Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elamidas // cap 100 // 23.08.14 lub 29.08.14 // Skalidor 2

lsd508

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja nie mam pojęcia dlaczego master gildi Dystrykt mnie wyrzucił... niestety pracuję od 8 do 18 i mogę grac tylko wieczorami... wiec jesli o to chodzi to pozdro.

Najprawdopobdobniej zostales wydalony z naszej gildi z powodu :

- Braku aktywnosci

- Braku aktywnosci na TS'ie

- Braku miejsc ;)

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najprawdopobdobniej zostales wydalony z naszej gildi z powodu :

- Braku aktywnosci

- Braku aktywnosci na TS'ie

- Braku miejsc ;)

Ciekawi mnie jak stwierdziliscie ze ktos jest nie aktywny po 1 dniu grania ? tym bardziej ze wczoraj byl off polowe dnia.

I rozumiem ze u was 32/32 nonstop na TS siedza bo inaczej ban?

Opublikowano

Zobaczymy jak się teraz pogra na Elamidasie.

A teraz pytanie z innej beczki. Niech mi ktoś wytłumaczy, czemu bot mi zbiera nie tylko moje itemy o.O? W zakładce items -> settings mam ustawione 2 opcje: pick items with pet oraz pick gold with pet. Co zrobić aby to działało poprawnie... ?

Opublikowano

Zapraszam do Dystryktu aktywne i używające tsa osoby! Miejsca bd się zwalniać! :) Pisac w grze do LsD albo tu priv ;)

jz8ppx.png
Opublikowano

Zdecydowanie polecam Gildie Cosanostra ! Od dziś jestem w gronie najlepszych ludzi i dobrze się tu czuję. Nie mile jednak wspominam Dystrykt, trzeba byc online 24/7 to samo z TS-em, nie rozumieją ze ktoś pracuje. Pozdro , SenSei (in game)

Opublikowano

Zdecydowanie polecam Gildie Cosanostra ! Od dziś jestem w gronie najlepszych ludzi i dobrze się tu czuję. Nie mile jednak wspominam Dystrykt, trzeba byc online 24/7 to samo z TS-em, nie rozumieją ze ktoś pracuje. Pozdro , SenSei (in game)

Zbieramy ekipe która się udziela też troszkę. Nie byles aktywny przez jakis czas i na ts malo siedziales.. Nie powiedziales nic ze nie bedzie Cie jakis czas i uznaliśmy Cie za off'a a są inni chętni do dołączenia :) Lepiej jest pogadać na ts i ogarnąc ludzi z którymi się gra ;) Nikt na ts'ie nie został zjedzony :D Pozdrawiam :) 

jz8ppx.png
Opublikowano

Jasne, rozumię to. Niestety nie mogę być tyle, ile wymagacie a to ze macie innych chętnych  i "aktywniejszych" to rozumię. Tylko trzeba bylo zostawić jakaś wiadomość na privie, ze sprawa tak wygląda i zrozumiałbym to. Myślę, ze temat o gildiach tutaj jest zamknięty, wszystko wyjaśnine :)

Opublikowano

Jasne, rozumię to. Niestety nie mogę być tyle, ile wymagacie a to ze macie innych chętnych  i "aktywniejszych" to rozumię. Tylko trzeba bylo zostawić jakaś wiadomość na privie, ze sprawa tak wygląda i zrozumiałbym to. Myślę, ze temat o gildiach tutaj jest zamknięty, wszystko wyjaśnine :)

Tak.. Mogłem poinformować. Ale trochę było zamieszania i po porostu wyleciało mi to z głowy.. Wiec przepraszam, mam nadzieje ze nie bd miał o nas bardzo złego zdania :D  :)

jz8ppx.png
Opublikowano

Nie czytałem całego tematu : P 

Działa Mbot lub inny bot ? 

Wola tworzenia wciąż każe nam iść

Depcząc co marne, bez strachu przed złem

Zachować w pamięci odległe te dni

Gdy honor był prawem jak dzisiaj jest krzyż!

Z upadku zaplutych świętości się śmiać

Bez maski ukazać bezprawie ich praw

Przekonać swój naród jak ślepym jest dziś

By w gruzach odnalazł znów źródło swych sił

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Spróbuj sciągnac to i wypakowac do folderu silka powinno pomoc xxx

Brak skanu

-Neoxyh

jakbys mogl wrzucic ten plik ze skanem, prosze? Zalezy mi na bocie, bo bez tego nirusz. Probowalem tez tym sposobem, dodalem ten plik przez injector i nie dziala nadal.

Opublikowano

zapytam się po raz 3 .. jak tu jest z tym jobem etc? 20+ czy jakiś lv itd trzeba mieć ? (100) taka ważna rzecz a zero o tym u nich w prezentacji..

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

zapytam się po raz 3 .. jak tu jest z tym jobem etc? 20+ czy jakiś lv itd trzeba mieć ? (100) taka ważna rzecz a zero o tym u nich w prezentacji..

Co do prezentacji to taki trud jest skopiować LsD kod z prezentacji epvp i wkleić tutaj ? Większość w tej prezentacji jest o gildi LsD  :) tak btw. to mało widzę Polaków , ale widzę , że tak jak ja nie są w Polskich gildiach :D

sialalalaa

Opublikowano

jest jeszcze pare innych polskich gildii oprucz tych co nie wymieniłeś (pełne) , np. alcomidz .

ps. już się dowiedziałem o jobie co i jak ale żeby jakiś turek mi odpisał .. eh

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...