Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ze szkatułek blasku dropią jeszcze:

- dodania 5 bonu (2.5kk)

- bodzie (1kk)

- dłonie krytyka i przeszywki x5 (2kk)

- fasolki zen (800k)

- pierścienie języka (400k)

reszta to faktycznie śmieci

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja dropiłem na 10lv. FMS leci z Cursed Alpha Blue Wolf a RIB z Cursed Black Bear.

Na twoim miejscu dobiłbym 35lv, dropił książki i czekał na book daya. Rumuni zaczynają jutro rok szkolny, także powinno być trochę luźniej na spotach.

CdJ7h.gif

Opublikowano

Ja dropiłem na 10lv. FMS leci z Cursed Alpha Blue Wolf a RIB z Cursed Black Bear.

Na twoim miejscu dobiłbym 35lv, dropił książki i czekał na book daya. Rumuni zaczynają jutro rok szkolny, także powinno być trochę luźniej na spotach.

dzięki za wyjaśnienie spraw , jeszcze jedno kiedy będzie ten book day? :)

Opublikowano

Nie ma ustalonego terminarza, jest co jakis czas ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Niby nie ma tego rozpisane, ale odbywa się on co około 3 tygodnie. Ostatni był 31.08, także obstawiam, że kolejny będzie koło 21.09.

CdJ7h.gif

Opublikowano

Rumuni zaczynają jutro rok szkolny, także powinno być trochę luźniej na spotach.

dzieki bogu, nie zebym byl jakims rasista czy cos ale wkur*aja mnie te rumuny niemiłosiernie 

to najwiekszy minus tego serwera xD

Opublikowano

Serwer jest mega! Dla ludzi ktorzy chca zostac gdzies na dluzej jak najbardziej polecam ;) Jest dobry klimat ludzi duzo serwer nie jest nastawiony pod hajs nic tylko grac.

Opublikowano

Serwer jest mega! Dla ludzi ktorzy chca zostac gdzies na dluzej jak najbardziej polecam ;) Jest dobry klimat ludzi duzo serwer nie jest nastawiony pod hajs nic tylko grac.

jednak gdy poczujes smak porazki ktorej zmianki sie marnuje

przyjdzie na mysl zabic sie

jednak myslisz to nie sen

ty nie taki z innej paki

z racji jakiej mam sie zabi

c skoro zycie idzie nabic

I razem spiewajmy

JA ZMIENILEM JĄ....

ONA ZMIENILA SIE

(tutaj ciszej)

jednak nie jak chcialem ziom

co mam zrobic

(KRZYK) OJOJOJ !

i tutaj rap

zmienilem zmianka tygre eloelo jednak byla gownem spowiana

teraz w wiezieniu ja wycwelą pozniej bedzie se skakala JOL!

A co do tego co napisales

zgadzam sie w 100%

Serwer testowalem gram gralem grac bede polecam

Opublikowano

Jak ktoś ma dość serwerów na miesiąc robionych z pa$ji to ten serwer jest najlepszym wyborem.

Łatwo zarobić, ludzi bardzo dużo i darmowe sm codziennie.

Trzeba mieć 35 lvl żeby móc bojowca zrobić?

Opublikowano

Jak ktoś ma dość serwerów na miesiąc robionych z pa$ji to ten serwer jest najlepszym wyborem.

Tak :) 35 lvl jest niezbędny aby mieć bojowego konia . 

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej wspomniał, musisz mieć 35lvl aby zrobić boja. Misje konne robisz tak jak na oficjalach, potrzebujesz medali, do bojowca możesz robić co 4 godziny (zawsze się udaje), potem na militara co 8 godzin (może nie zaliczyć).

CdJ7h.gif

Opublikowano

jak robic te darmowe sm ? 

Po pierwsze musisz mieć aktywowane Sentry protection. Robisz to w ustawieniach konta. 

Po zalogowaniu się na swoje konto powinieneś mieć po prawej stronie taki widok.

78eVqs2.png

Klikasz w napis "Vote for us" i wybierasz głosowanie. SM dostajesz tylko za te dwa pierwsze głosowania. Na tych stronach będziesz musiał zrobić captche, tego nie będę ci tłumaczył.

Po zagłosowaniu odczekaj chwilę i powinieneś mieć SM na koncie. Głosowanie za 2 SM robisz co 12 godzin, za 1 SM co 20.

CdJ7h.gif

Opublikowano

Zaloguj sie na stronie , po prawej jest Menu , znajduje sie w nim przycisk Vote for us  , klikasz i wybierasz rodzaj głosowania , za fioletowe dostajesz 2 DC a za zielone 1 DC. 

aa... i aby moc zrobic głosowanie wejdz w ustawienia konta i przesuń suwak bodajże "Activate Sentry"

Edit: Mozna cos robic z kd +0-2 ? Bo w Q&A jest napisane ze mozna ulepszac od +3 ;)

ps. prezentacja jest aktualna ?

Znow edit: Skąd pet ? W IS nie widze :/ . Skad Magic Coin ? To nie jest tak jak na zasadzie SM=SZ ? 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Można ulepszać KD na +4 i na +5.

Na 40 poziomie dostajesz questa i tam masz wszystko wyjaśnione odnośnie zwierzaka, wcześniej nie można go zdobyć.

Kupując przykładowo 100 Dragon Coins otrzymasz 10% ich ilości czyli 10 Magic Coins, tyczy się to tylko zakupu za pieniądze (nie jest możliwe zdobycie MC za głosowanie)

Opublikowano

W ostatnim miesiącu pochodziłem sobie trochę na Azraela. Na luzie, jeden wypad dziennie, w weekendy po 2. :D Otworzyłem 45 skrzyni (jedna kosztuje 50kk, czy razem były warte 2,25KKK).

Tak prezentuje się drop.

nn7gTsQ.png

Podsumowując:

- SCE x4 (1,1kkk - tutaj akurat nie kierujcie się tym, bo te ceny bardzo się wahają)

- 100 DC Voucher x6 (270kk)

- Tiger Earrings x3 (120kk)

- Dragon Earrings x6 (120kk)

- zmianki x60 (120kk)

- TB x4 (60kk)

- SCB x4 (60kk)

- SCN x4 (56kk)

- DB x5 (50kk)

- dodania x10 (20kk)

- Titan Shield x2 (10kk)

Czyli wydropiłem itemki warte jakieś 2kkk. Ogólnie wszystko zależy od SCE - jedne mniej/więcej mogą ustawić zarobek. 

CdJ7h.gif

Opublikowano

Czyli wszystko się zgadza, bo szansa na SCE to jakieś 9%

ja mimo wszystko wole szkatułki sprzedawać, niż otwierać - mam pewny zarobek, niezależnie od szczęścia

DC robiłeś sam czy z kimś?

Opublikowano

@Lexus.

Czym jest SCE? i skad az tak wysoka jego cena?

Po ostatniej literce sądzę że earrings

Czyli wg. mnie to te kolce do expa pl = Kolczyki Kryształu Duszy, te niebieskie.

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...