Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile są warte te skrzynki które lecą z bossów w m1 ? bo mam ich w cholerę a po 250k coś nie schodzą

Teraz raczej nikt tego nie kupuje, moze za 150-200k by poszly.

ZR_o79.gif

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja też :P masz gildię? jak nie to zapraszam do mojej dziś zrobiona. :D

Nie mam, napisz do mnie jak będziesz w grze nick: 2Hanz

Chociaż na razie jestem bardziej nastawiony na drop, więc siedzę na 35lvlu. 

EDIT:

Tak wygląda EQ po jedno godzinnej rękawicy złodzieja :D

16702674408826194253.jpg

World of metin2: 2Hanz, Shinshoo

Opublikowano

Nie mam, napisz do mnie jak będziesz w grze nick: 2Hanz

Chociaż na razie jestem bardziej nastawiony na drop, więc siedzę na 35lvlu. 

EDIT:

Tak wygląda EQ po jedno godzinnej rękawicy złodzieja :D

16702674408826194253.jpg

gdzie bijesz? i co bijesz? po ile te skrzyneczki chodza? :)

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

M3, biję wszystko co się rusza :D. Ale fmsy lecą tylko z przeklętych niebieskich alfa wilków, a riby z czarnych niedźwiedzi. Srebrna szkatułki sprzedaję po 200k-250k, a klucze po 250k-300k. Natomiast blaski do otwarcia, wypadałoby parę zmianek dropnąć. 

Opublikowano

M3, biję wszystko co się rusza :D. Ale fmsy lecą tylko z przeklętych niebieskich alfa wilków, a riby z czarnych niedźwiedzi. Srebrna szkatułki sprzedaję po 200k-250k, a klucze po 250k-300k. Natomiast blaski do otwarcia, wypadałoby parę zmianek dropnąć. 

Na jakim lvl dropisz?

Opublikowano

Na jakim lvl dropisz?

Zapewne cos kolo 15, zeby drop byl w miare ogarniety.

ZR_o79.gif

Opublikowano

mentalem czy bodym bijesz? :D

Body, można iść mentalem, ale to jest imo męczarnia. Siedzę tam z eq +6/7 + w zbroji i butach mam 1k hp. Ale nawet jakbym miał zainwestować to EQ zwróciłoby mi się w godzinkę. 

Btw. 

Ogarnia ktoś co to jest lub po co to jest?

b2bg3g.jpg

Opublikowano

Body, można iść mentalem, ale to jest imo męczarnia. Siedzę tam z eq +6/7 + w zbroji i butach mam 1k hp. Ale nawet jakbym miał zainwestować to EQ zwróciłoby mi się w godzinkę. 

Btw. 

b2bg3g.jpg

To jest dawno stworzona zamknieta strona eq teoretycznie do misji :D w praktyce na privach wykorzystywali ja do umieszczania tam guzikow.. A tutaj pewnie jest niechcacy xD

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Btw. 

b2bg3g.jpg

Bell system, do chowania potów.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Bell system, do chowania potów.

Belt* ^^

connect

Można chować tam poty, ale tylko gdy masz założony pas. Ilość aktywnych slotów zależy od pasa.

Opublikowano

Zauważyłem post jak jeden z użytkowników pokazał swój drop z m3. Postanowiłem również przetestować jak w m3 z dropem i oto mój drop z 1,5h

285941433926831258957.png

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Zauważyłem post jak jeden z użytkowników pokazał swój drop z m3. Postanowiłem również przetestować jak w m3 z dropem i oto mój drop z 1,5h

285941433926831258957.png

A te tarcze na 21 sa cos warte w ogole? :) I na ktorym lvlu dropiles?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Można zmienić królestwo za 100k. Wciskacie N i w zakładce Event Quest macie zmianę :) Proponuje, aby się przenieść do Jinno bo tu gra najwięcej polaków ;)

Ten quest aktywny jest tylko dla królestwa Jinno.

Teraz raczej nikt tego nie kupuje, moze za 150-200k by poszly.

Kupują ludzie, ja nigdy nie miałem problemu ze sprzedaniem tych skrzynek za 250k. Ważne jest aby sklep postawić w odpowiednim miejscu, jest bardzo dużo sklepów i bardzo łatwo czyjś ominąć. Trzeba po prostu czekać cierpliwie aż rzeczy zejdą ze sklepu :)
Opublikowano

Belt* ^^

connect

Można chować tam poty, ale tylko gdy masz założony pas. Ilość aktywnych slotów zależy od pasa.

Tak, jasne, bell to dzwonek. :F

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Ten quest aktywny jest tylko dla królestwa Jinno.

Kupują ludzie, ja nigdy nie miałem problemu ze sprzedaniem tych skrzynek za 250k. Ważne jest aby sklep postawić w odpowiednim miejscu, jest bardzo dużo sklepów i bardzo łatwo czyjś ominąć. Trzeba po prostu czekać cierpliwie aż rzeczy zejdą ze sklepu  :)

A opisalbys dokladnie jak stawia sie ten "shop offline"? Bylbym wdzieczny :))

I jeszcze pytanko: czy jak kupie rekawice z ISu na 30 dni a do tego bede mial ta rekawiczke 1h to drop bedzie faktycznie tyle wiekszy? Czy sie zbuguje badz jedna nie bedzie dzialac? W opisie rekawicy z ISu niby jest, ze mozna je "stackowac", ale nie wiem jak to dziala.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A opisalbys dokladnie jak stawia sie ten "shop offline"? Bylbym wdzieczny :))

Stawiasz go tak samo jak wszędzie, kupując tobołek. Podgląd swojego sklepu masz pod przyciskiem tobołka w ekwipunku, są tam też dwie klepsydry. Czarna pokazuje Ci ile Twój sklep będzie stał po wylogowaniu, nabija się to kiedy masz swój sklepik i jesteś online. Maksymalna długość to 8h.

Opublikowano

Stawiasz go tak samo jak wszędzie, kupując tobołek. Podgląd swojego sklepu masz pod przyciskiem tobołka w ekwipunku, są tam też dwie klepsydry. Czarna pokazuje Ci ile Twój sklep będzie stał po wylogowaniu, nabija się to kiedy masz swój sklepik i jesteś online. Maksymalna długość to 8h.

haha to wszystko jasne dlaczego mi nic nie schodzi, ja myślałem że sklep cały czas stoi a tu trzeba czas nabijać poprzez siedzenie na grze. W sumie dobry pomysł z ich strony ;d 

xD 

Opublikowano

No mam teraz tam 1,5h na tym napsiane. Czyli normalnie - postawie sklep, daje wyloguj wylaczam gre i on stoi 1,5h tak? Dobrze to zrozumialem? :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Na początku dropiłem tarcze. Ale kiedy miałem problem sprzedać je po 30k to przestałem je podnosić. W tej chwili to zbieram tylko fmsy, riby i szkatułki. Chociaż ostatnimi czasy nawet fmsy i riby ciężko schodzą. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...