Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Księgi i instrukcje czyta się co 6h (kiedyś było 8h), sekrety około 8-10h. Wszystkie można czytać niezależnie, łącznie w ciągu jednej doby można przeczytać: 4 księgi, 4 instrukcje, 2 sekrety, jednak człowiek musi spać więc zazwyczaj wychodzą 3 księgi, 3 instrukcje, 1 sekret. 

Czas na czytanie kamienia jest losowy, zawsze udaje mi się przeczytać 2 ciągu dnia i jest to coś koło 8-10h, nie jestem pewien.

Opublikowano

­

Jak ta alchemia działa ? dropią mi Dragon stone i co dalej ? 

Jak zbierzesz 10 to zamieniają się w cor draconisy, otwierasz je i pod "O" masz te kamyczki i je przerabiasz.

Ile jest % na wejście 5 bonu? Spaliło mi go 8 razy po rząd ;-;

tenor.gif

Opublikowano

­

Jak zbierzesz 10 to zamieniają się w cor draconisy, otwierasz je i pod "O" masz te kamyczki i je przerabiasz.

Ile jest % na wejście 5 bonu? Spaliło mi go 8 razy po rząd ;-;

Prawdopodobnie 20%

Opublikowano

­

Jest w jakimś królestwie gildia dla Polaków ? I ogólnie gdzie najwięcej ich gra

W Jinno jest Akwarium, chyba w Jinno właśnie najwięcej Polaków.

tenor.gif

Opublikowano

­

A jak te vote się robi? W vote for us są 3 do wyboru, robię każde i nic. W tym 1 jakaś dziwna weryfikacja jest 

DC dostajesz tylko za te 2 pierwsze, duże, za te na dole nie dostajesz. W tym 1 i 2 masz weryfikację, wystarczy, że klikniesz i dasz, żeby zagłosować.

tenor.gif

Opublikowano

Po ile wystawić fmsa/koziki/antyka+0 małe średnie, srebrne szkaty/klucze, red perłe i zbroje 26lv+0 sura 500hp?

Fms'y po 800-1kk max reszta  nic bo nikt nie kupuje , srebrne itd. sprawdz sobie na stronie jest tak gdzie robisz darmowe SM'y  Price Checker wpisujesz nazwe po ang. i ci wyskakuje srednia cena.

Opublikowano

­

A te szkaty bossow z m1 lykos itp?

Ja wystawiłem cały shop po 190k to po kilku dniach zeszło wszystko. Korzystaj z Price Checkera, tam masz średnie ceny z każdego dnia miesiąca (w sumie z innych miesięcy też).

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...