowano

Event jest beznadziejny, nie traćcie na niego czasu. 

Mylisz sie xD Z jednej ubitej dyni miałem 2kk więc na początku jest fajny zarobek ;) A w sumie jeszcze nie wiem co ze szkaty leci :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...