Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Besty w dolinie maja zmienione respy?

Kolego nie spamuj każdym pytaniem dotyczącym ceny jakiegoś złomu itd.! Edytuj sobie ostatniego posta jak o coś pytasz x10 z rzędu, sprawdzaj ceny w PRICE CHECKERZE już Ci ja pisałem i inni. To jest jak PL wszystko jest na swoim miejscu.

Opublikowano

K***a ... No a jak ? Horse Medal  T_T

Masz ta z resztą podpowiedzi ... 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Zapominam ciągle o tym checkerze, ale np. medalu nie widziałem w grze więc nwm jak dokładnie go tam wpisać

Jest coś takiego jak wikimetin2.pl wchodzisz i zmieniasz tam na wersje angielska i po temacie :)

Opublikowano

A jak jest z tymi vote żeby więcej robić? Mam zmienne IP, ale chyba tu widziałem, że ban za to jest więc odpada, ale jak będę miał 2 konto od buffa to mogę sobie robić na jednym kompie na 2 kontach ? I wtedy jeszcze bym mógł na 3 koncie specjalnie od monet robić sobie w szkolę mam możliwość codziennie 

Opublikowano

A jak jest z tymi vote żeby więcej robić? Mam zmienne IP, ale chyba tu widziałem, że ban za to jest więc odpada, ale jak będę miał 2 konto od buffa to mogę sobie robić na jednym kompie na 2 kontach ? I wtedy jeszcze bym mógł na 3 koncie specjalnie od monet robić sobie w szkolę mam możliwość codziennie 

Nie da się! tylko na jedno konto. Będziesz kombinował to Ci złapią i polecisz do raju bananowców :)

Opublikowano

Jak zrobie konto w szkole i bd wchodzil na nim u siebie tylko raz w tygodniu przelozyc np. zmianki z isa to tez ban poleci? Niemozliwe to jest raczej

Oficjalnie jest to zakazane. Szansa na to, że zbanują jest bardzo nikła, ale jak ktoś z administracji wyłapie że tak robisz, to będzie perm.

Opublikowano

­

Oficjalnie jest to zakazane. Szansa na to, że zbanują jest bardzo nikła, ale jak ktoś z administracji wyłapie że tak robisz, to będzie perm.

Ale jednak banują, dziennie można zobaczyć kilka zbanowanych za nadużywanie.

Ja tam bym tak robił, gdybym nie miał do stracenia 41lvl z aurą m5 i full eq+9 5b :v

tenor.gif

Opublikowano

A co ile ku sie czyta? I skad egzo/rady?

I poda ktoś nick kogoś z Akwarium albo jakiejś innej gildii dla Polaków w jinno?

KU, tomy co 6h, sekrety co 8h. Egzo skrzynie ucznia, IS i coś tam jeszcze chyba. Rad z tego co wiem to nie ma.

Idź do m1 i porozglądaj się, w Akwarium jest dużo typa.

tenor.gif

Opublikowano

A jak bede robil vote na innym ip ale jak minie czas juz po zrobieniu na moim? Albo na telefonie sie da moze?

To nie ma znaczenia, czy czas minie czy nie. System głosowania sprawdza 2 rzeczy: cookies z przeglądarki i IP. Na jednym IP możesz zagłosować tylko raz, nie ważne czy wyczyściłeś cookies i jest to inne konto. Tak samo na jednym koncie możesz zagłosować tylko raz, nie ważne czy zmieniłeś IP. Na jakiej podstawie banują za nadużywanie systemu? Nie wiem, mogą nawet przez miesiąc to ignorować, a gdy już coś osiągniesz ktoś się zorientuje i dostaniesz bana.

Przestań kombinować i głosuj normalnie, 1 kontem dostaje się 5DC dziennie, to nie tak mało.

Opublikowano

A jak bede robil vote na innym ip ale jak minie czas juz po zrobieniu na moim? Albo na telefonie sie da moze?

Polska zachłanność. Dają palec ten che cała rękę -_-.  Ten serwer to nie jest jakiś zwykły serwer przewidzieli takie zachowania jak Twoje i się przygotowali. Oni zawsze są krok przed Tobą więc coś co jest nielegalne na serwie wyjdzie bardzo szybko :]

Opublikowano

Teraz juz wgl nie chodzilo mi o to zeby robic wiecej niz 5 xD To vote co 20h wiadomo raz dziennie, a to co 12h mozna 2 razy, ale jak wroce ze szkoly o 15 i zrobie je to bym musial potem o 3 w nocy robic zeby 2x w ciągu doby zrobic. Zamiast wstawania o 3 wole robic o 19 wieczorem i 7 rano, ale nie chce mi sie wlaczac tylko po to kompa rano dlatego pytam czy moge na innym ip albo na telefonie. Nie chce wiecej tych monet niz 5 dziennie, tylko robic to 1 vote rano na telefonie albo w szkole bo tak wygodniej

Opublikowano

Jak się zarejestrować ? Bo trzeba podać Nick  z Forum a nie wiem gdzie zrobić to konto na forum.

Omfg. Seriously? nawet zarejestrować się nie potrafisz? Masz podać nick jaki CHCESZ MIEĆ NA FORUM, a nie nick z forum. -_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...