Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elamidas // cap 100 // 23.08.14 lub 29.08.14 // Skalidor 2

lsd508

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakie raty serva? Przybliży mi ktoś co na nim się dzieje? Warto pobierać? (dawno nie zaglądałem).

Opublikowano

A teraz aktualnie server off na kilka godzin z powodu, włamania się na konto jednego z GM'ów, który miał dostęp do donate itp. Ciekawe co będzie z tym oraz jak długo :)

Opublikowano

No tak ktoś u góry podał mi linka do tego jak to się robi, ale nic z tego nie rozumie. W guild piszą bym sciągnał clientfixa ale jaki to ma związek z mbotem?

#EDIT: po prostu nie chce wyszukac mi tego hdwizz.exe

Opublikowano

Jakie raty serva? Przybliży mi ktoś co na nim się dzieje? Warto pobierać? (dawno nie zaglądałem).

http://www.elamidas.com/ Tu masz raty servera - Tak ciezko przeczytac pierwszy post z wszystkimi linkami ?

Jak juz tam wejdziesz to zobaczysz ze liczba graczy online jest miedzy 3/4 tysiace dziennie czyli chyba jednak warto przynajmniej z tego powodu.

Reszty nie mam zamiaru Ci przyblizac bo bym musial wylozyc tutaj cala prezentacje ktora troche duzo informacji zawiera...

Co do mbota na stronie elamidas, ktora podalem wyzej jest sposob szybszy by fixnac mbota. 

Tak jak juz pisalem. Sprawdzajcie ich strone i FB a nie bedziecie musieli sie bezsensownie pytac o wszystko tutaj.

Opublikowano

Ja niestety dalej nie moge uporac się z botem. Wszystko robię wedlug poradnika, jednak nie może wyszukac mi pliku hdwizz.exe  . Dodam ze mam Win8.
Czy ktos jest w stanie pomoc mi w jakis sposob?

Opublikowano

Powie mi ktos co wpisac w mbocie zeby zbieral hiden box of seal

"When this day is through I hope that I will find
That tomorrow will be just the same for you and me"

isro '07
giphy.gif

Opublikowano

Witam. Mam problem z mbotem na tym serwerze ;/ Mam rozpakowanego Bota + cracka + fix ze strony do jednego folderu. Pliki podmienione tak jak należy. Problem polega na tym, że jak włączam plik hook.exe to wyskakuje mi okienko i pisze takie cos:  The program could not query the registry. Please ensure that you have registry reading permissions. Czy ktoś wie może jak mi pomóc? Z Góry dzięki i pozdrawiam ;) !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...