Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś wie jak przebiegło to losowanie tych kuponów lottka? jak ktoś wygrał to dostawał z automatu SMy czy jak? bo nie grałem jak losowali i nwm czy mam rzucać pracę i jechać na Karaiby?! :D

Opublikowano

Losowali na random org, osoba, której numer był wylosowany musiała napisać po odbiór nagrody.

Lipa, mogli to jakoś automatycznie zrobić nie grałem ze 2 dni, a wtedy to losowali i nwm :D dobra kij sprzedałem wszystkie tickety u handlarki.

Opublikowano

Lista wygranych numerów:

223056

222620
224214 - SirAlucard
215169 - xMemoShine
230466 - AkyLos

215694
230094
228592 - Kishna
213614
218773

218809 - Braudus
230523
218708
218832
222151

215681 - Gotteswerk
216927
214953
215892
217555 - MrFake

220566
230717
225238
216574
231830

Nie jestem pewien, ale chyba nie byłoby problemu gdybyś teraz pokazał GM'owi ticket, niektórzy oddawali dzień po i normalnie dostawali nagrodę.

//Skoro już sprzedałeś, to lepiej nie sprawdzaj, okazanie się, że straciłeś 250DC może być bolesne :D

Opublikowano

Gdzie się zarabia od 55-70 lvl?
Czy na 65 lvlu+ dropną mi kamienie do biologa ( dropił ktoś na hlvlu rzeczy dla biologa z niskiego ) ?

Ile warta szkata wodza orków ( nie wyswietla sie w price checkerze )

xD

Opublikowano

Gdzie się zarabia od 55-70 lvl?

Czy na 65 lvlu+ dropną mi kamienie do biologa ( dropił ktoś na hlvlu rzeczy dla biologa z niskiego ) ?

Ile warta szkata wodza orków ( nie wyswietla sie w price checkerze )

1. Metki na wężowym polu, ulepszanie w DT, metki w DT, ripper.

2. Tak.

3. 1kk

Opublikowano

Nowym polskim GM jest [TGM]Kados więc od dziś nie będzie problemu z polskim supportem :P

Mam do Ciebie Wojtek pytanie :D czy Ty masz jakiś bliższy kontakt z Administracja tego serwera? jakieś profity z tego niesiesz tzn. prowadzisz serie,  Twoje filmy są na głównej mówisz, że jeszcze trochę seria pociągnie czyli jak jest w końcu :D?! masz coś z tego czy grasz bo lubisz serwer i tyle?  Ofc. nie chcesz nie odpowiadaj nic do Ciebie nie mam :] jak i do serwera nic nie  mam bo gniecie jajca^^

Opublikowano

co to jest "imba eq" ?

imba eq = pro eq. Po prostu po angielsku w MMO przyjęło się pisać imba bo pro to skrót od professional w angielskim :P

Mam do Ciebie Wojtek pytanie :D czy Ty masz jakiś bliższy kontakt z Administracja tego serwera? jakieś profity z tego niesiesz tzn. prowadzisz serie,  Twoje filmy są na głównej mówisz, że jeszcze trochę seria pociągnie czyli jak jest w końcu :D?! masz coś z tego czy grasz bo lubisz serwer i tyle?  Ofc. nie chcesz nie odpowiadaj nic do Ciebie nie mam :] jak i do serwera nic nie  mam bo gniecie jajca^^

Mam kontakt z Team Managerką (Alea) i częściowo też z Shogunem (założycielem serwera) ale to rzadziej. Grę tutaj i prowadzenie serii zacząłem bo serwer bardzo mi się spodobał, po jakimś czasie napisałem do nich na email w sprawie promocji moich filmów ponieważ bardzo zależało mi na dodatkowych wyświetleniach i subskrybcjach ze względu na to, że mój kanał miał wtedy ~600 subów. Po krótkich rozmowach doszliśmy do porozumienia i od tamtej pory moje filmy wrzucane są na stronę główną i ich stronę na facebooku a także raz na miesiąc dostaję pewną sumę dc. Po pewnym czasie, kiedy mój kanał bardziej się rozwinął a filmy stały się popularniejsze doszła też do tego symboliczna kwota pieniędzy za odcinek :)

Opublikowano

imba eq = pro eq. Po prostu po angielsku w MMO przyjęło się pisać imba bo pro to skrót od professional w angielskim :P

Mam kontakt z Team Managerką (Alea) i częściowo też z Shogunem (założycielem serwera) ale to rzadziej. Grę tutaj i prowadzenie serii zacząłem bo serwer bardzo mi się spodobał, po jakimś czasie napisałem do nich na email w sprawie promocji moich filmów ponieważ bardzo zależało mi na dodatkowych wyświetleniach i subskrybcjach ze względu na to, że mój kanał miał wtedy ~600 subów. Po krótkich rozmowach doszliśmy do porozumienia i od tamtej pory moje filmy wrzucane są na stronę główną i ich stronę na facebooku a także raz na miesiąc dostaję pewną sumę dc. Po pewnym czasie, kiedy mój kanał bardziej się rozwinął a filmy stały się popularniejsze doszła też do tego symboliczna kwota pieniędzy za odcinek :)

No i oszczędzasz mój czas bo zanim zauważę pytanie w tym temacie to ty już na nie zdążyłeś odpowiedzieć xD

sygnatura2.png

Opublikowano

No i oszczędzasz mój czas bo zanim zauważę pytanie w tym temacie to ty już na nie zdążyłeś odpowiedzieć xD

będzie wprowadzony również na serwerze wilkołak macie może jakieś info ?

Opublikowano

Siemka. Co sądzicie o zakupie riba+9 śr.27% czysty za 25kk? Price checker niestety nie pomoże ze względu na to, że nie da rady zrobić przedziału średnich:/

Opublikowano

Jak tu jest z dropem? Chciałbym na 10lv podrobić w m3, ale nie wiem jak zablokować expa? Trzeba coś kupić?

A i jeszcze jedno- resp metinów- zwiększony/skrócony czas na resp?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Jak tu jest z dropem? Chciałbym na 10lv podrobić w m3, ale nie wiem jak zablokować expa? Trzeba coś kupić?

A i jeszcze jedno- resp metinów- zwiększony/skrócony czas na resp?

pierścień anty-expa u hanldarki różności, kosztuje 100k

ma inną nazwę, ale działanie to samo

wydaje mi się, że jest zwiększony, ale na globalu dawno nie grałem więc pewny nie jestem

Opublikowano

pierścień anty-expa u hanldarki różności, kosztuje 100k

ma inną nazwę, ale działanie to samo

wydaje mi się, że jest zwiększony, ale na globalu dawno nie grałem więc pewny nie jestem

a co jest najbardziej opłacalne? 8-10lvl do m3 czy 15-18 na metki m1?

Ebmy5Hc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...