Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd wezmę zmianki/dodania?

System konny taki sam jak na pl czy zmodyfikowany?

55 ku do g?

Dropią jakieś szkatułki serwerowe?

-bossy te wysokolevelowe (np z azraela bodajze 10 zmianek), szkaty bossow

-taki sam, jedynie szybciej mozna robic poszczegolne misje

-tak

-nie

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

-bossy te wysokolevelowe (np z azraela bodajze 10 zmianek), szkaty bossow

Tylko szkaty bossów, z azraela nie leci nic oprócz yangów i jego szkatułki z której właśnie mogą zmianki polecieć :P

Opublikowano

Tylko szkaty bossów, z azraela nie leci nic oprócz yangów i jego szkatułki z której właśnie mogą zmianki polecieć :P

Docelowo to mialem na mysli, bo gdzies wyczytalem ze konkretnie z jego szkatulki moze ich poleciec wiecej niz z innych, nie wiem ile w tym prawdy.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dużo osób stoi na 50-55lvl na czym oni tak kroją kapustę ?:D był tu kolega, który się podjął robienia  poradników, ale zastopował na m1 :P może ktoś mi w skrócie przybliżyć na czym w tym przedziale zarabiać?

Opublikowano

Wężowa pole, idzie ładnie zarabiać jeśli ogarniesz ubijanie metków :). Chodzą na DT. Wbrew pozorom na wyższym lvlu nie jest tak łatwo zarobić o ile nie ma się dobrego eq. Sam teraz mam przestój, nie gram już parę dni bo nie wiem za bardzo co robićna 69 lvlu. Jedyne co mi zostaje to chyba kowal. Co prawda mam te 8 kont na dt, ale nie chce się za cholerę chodzić.

World of metin2: 2Hanz, Shinshoo

Opublikowano

Postacie są zbilansowane? Jak mniemam ciężko będzie mi się gralo archerem? 

Opublikowano

Dużo osób stoi na 50-55lvl na czym oni tak kroją kapustę ? :D był tu kolega, który się podjął robienia  poradników, ale zastopował na m1 :P może ktoś mi w skrócie przybliżyć na czym w tym przedziale zarabiać?

Red Las, magiczne nasiona i mleczny sok jeśli się nie mylę + to co napisał connect.

Opublikowano

Postacie są zbilansowane? Jak mniemam ciężko będzie mi się gralo archerem? 

Tak wszystko rozchodzi się o eq/skille itd. możesz grać czym chcesz. Archer no do expa to nie pociągnie, ale co najwyżej dzidę :) musisz mieć dropa wp/bodego czyli standardowo.

Opublikowano

Serwer jak dla mnie idealny ;3 Duzo graczy tylko przydaloby sie wiecej Polakow chyba ze ja mam takie szczescie ;d

Jezeli ktos chcialby ze mna zagrac to pisac pw :)

8999514546913221016689.png

Opublikowano

zrobili dla nich osobny serwer, ale wciąż sie muszą wchodzić na globala

nie dość że te ułomy nie potrafią pisać po angielsku i pieprzą głupoty w tym swoim języku to jeszcze dziennie dostaje po 20 wiadomosci "RO?"

Możesz pogadać z Niemcem, Francuzem, Czechem, Włochem

wszyscy znają angielski, gorzej czy lepiej, to nie ma znaczenia

ale z tymi pasożytami się nie da rozmawiać, będzie pisał w tym swoim rumuńskim i nie przekonasz go, by użył translatora czy czegokolwiek,  zaraz cie wyzwie od noobów, zacznie bić a potem uciekać

dzisiejsza sytuacja w DT:

pfH1dF4.jpg

EVVc13p.jpg

Ier6vdi.jpg

Opublikowano

Jeśli jest ktoś kto doda do gildii w shinso dropka 18lvl do gildi prosze pw.

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

rumuńskie zwierze

Nie jestem rasistą

Nie ma to jak zaprzeczanie samemu sobie  :D

Rozumiem twoje zdenerwowanie, ale na to nic nie poradzisz. Każdy ma prawo grać na WoM2, niezależnie od kraju, można też używać wszystkich języków, oczywiście pomijając wołaj i chat handlowy.

Do póki nie naruszy żadnego punktu regulaminu, np Cię nie obrazi, to nie robi niczego niedozwolonego.

sygnatura2.png

Opublikowano

Nie ma to jak zaprzeczanie samemu sobie  :D

Rozumiem twoje zdenerwowanie, ale na to nic nie poradzisz. Każdy ma prawo grać na WoM2, niezależnie od kraju, można też używać wszystkich języków, oczywiście pomijając wołaj i chat handlowy.

Do póki nie naruszy żadnego punktu regulaminu, np Cię nie obrazi, to nie robi niczego niedozwolonego.

Rasistą nie jest, nie wyzywa ich za kolor skóry :P Co najwyzej moze postawa ksenofobiczna, ale to na plus akurat : )))

Dzis nie doszly mi 2 coinsy za ankiete co 12h. Cos sie "zbugowalo"? Ktos tez tak mial? Tak to od dobrego miesiaca codziennie bylo wszystko w porzadku.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Startuje, w jakim królestwie najlepiej zacząć? (Gdzie jest dużo polaków). Jest jakaś polska gildia? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...