Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sh4ke, Erion może znalazłby sie jeszcze jakiś polski youtuber, który zrobiłby serie z wom2 ;)?

Hikari robil :)

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Powiem krótko jeden z najlepszych powstałych serwerów MT2, nic dodać nic ująć.Wszystko jest jak powinno być na dobrym serwerze HARD.

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Jest tu jakaś polska gildia? Jeśli tak to w jakim królestwie?

Opublikowano

Gdzie najlepiej tu farmić szkaty blasku i heksagonalne? 

wszędzie gdzie jest dużo mobów

najlepiej chyba lochu pająków V2/V3 i w DT

Jest tu jakaś polska gildia? Jeśli tak to w jakim królestwie?

Jinno: MarkOfPoland, Gospoda, Cebulandia, Existence, Rubiny, Polonia

Chunjo: BloodyRage

Shinsoo: ZewKrwi

niektóre mogą być już martwe

Opublikowano

Siemka, planował bym zagrac sobie tutaj xD ale o to chodzi ze samemu stypa.. Sa ludzie ktorzy tera zaczynaja>? :D

Chcesz to chodź do Shinsoo, pozbiera się Polaków i zrobi jakąś gildie :)

Opublikowano

Siemka, planował bym zagrac sobie tutaj xD ale o to chodzi ze samemu stypa.. Sa ludzie ktorzy tera zaczynaja>? :D

Wlasnie nei mam z kim grac a tez wbilem tam niewiele :) Jak cos wal PW, gram w jinno.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dajcie screena ile ludzi jest na DT normalnie.

Screena ci nie dam, ale ludzi jest roznie, ja najczęsciej DT robie w nocy samemu wiec wtedy jestem sam i czasami z 2 osoby na kowala biore

Opublikowano

Screena ci nie dam, ale ludzi jest roznie, ja najczęsciej DT robie w nocy samemu wiec wtedy jestem sam i czasami z 2 osoby na kowala biore

A w południe ile jest ludzi? Oczywiście na ch na którym jest najwięcej ludzi.

1

2

3

Opublikowano

nie da sie tego powiedzieć, raz na wszystkich CH jest po 10-15 osób a raz są pustki*

dlaczego o to pytasz tak właściwie? jeżeli pytasz o to, czy często są robione wypady na DT, to tak, nie ma z tym problemu. Jak nie będziesz przeszkadzał i stał pod ścianą to na pewno ktoś cie weźmie.

*w sensie na DT

Opublikowano

Na Stronie masz licznik graczy, jutro mogę Ci zrobić screena z Shinsoo w południe

Opublikowano

Na Stronie masz licznik graczy, jutro mogę Ci zrobić screena z Shinsoo w południe

Ok możesz dać.

A jeszcze jedno. Jak z fishbotem? Chciałbym go odpalić bo nie chcę mi się samemu łowić. Oczywiście będę przy komputerze cały czas i będę zaglądał co i jak.

1

2

3

Opublikowano

Ok możesz dać.

A jeszcze jedno. Jak z fishbotem? Chciałbym go odpalić bo nie chcę mi się samemu łowić. Oczywiście będę przy komputerze cały czas i będę zaglądał co i jak.

Nie wiem jak to jest z fishbotem, ale z innymi cheatmi jest tak, że namierza automatycznie po odpaleniu go. Dlatego jak chcesz ,,pograć'' troche, to bez wspomagaczy :)

Opublikowano

Nie wiem jak to jest z fishbotem, ale z innymi cheatmi jest tak, że namierza automatycznie po odpaleniu go. Dlatego jak chcesz ,,pograć'' troche, to bez wspomagaczy :)

Dobra dzięki. Napisałeś że dasz screena z Shinsoo. A mógłbyś dać też z DT w południe?

1

2

3

Opublikowano

Dobra dzięki. Napisałeś że dasz screena z Shinsoo. A mógłbyś dać też z DT w południe?

Na DT jeszcze nie chodze, nie dawno co zacząłem grać :D

Ale myślę że sporo ludzi chodzi, często na wołaj piszą ludzie że robią DT i czekają kilka minut 

Opublikowano

Na DT jeszcze nie chodze, nie dawno co zacząłem grać :D

Ale myślę że sporo ludzi chodzi, często na wołaj piszą ludzie że robią DT i czekają kilka minut 

Ja wbiłem teraz 30 lvl i chodzę na rybki. Szkoda że gram w chunjo :/

1

2

3

Opublikowano

Ja wbiłem teraz 30 lvl i chodzę na rybki. Szkoda że gram w chunjo :/

Zrób sobię 2 postać ( najlepiej buffa bo zawsze się przyda ) 30 lvl i łów na 2 konta, dużo szybciej :)

Są takie osoby co na 4 konta potrafią, ale to już trzeba mieć wprawę :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...