Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@kubatoja @kaka22222 @Lexus. @KosciuszkoBest @MoHa15

Widzę że gracie na serwie, ma może ktoś pożyczyć FMS +6 i wyżej? Miałem tam eq ale wywaliłem all a mam bodego z bojem i nie chce mi się troszku od nowa robić. Oczywiście oddam, albo od kupie jak już hajsu coś zarobię :P

Może być też ktoś inny kto posiada :D

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę że gracie na serwie, ma może ktoś pożyczyć FMS +6 i wyżej? Miałem tam eq ale wywaliłem all a mam bodego z bojem i nie chce mi się troszku od nowa robić. Oczywiście oddam, albo od kupie jak już hajsu coś zarobię :P

To po co wywalałeś? xD XD

Opublikowano

To po co wywalałeś? xD xD

Bo miałem skończyć grę w metina ale to jest mocniejsze ode mnie :P

@1373230489-U611928.pngNukey Daj fms !

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Ja pogralem chwile i mam przerwe.. nie mam z kim grac, a samemu mi sie nie chce, a nie moge znalezc zadnej sensownej osoby :P Wiec takiego FMSa to ja mam ale dla siebie, +7 czy +8, nie pamietam nawet. Generalnie to tylko trzecpie coinsy teraz i odpowiadam w tym temacie, a kiedy sie wezme za gre nie wiem :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ja pogralem chwile i mam przerwe.. nie mam z kim grac, a samemu mi sie nie chce, a nie moge znalezc zadnej sensownej osoby :P Wiec takiego FMSa to ja mam ale dla siebie, +7 czy +8, nie pamietam nawet. Generalnie to tylko trzecpie coinsy teraz i odpowiadam w tym temacie, a kiedy sie wezme za gre nie wiem :D

Ja gram sam i jest git:D forever alone^^ nie mam szczęścia co do zawiązywania znajomości w grach, pogram z kimś chwilę i bajo bongo kopenso w dupenso :] Metin to nie jest gra wymagająca/sprzyjająca poznawania kolegów(jak np. lol/wot) bo większość to dzieci(jeden Ci skuje, drugi dostanie spazmy jak Ty mu sksujesz i Ci powie co on nie robił z Twoja matką mimo, że nawet mu się nic nie opierzyło w gaciach). Ofc. są wyjątki normalnych ludzi, ale większość to gimby nie wyżyte lub bite w szkole. Taki krótki wątek związany z moją przygodą w metinie :D Jak wrócisz możemy zagrać w metka :D(chociaż nwm na czym to ma polegać chyba jedynie na tym, żeby pogadać na ts) to daj znać.

Opublikowano

Ja gram sam i jest git:D forever alone^^ nie mam szczęścia co do zawiązywania znajomości w grach, pogram z kimś chwilę i bajo bongo kopenso w dupenso :] Metin to nie jest gra wymagająca/sprzyjająca poznawania kolegów(jak np. lol/wot) bo większość to dzieci(jeden Ci skuje, drugi dostanie spazmy jak Ty mu sksujesz i Ci powie co on nie robił z Twoja matką mimo, że nawet mu się nic nie opierzyło w gaciach). Ofc. są wyjątki normalnych ludzi, ale większość to gimby nie wyżyte lub bite w szkole. Taki krótki wątek związany z moją przygodą w metinie :D Jak wrócisz możemy zagrać w metka :D(chociaż nwm na czym to ma polegać chyba jedynie na tym, żeby pogadać na ts) to daj znać.

A ja Ci powiem, ze wiele wartosciowych osob poznalem. Raz trzymalem sie z jedna gildia przed dobry rok, a ludzie tam w 90% to osoby pelnoletnie i ogarniete..

Z jednym kumplem mam kontakt od 5 lat, poznalismy sie na jakims privie, nawet mial do mnie na wakacje przyjechac. Ogolnie na plus.

A na czym mialaby polegac gra..? A no na rozmowach, pozniej na wspolnych dt itd. O to generalnie w tej grze chodzi.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

gdyby ten serwer zrobili od nowa to napewno bym gral :) swietnie sie gralo i byla fajna atmosfera (do pwenego czasu) pozniej ludzie odchodzili i zrobily sie pustki wiec tez przestalem grac (aktualnie nie mam juz konta bo zostalo usuniete nie wiem czemu ale ok)
pamietam te eventy itd. fajnie sie gralo :) szkaty blasku, zgadnij kim jestem, kto to mowi, oraz wymiana ku na instr :)))
teraz to juz nie jest to samo ;/ wg mnie dobrze by bylo gdyby zrobili wom2 s2 (taki sam tylko ze od nowa) :) wiecej graczy by bylo itd.

czy teraz nadal oplacalo by sie grac ? czy sa jakies wojny gildii ? czy sa wypady na dt ?

