Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elamidas // cap 100 // 23.08.14 lub 29.08.14 // Skalidor 2

lsd508

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm jak narazie spoko, nie ma lagow niema daily, moze wkoncu bedzie mozna zaatakowac ten setny lvl :)

czy macie jakies informacje dotyczace FGW?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć. 

Mam pytanie: ile można mieć włączonych clientów na tym serwerze?

Pytam bo zawsze przy próbie zalogowania trzeciego chara dostaję DC. 

Opublikowano

Dzięki. 

Jeszcze jedno pytanie: jak ustawić język, ponieważ w nazwie przedmiotów nic mi się nie pojawia (tak samo jak w nazwie miast na mapie).

Opublikowano

Dzięki. 

Jeszcze jedno pytanie: jak ustawić język, ponieważ w nazwie przedmiotów nic mi się nie pojawia (tak samo jak w nazwie miast na mapie).

Jeżeli używasz mbota to w folderze z botem wejdź do pliku settings przez notatnik i na samej górze langue zmień z 0 na 9 i zapisz  ;)

Opublikowano

@pulawiak nie settings tylko config.

Tak mój błąd popełniony z pośpiechu ;d

A tak w ogóle to serwer bangla jak trzeba bynajmniej dzisiaj,ludzi nie brakuje także same pozytywy. Polecam

Opublikowano

W związku ze wszystkie gildie sa praktycznie zajęte ( z duza lista oczekiwan) równierz polskie czy ktoś by był chętny na "kolejną"

polską gildie? Mam paru znajomych własnie w takiej sytuacji jak ja ze chcieliby ale nie ma gdzie ;p więc jesli ktos by był chętny to pisac tutaj lub mi na priv. pozdro ;)

Opublikowano

Ip limit 2. Prezentacja nie gryzie :)

Ip limit nie jest 2 ... PC limit jest 2 , na jednym komputerze możesz odpalić 2 chary , jak masz drugi komputer to następne dwa ;)

sialalalaa

Opublikowano

Gildia DystrykT skonczyła sie wraz z odejsciem z gdy LsD, master sie zmienia co 2 dni. To nie jest to samo co bylo kiedys, wtedy było miło, fajna atmosfera. A teraz? wszyscy na siebie warczą nikt sobie nie pomaga, a jak nie siedzisz na TS'ie 24/7 to masz bana w gildi ;). Moim zdaniem DystrykT mozna skreslic.

Opublikowano

Witam mam taki problem ze jak chce sie zalogować to wychodzi mi " C9" albo "C8" i nie moge zagrać o co kaman powiecie mi z góry dzieki

Zrób sobie client fixa. (odsyłam do głównej strony emalidasa)

Gildia Cosanostra wstrzymuje rekrutacje. Możliwe, że niedługo pojawi się kolejna gildia Cosanostra, która będzie współpracowała z nami. Więcej informacji już niebawem.

Opublikowano

Cześć. Mam problem, ponieważ przy sprzedawaniu bot przenosi itemy z pierwszej strony peta. Jak usatawić żeby bot sprzedawał wszystkie itemy które są w pecie (a nie tylko te z 1 strony)/

Opublikowano

Mam prośbę wie ktoś co zrobić żeby mozna było się zalogować na konto ? Mi ciągle wyskakuje ,,client fix" robiłem wszystko wklejałem te pliki fix, reinstalowałem dodałem każdy plik do zapory żeby akceptowała i nie blokowała i dalej to samo ;0, anty wir wyłączony

Opublikowano

Gildia DystrykT skonczyła sie wraz z odejsciem z gdy LsD, master sie zmienia co 2 dni. To nie jest to samo co bylo kiedys, wtedy było miło, fajna atmosfera. A teraz? wszyscy na siebie warczą nikt sobie nie pomaga, a jak nie siedzisz na TS'ie 24/7 to masz bana w gildi ;). Moim zdaniem DystrykT mozna skreslic.

Teraz na LsD powinien grać mój znajomy. Ja nie mam aktualnie czasu na gre :/ Do zobaczenia na innym serwerze! :) 

jz8ppx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...