Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na serwie dagger daje dobrze rade w pvp? czy może jednak ten mental?

I to i to, pvp jest na prawde dobrze zbalansowane. Wystarczy wejść na dojang w sobotę i poczekać na najwyższy przedział levelowy :)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde piszę tutaj, ale jest ktoś w stanie pomóc mi na bojowca bo pisze pół dnia i nikt z tych ciapaków nie chce pomóc ;/  //jinno

Opublikowano

Naprawdę bardzo mnie ciągnie do tego serwera, ale zakaz sprzedawania kont za pln czy inne realne waluty odepchneło mnie tak bardzo od serwera, że mimo prawie ideal serwa, zrezygnuję.

Opublikowano

Naprawdę bardzo mnie ciągnie do tego serwera, ale zakaz sprzedawania kont za pln czy inne realne waluty odepchneło mnie tak bardzo od serwera, że mimo prawie ideal serwa, zrezygnuję.

Zakazy są po to by je łamać :D Na PL'u i większości privów też nie można sprzedawać za PLN, ale kto tego przestrzega? No i zanim zrobiłbyś dobrą postać, a następnie znudziłaby Ci się gra i chciałbyś sprzedać konto to trochę czasu by minęło, nie martw się na zapas ;d

Opublikowano

Jakby ktoś chciał dobrze zacząć, mam co nie co do oddania, chętnie przyjmę kilka gruszek.

Serwer polecam, dobra administracja i wgl.

Opublikowano

Kurde piszę tutaj, ale jest ktoś w stanie pomóc mi na bojowca bo pisze pół dnia i nikt z tych ciapaków nie chce pomóc ;/  //jinno

Jeśli nikogo nie znajdziesz to odezwij się do mnie. Co prawda jestem z shinshoo, ale najwyżej ubijesz sobie łuczników, jak metka będę rozwalał. Pisz jutro, koło południa. 

World of metin2: 2Hanz, Shinshoo

Opublikowano

Jakby ktoś chciał dobrze zacząć, mam co nie co do oddania, chętnie przyjmę kilka gruszek.

Serwer polecam, dobra administracja i wgl.

Mogą być jabłka?^^

Opublikowano

Zakazy są po to by je łamać  :D Na PL'u i większości privów też nie można sprzedawać za PLN, ale kto tego przestrzega? No i zanim zrobiłbyś dobrą postać, a następnie znudziłaby Ci się gra i chciałbyś sprzedać konto to trochę czasu by minęło, nie martw się na zapas ;d

No niby tak, ale PL to inna sprawa. Popatrz na allegro. Wpisz sobie WOM2 albo world of metin2 i zobacz ile jest aukcji,,, Jest okrągłe 0, a na czacie/forum ogłaszać się nie można, bo ban, więc jak żyć?

Opublikowano

Da się tak zrobić , żeby po włączeniu gry były juz wpisane pasy?

Można zrobić drugie konto ( buffa ) na tym samym IP?

czy ja o czymś nei wiem? za to jest ban? mam 3 konta założone na 1 IP i co teraz? ^^

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

czy ja o czymś nei wiem? za to jest ban? mam 3 konta założone na 1 IP i co teraz? ^^

Nie ma za to bana, mozesz spokojnie grac  :D

ZR_o79.gif

Opublikowano

No niby tak, ale PL to inna sprawa. Popatrz na allegro. Wpisz sobie WOM2 albo world of metin2 i zobacz ile jest aukcji,,, Jest okrągłe 0, a na czacie/forum ogłaszać się nie można, bo ban, więc jak żyć?

Idziesz do pracy czy pograć 4fun? Ja sam lubię po zakończeniu gry przytulić jakąś stówkę czy nawet kilka stówek, ale też bez przesady by serwer szukać pod kątem monetyzacji, a Metin2.PL jest w Polsce bardziej popularny niż World of Metin, na pewno można to jakoś sprzedać, ale jak szukasz serwera pod kątem łatwej sprzedaży to graj na serwerze, który Ci się nie podoba tak jak WoM ale można go łatwiej upłynnić ;)

Opublikowano

Opłaca się ulepszać itemsy typu .ebony na z +8 na+9 u gildijnego? czy u normalnego bo te 500k jest różnicy dla mnie na początku gry:) mogę za to kupić jeszcze jednego zęba^^ Czy w ogóle daje on na serio te 10% czy leci sobie w chu88:)?

Opublikowano

Na moim przykładzie. Sam wykułem sobie całe eq i wszystko co robiłem to zawsze u gildyjnego. 

Dobra też będę już itemy 30lvl+ robił u gildyjnego pierdka :D właśnie wkułem ebo na +9,a już prawie nawaliłem w zbroje ze strachu, że znowu na minus wyjdę :P

@connect jakie lvl eq sam zrobiłeś?

Opublikowano

FMS +9, Śmiertelka +9, Żelak +9, Skórzane kozaki +9, 5Kątna +9, Srebrna +9, Ebo +9, Złoty naszyjnik +9.

EQ wykute, teraz kończę bonować. Problem taki, że nie mam pojęcia kiedy za skille się wziąć, bo w tej chwili dać 4kk za aure to dla mnie za dużo. Zastanawiałem się, czy nie zatrzymać się na 52 lvlu, ale nie mam za bardzo pomysłu gdzie zarabiać. Bo zasadniczo na wężowym polu w dzień nie ma sensu nawet siedzieć, dolina to samo. Pustynia jest dobra, ale za dużo czasu schodzi na szukanie metków. Na M3 już nawet patrzeć nie mogę :D

Opublikowano

3 tygodnie temu zrobiłem konto, ale patrząc realnie gram trochę krócej bo też nie siedzę codziennie, czasami wchodzę tylko oddać biologa bo nie mam ochoty na grę.

Opublikowano

Opłaca się ulepszać itemsy typu .ebony na z +8 na+9 u gildijnego? czy u normalnego bo te 500k jest różnicy dla mnie na początku gry:) mogę za to kupić jeszcze jednego zęba^^ Czy w ogóle daje on na serio te 10% czy leci sobie w chu88:)?

Z własnego doświadczenia ebony akurat niekoniecznie, ale ja bardzo często ulepszam żelazne hełmy. Kupuję +5 za 500k lub +7 za 2.5kk i kuję do +9, prawie zawsze wychodzę na plus.

Opublikowano

1) Jest jakaś w jinno polska gildia co pomogła by zrobić bojowca?
2) Co polecacie dropić na 36-42 lvlach z rękawicą

3) Które itemy z ISu najlepiej schodzą w grze?

4) Które ubranko/kapelusz z ISu jest najlepsze do expa ( i czy mija ich czas podczas gdy są nie noszone)

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...