Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A skad wziac Magic Coins do ISu? Myslalem, ze to cos na zasadzie smoczych znakow na PLu, ale wydalem 14 DC i nie dostalem zadnych MC..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A skad wziac Magic Coins do ISu? Myslalem, ze to cos na zasadzie smoczych znakow na PLu, ale wydalem 14 DC i nie dostalem zadnych MC..

MC dostajesz za zamówienie SM np kupisz przelewem 20 zł- dostajesz 9 MC :) 

Opublikowano

Nie ma różnicy, jedynie wygląd, a staty to i tak samemu trzeba rozwijać.

Ale chyba lepiej jak dla mnie pozniej popylać np na lwie niż na wilku. xD

Opublikowano

Ale chyba lepiej jak dla mnie pozniej popylać np na lwie niż na wilku. xD

Są gusta i guściki :) jak bony takie same to tylko co komu pasuje ja wole np. wygląd dzika ^^

Opublikowano

nie wiem jak tutaj, ale lew jest zawsze najszybszy ze wszystkich wierzchowców :P

a na pewno szybszy od dzika

Kd speeda i poty na speeda :) i się wyrówna, a po kij mi speeda przy expie? może CI sie wydaje, że jest najszybszy?!

Opublikowano

Kd speeda i poty na speeda :) i się wyrówna, a po kij mi speeda przy expie? może CI sie wydaje, że jest najszybszy?!

nie wydaje, testowałem to na jakimś privie

ale tak jak wspomnialem, tu moze byc to naprawione

@down

spróbuj odpalić patchera, jeżeli się da

jeżeli nie to wyłącz wszelkie antywirusy i spróbuj ściągnąć jeszcze raz z innej przeglądarki

Opublikowano

Lipa, bo dwukrotnie pobierałem clienta z oficjalnej strony i dwukrotnie ten sam błąd. Grałem już na kilkunastu/kilkudziesięciu privach, więc proces pobierania i instalacji raczej nie jest zbyt skomplikowany xD Ktoś ma jakiś pomysł na rozwiązanie problemu?

cmyv8u.jpg

Opublikowano

Jest jakaś konkretne różnica między petami? Bo nie wiem, którego wybrać. 

Jest. Lew wbija bonus agresji szybciej. Któryś z nich, chyba dzik wbija szybciej lojalność (loyality). Masz napisane pod pieczęcią "X bonus". Generalnie polecam Lwa ponieważ zaoszczędzasz bardzo dużo pieniędzy na potkach.

Opublikowano

Pytanie może ktoś wie, czy mogę grać na rumuńskiej wersji wom2?

Opublikowano

możesz, tylko pytanie po co? chyba że znasz rumuński 

Są też inne opcje, grałem na womie od startu pograłbym konkretnie rywalizując a nie jak teraz już mają 105.

Opublikowano

Możesz, tylko weź pod uwagę, że wszystko jest po rumuńsku i na wołaczu prawdpodobnie nie można porozumiewać się innym niż tymże językiem ;)

Opublikowano

Nie polecam :D

Tam kradną i ksują jeszcze bardziej niż na globalu i do tego możesz dostać warna jak nie będziesz pisał po rumuńsku.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Po co ten spam robicie to ja nie wiem, już uzyskałem odpowiedź, a to czy bd pisał z nimi czy nie to już raczej nie wasz interes. Na starcie woma globala grałem, też byli Rumuni i co? Grało się lepiej niż teraz, na globalu nuda nuda nuda. Cóż, trzeba chyba czekać na globala pl bo taka gra na starych kotletach nie jest jakaś ciekawa.

Dzięki za odpowiedź Lexus pozdro

Opublikowano

Jak uzbieraliście na pierwszego FMSa +9 ( lub jakąś broń pierwszą ) . Ogólnie trudny start  wbiłem 28 lvl i nie mam gdzie dropić i expic i tylko misje robie które dużo gelda nie dają

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...