Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elamidas // cap 100 // 23.08.14 lub 29.08.14 // Skalidor 2

lsd508

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

możliwe że mi sie nazwy pokićkały.. tyle tego jest.. no wiesz.. z reda to ja tak samo nikogo nie widziałem oprucz papy

ps. te twoje prowakacje...najwidoszniej mało grasz @Firez

btw. fajnie spoty sa zbugowane(drop itemów na 100 lv i 98[zwiekszony rate]) na niskich lvlach. UPS.

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@masKarx no akurat Papa najmniej od nas gral bo go ciagle w domu nie ma. Serio uwazasz ze to prowokacja ?  Ja bym musial wogole nic nie napisac zebys nie mial zalu i bolu dupy w moim kierunku.... poprzedni post nie byl w ogole zwiazany z Twoja osoba ale i tak pomyslales ze to prowokacja... po prostu juz tak nie spinaj... Ja do Cieie zadnego problemu nie mam natomaist Ty ciagle jakis znajdujesz niestety...

Opublikowano

Wiesz.. ale to nie ja się spinam tylko twoja osoba ma problem do wszystkiego , no i po co naśmiewasz się z innych? boże.. może nie widziałeś innych gildii itd to trzeba coś walnąć głupiego. a może kogoś uraziłeś właśnie tym postem? i może zachowałeś się jak bachor .. i może już nic nie pisze bo zaś zrobisz spam na całe forum. plotkuj dalej na gildii. : )

Opublikowano

@masKarx przeciez z nikogo sie nie smieje... To ze napisalem ze ich nie widzialem nigdzie jeszcze to wg Ciebie jest nasmiewanie sie ? i widzisz znowu Ty wymyslasz jakies niezgodne z prawda pierdoly dotyczace mnie a potem sie dziwisz ze ciagle cos tutaj pisze :)
I ok masz racja...przeciez to ja spinam najbardziej i wogole ja tutaj rzucam obelgami typu bachor, dzieciak itp... a na pm to juz w ogole rzucam taka łaciną, ze ani w gimnazjum dzieciarnia nie dala rady by tyle w 1 zdaniu naprzeklinać... tutaj widac tak naprwde kto spina najwiecej... i mowilem Ci juz ze 3 razy bys dal spokuj sobie z atakowaniem mnie bo Ci to nawet nie wychodzi. Nie mozesz normalnie odpisywac z kultura slowa i w miare zgodnie z prawda ?

BTW server full  3000/3000 jutro podobno maja zwiekszyc sloty do 4k :) widac ze server niezle sie rozwinal w tak krotkim czasie i z ip limitem tylko 2. Jeszcze dlugo zanim wszystkie osoby zrezygnuja kompletnie wiec troche server postoi :) pozdrawiam hejterow :)

Opublikowano

Dlaczego nie można wbić do gry co jest grane ? The server is full a na stronie pokazuje ze180 osob jest ... przez bota wgl wbic nie idzie od paru godzin

Opublikowano

za niedługo sie zacznie wciskanie entera przez godzine jak na isro kiedyś xD

Opublikowano

Jak odpalam launcher to po chwili wyskakuje okienko : Connection to the server has ended.Please try again later.  Serwer jest wyłączony?, czy brakuje mi czegoś?

Opublikowano

masakraa.. wywaliłem prawie 100 elixirów.. a broń i tak ani razu nie była na +3.. co to kurde alchemia 1/2 czy na minusie ...

Opublikowano

macie problem z odpaleniem mbota ja probowałem i reinstalowałem system i nic antywirus wyłaczony a przez launchera mi wbija pomózcie

Opublikowano

a wyskakuje ci coś w ogóle ?

sprawdz czy masz :

net framework 4

Microsoft Visual C++ 2005 2008 2010

stery pewno masz

directx 9 / 11 w zaleznosci

sprawdz zapore może blokuje po prostu

btw off jest?

Opublikowano

amfik ja wlasnie chesta na 9 puscilem i server off w tym samym momencie....

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

btw wy tez musicie za kazdym razem uzywac injectora zeby bota odpalic? moze tylko windows 8 musi... bo ja za akzdym razem musze cala operacje wykonywac od nowa, wtedy dopiero bot idzie. A jak tego nie zrobie i odpale po prostu bota to mam informacje w logach "mbot wsa 0 at step 3"

Opublikowano

ja to raczej ten 100 lv dobije za tydzień w takim tempie... ile to juz razy był off dzisiaj ? 5 6? 10 ?

Opublikowano

dajcie sobie spokoj z tym serverem i zacznijcie szukac czegos ciekawszego... moze i tu jest ludzi a tak jak napisali wyzej 10x dziennie off oni nic nie zrobili z tym serverem robia go teraz... caly czase jakies problem... i zaraz zaczna sie chejty... ale niesety mam 100% racej cala ekipa elamidasa to jedna wielka porazka nic nie potrafia zrobic motaja sie na byle gownie... jezeli nie potrafia zajac sie dobrze serverem to niech go nie stawiaja:) 

Opublikowano

@mojaglowaboli12 tak masz racje im mniej noobow na servie tym lepiej :) Jak nie placza o alchemie to o to ze nie da sie wbic i tak dalej :)

Rycerzu Elamidasa zastanawiam sie czy kiedykolwiek przyznasz kiedys komus racje. Badzmy szczerzy, ale server sobie nie radzi. A to ddos, hyperfilter, ovh. Zawsze jakis problem i jest czesciej off niz on. Temu tez zaprzeczysz? Mysle ze moderatorzy i gmowie servera by mi racje przyznali i potwierdzili to ze nie ogaraniaja. Byc moze nie spodziewali sie tylu osob online od rana do wieczora, ale to jest marne wytlumaczenie. Znajac Ciebie to odpiszesz mi ze jak tyle gadam to moge sam server postawic, ale ja Ci na to odpowiem, ze nie biore sie za cos czego nie umiem i takie gadanie zrob cos lepiej jest bez sensu. Server szykowany przez pol roku wg. mnie powinien byc zrobiony przez prawdziwych profesjonalistow, ktorzy potrafia sobie poradzic z problemami. Wiedzieli o tym ze beda ataki, wiec przez pol roku mogli zaopatrzec sie w najlepszy sprzet ochronny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...