Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tu z polakami ?

Jak ceny ?

Warto zaczynać ?

Jakie są róznice względem PL ?

1.Sporo PL

2.Proporcjonalne względem dropienia yangów itd.

3.Tak

4. Przeczytaj prezentacje tego serwera to się dowiesz w Q&A są główne różnice.

Opublikowano

1.Sporo PL

2.Proporcjonalne względem dropienia yangów itd.

3.Tak

4. Przeczytaj prezentacje tego serwera to się dowiesz w Q&A są główne różnice.

No przeczytałem i nie wszystko sie dowiedziałem

Gra tu w miare ludzi czy pustki jak na PL.

Roski etc standardowo ?

Bony tez sie mixuje raz na 10 min ??

Opublikowano

No przeczytałem i nie wszystko sie dowiedziałem

Gra tu w miare ludzi czy pustki jak na PL.

Roski etc standardowo ?

Bony tez sie mixuje raz na 10 min ??

Wystarczy obadać licznik na stronie głównej 1k+/- luda online i ponad 1k+ shopów offline, więc nasz PL zostaje w tylu i te jego śmieszne serwery;] Bonusy co 1min, roski się tworzy samemu nie robiłem jeszcze, ale jest, gdzieś od tego npc.

Opublikowano

To za 1 DC nie działa mi coś

Jak Cie przeniesie już na spis tych metków to zostaw na minutę tą stronę.

Opublikowano

Jak Cie przeniesie już na spis tych metków to zostaw na minutę tą stronę.

które królestwo najlepiej wybrac? :D

Opublikowano

które królestwo najlepiej wybrac? :D

Jinno, najwiecej Polakow ;)

To za 1 DC nie działa mi coś

Dziala, po paru min dochodzi, ew sprobuj zrobic 2-3 razy.

Wystarczy obadać licznik na stronie głównej 1k+/- luda online i ponad 1k+ shopów offline, więc nasz PL zostaje w tylu i te jego śmieszne serwery;] Bonusy co 1min, roski się tworzy samemu nie robiłem jeszcze, ale jest, gdzieś od tego npc.

Bo tu ten licznik zlicza graczy - mozna miec 5 postaci odpaloncyh a policzy jako jednego gracza. Stad przy 800 online jest niesamowity tłok de facto :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

1) Ile są warty szkaty blasku, i ile około będa warte za około 2-3 tyg?

2) Po ile sellać fms'y / riby tak by schodziły max w 1 dzień a nie czekać tydzień by zarobić z 5kk :D

3) Co opłaca sie sellać z IS'u by zarobić sporo?

Opublikowano

1) Ile są warty szkaty blasku, i ile około będa warte za około 2-3 tyg?

2) Po ile sellać fms'y / riby tak by schodziły max w 1 dzień a nie czekać tydzień by zarobić z 5kk :D

3) Co opłaca sie sellać z IS'u by zarobić sporo?

1) ---

2) tak do 700k mi schodzily w pare godzin :P powyzej to mozna stac i stac i stac...

3) Albo zmianki albo kupony. Choc na zmiankach jak dasz wyzsza cene chyba wiecej zarobisz (ale dluzej postoisz)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czy czas offline sklepu musi spadać? miałem 7:30 spadło do 6:45;/ Jak dobije do 8h to znowu spadnie?! i tak w kółko, aż do us*anej śmierci?

Opublikowano

3) Albo zmianki albo kupony. Choc na zmiankach jak dasz wyzsza cene chyba wiecej zarobisz (ale dluzej postoisz)

Kupon jest totalnie nieopłacalny, zmianki już bardziej.

Dobrze jest sprzedawać brzoskwinie dodające 3000 rangi, dodania 5 bonu i autopoty.

@down

przecież napisałem..

Opublikowano

@kubatoja

Zmianki po ile wystawiać? Tak żebym nie czekał długo, ale troche też zarobił sobie ;d

Sprawdzaj sobie itemsy na stronie głównej w "price checkerze" i za średnią cenę sprzedawaj. Możesz wystawić zmianki nawet za 1kk, ale jak na serwer wbije dużo nowego luda to nikt ich nie kupi mimo, że nawet cena ich mogła sięgać 2kk+.(teraz tak jest bo są wakacje i trochę ludzi przybyło). Aktualnie wystawiłbym zmianki za 2,3kk minimum 2,150. Dla mnie to słaby biznes ładować zł w grę i na tym serwie bo zmianki są jajco warte, jest ich od zajewalenia:) wystarczy, że zainwestuje 2+/-kk ulepszę żelaka/ebony i nie dogonisz mnie z tymi zmiankami:D bo każdy je sprzedaje(niemcy- dla nich ten IS to jak dla nas guma kulka, wiadomo skąd maja kasę) i słabo schodzą ofc jak się trafi jakiś bogaty german albo inny smerf to może Ci cały sklep wykupić, ale to czasochłonne, a jeden item łatwo sprzedać.

Opublikowano

@kubatoja

Sprzedawać teraz blaski czy lepiej zostawić na potem? Patrze że teraz blaski 300k, cena troche spadła ;d

Nie dropiłem/nie dropie szału to nie robi w cenach nawet poza eventem. Rób co chcesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...