Opublikowano

gdyby ten serwer zrobili od nowa to napewno bym gral :) swietnie sie gralo i byla fajna atmosfera (do pwenego czasu) pozniej ludzie odchodzili i zrobily sie pustki wiec tez przestalem grac (aktualnie nie mam juz konta bo zostalo usuniete nie wiem czemu ale ok)

pamietam te eventy itd. fajnie sie gralo :) szkaty blasku, zgadnij kim jestem, kto to mowi, oraz wymiana ku na instr :)))

teraz to juz nie jest to samo ;/ wg mnie dobrze by bylo gdyby zrobili wom2 s2 (taki sam tylko ze od nowa) :) wiecej graczy by bylo itd.

czy teraz nadal oplacalo by sie grac ? czy sa jakies wojny gildii ? czy sa wypady na dt ?

Z tego co obserwowalem to co chwile ktos spami o wypadzie na dt, wiec raczej sa. Wojen tez kilka widzialem. Czy oplaca sie grac - chyba tak.

Jesli o s2 chodzi - w sumie wyszlo, tyle ze "WoM2 Romania" - to identyczny server tylko dla Rumunow i w ich jezyku <niestety>.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Te sklepy offline dały drugie życie serwerowi tak jak każdemu innemu w obecnym czasie, ale robinie "s2" każdego serwera zabija "s1", więc nie ma opcji! Gra się dobrze, eventy są co weekend/% raty expa, na DT co jakiś czas ktoś spamuje na czacie.

Opublikowano

Te sklepy offline dały drugie życie serwerowi tak jak każdemu innemu w obecnym czasie, ale robinie "s2" każdego serwera zabija "s1", więc nie ma opcji! Gra się dobrze, eventy są co weekend/% raty expa, na DT co jakiś czas ktoś spamuje na czacie.

mozliwe ze zabija .. ale postaw sie na pozycji nowego gracza .. chcesz zarobic ale nie masz praktycznie jak bo ku nie selniesz fms itd. tak samo .. jedyny zarobek (domyslam sie ale nie wiem) to pewnie sa ulepszacze/stalki bron 65/75...

gdyby wystartowal s2 pewnie by ludzie z s1 przeszli tam i gralo by 3k+ ludzi (jak nie wiecej) wtedy by sie zrobil klimat jak na samym poczatku tego serwa :)

nie zapomne jak fajnie sie gralo :) (powiem jeszcze ze jak konczylem gre to top1 mial 93lvl i tez zakonczyl gre) :)

nie zmieniali nic z ratami? sa takie same jak na poczatku ?

i czy jest duzo heallerow ? :P (pamietam ze na poczatku bylo 3 z lvl 75 +) :D

Opublikowano

mozliwe ze zabija .. ale postaw sie na pozycji nowego gracza .. chcesz zarobic ale nie masz praktycznie jak bo ku nie selniesz fms itd. tak samo .. jedyny zarobek (domyslam sie ale nie wiem) to pewnie sa ulepszacze/stalki bron 65/75...

gdyby wystartowal s2 pewnie by ludzie z s1 przeszli tam i gralo by 3k+ ludzi (jak nie wiecej) wtedy by sie zrobil klimat jak na samym poczatku tego serwa :)

nie zapomne jak fajnie sie gralo :) (powiem jeszcze ze jak konczylem gre to top1 mial 93lvl i tez zakonczyl gre) :)

nie zmieniali nic z ratami? sa takie same jak na poczatku ?

i czy jest duzo heallerow ? :P (pamietam ze na poczatku bylo 3 z lvl 75 +) :D

No dla nowego gracza to jest git, ale dla starych graczy z s1 to nie bardzo. Nowy gracz vs starzy gracze, można dużo stracić( mówię tu o graczach z s1). Ja bym już nie zagrał na takim s2, jeśli grałem na s1 :) To tak jak rodzisz się Ty, a parę lat potem Twój brat/siostra to jesteś lekko spychany na drugi plan, czujesz się fajnie :D?(niezłe porównanie :D)

Opublikowano

w ile wbije 70lv na czym zarabiać na małym lv sa jakies eventy  

Ciągle są jakieś eventy. Dzisiaj o 19 jest OX

Exp bardzo szybko leci, czasami dają także raty to spokojnie można lvl wbić.

Jak chcesz zarobić na niskim lvl'u to musisz wystawić shopka na cały dzień albo i dwa, i zmniejszyć troche cene jaka jest na rynku :)

Jak ktoś ma jakiegoś Ribka 30+ śr z kd +4 to pisać ;d

Opublikowano

Skąd wezmę zmianki/dodania?

System konny taki sam jak na pl czy zmodyfikowany?

55 ku do g?

Dropią jakieś szkatułki serwerowe?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...